когда он так про меня скажет обязательно спрошу ... ну ладно, уважительные на мой взгляд причины, кста нет желания вернутся? ) ну да ладно, а "опаньки" - означает эмоциональное удивление ... то в Ипонии??? опеньки
Усі українці повинні пам'ятати про ті нещастя, що принесли з собою москалі - громадянські війни, революції, голодомор, перебудови, а також хазарську або татаро-монгольську форму правління. Ці москалі можуть ховатися за різними назвами. Зараз офіційна їх назва - расіянє. Вони ще можуть називатиьс руськими та іншими мудаковськими варіаціями типу русичі і казаки. Але авжди пам'ятайте, українці, про їх неєвропейську некультурну нелюдську сутність, але хазарську та татаро-монгольську негуманну дещо стадну сутність бидла, яке легко підкорили жиди.
С каждым днём форум становится всё более увлекательным и привлекательным. А чего? Чувак ведь тему не открывал? Правильно. Под роспалювание не подходит! П.С. С огромным удоволсьствием дал бы Пану по еб.лу! Увы! Формат Интернета не позволяет. Эх, и под ж.пу в догонку. Мудила!
так... одного таки розпалили... віртуально. бо в реалі сцикотно, правда ж? можна й самому підстрачника піймати
Полковник, я Вас умоляю - не стоит так бурно реагировать на слова пана гастарбайтера из "европы". У него ж такое горе и несчастье, имейте снисхожденье.
Хотела уже ставить Полковника в игнор за его наглую матерщину, но присмотрелась, что он свой похоронный аватар поменяла на такую миленькую уси-муси симпатичную собачку... :girl_tender: Пока не буду. :girl_curtsey:
За що, за те що правду пишу. Чи може я вчомусь помилився. Вас зразу видно чуть що зразу убиваете або на калиму,у вас же мозги відрізних народів ось і плутаеться все. Вибачте якщо чимось образив.
а я скіки себе памятаю було так - іде по тв якийсь конкурс чи гра чи пісня юрамала. і якшо там рускі пабєдят., то мама завжди - от Зволочі. чомусь завжди через букву З. і бабця так. дивиться собі "самий умний" і не дай боже якомусь з уфи чи самари шось там виграти, всьо, проклинає до вечора ))) хоча вони ж хороші люди. придумали радіо, паровоз і концтабори