Прочитав от про схожих з вами вихрестів. То не офтоп. Служба божа і апасна, і трудна... Бо туди нас тягне бугор Янукович,лижучи задницю Путіну. ---------- Додано в 23:39 ---------- Попередній допис був написаний в 23:32 ---------- Ви не росіянин,Дефендер. Ви совок. Вихрест. В справжніх росіян болить душа за Росію,як в мене болить за мою Україну. А таких,як ви в нас і називають - МОСКАЛЬ. бЕЗ РОДУ І ПЛЕМЕНІ.
Яка ваша страна? Совдеп? Вірю. Не міняли. ---------- Додано в 00:05 ---------- Попередній допис був написаний в 00:01 ----------
Пане , Ворон , який трюк? -....give me a break. It's cheap trick клоуна-недоучки яким заповняють перерву в цирку.
Понятно изложили своей "души прекрасные" порывы. Когда заканчиваются аргументы, начинаете выяснять личность оппонента. Роль Паниковского вам к лицу. Пользуясь своей лингвистической компетенцией, я мог бы привести некоторые иллюстрации, касательно вашей личности и ваших родо-племенных проблем. Но воспользуюсь советом из Евангилия от Матфея - бисер метать не буду.
Ніколи не приховував якого я роду. Горджуся своїми предками. Горджусь своїм дідом - окружним референтом ОУН-УПА по ідеології. Горджусь дядьком - офіцером СС"Галичина". І від своїх коренів не відхрещувався.
Краще зразу 2х2 - Ваша ідеологія? Совок, "идрить" (Полковник с.)!..... Увольте! ---------- Додано в 11:27 ---------- Попередній допис був написаний в 11:20 ---------- Ви ще й віруючий? В ядрьону бомбу з Кірілом вірите? ---------- Додано в 11:30 ---------- Попередній допис був написаний в 11:27 ---------- В кремль ходили молитися?
2 на 2 теж невигідно. 5 маминих пенсій за мєсто. Потім трумло,"со святими упокой" і теде. Особисто я мрію здохнути далеко в лісі і щоб ніхто ніколи не знайшов
А ніхто й не піддається.Навіть навпаки.Як кажуть-спочатку серце просто болить,а потім починає горіти)
В яблучко хD Але для мене ваша остання репліка означає,що ви просто не розумієте значення українських слів.
Вы правы. Украинский язык весьма сложен и требует определённого "строения артикуляционного аппарата" (С. Лиля Р.). А у меня обычные москальские аппараты и артикуляционный тоже. Так что - не судьба....
Та бережу. Дурних порад теж не слухаю. Навчіться жити, як люди і перестанете давати дурні поради... кв метри на душутіло населення... Це не лічиться... ---------- Додано в 17:00 ---------- Попередній допис був написаний в 17:00 ---------- Самі гуляйте...
Поправлю Вас: І тоді українці утримували би своїх пенсіонерів, а не пенсіонерів-чужинців, в тому числі і відвертих ворогів. Приклади? Ветерани КГБ, МВД (колишні вертухаї з Перми), весь відставний відстій із Севастополя і тому подібні. Був якийсь каламутний закон наприкінці совка/ початку Незалежності, коли цьому сміттю були надані якісь бонуси. Вони так і кинулися до України. Хоча якщо потрусити їхні особисті справи, то самі розумієте, що там можна нарити.