Босяком чи що? ---------- Додано в 13:14 ---------- Попередній допис був написаний в 13:13 ---------- Себе би першим накрили?
Ну для початку треба було би Вам вивчити кілька слів по-англійськи. Як герой Шолохова який за два роки вивчив 14 слів , щоби "помогать дєлать міравую рєвалюцію". А по-друге на щастя "родіни" в нас різні. Вашої вже 20 років як немає , але до сих пір чути неприємний запах. І пости ваші типу цього мене забавляють , бо бо я знаю і ви чуєте що -ВИ ЗАВЖДИ БУДЕТЕ В ПРОІГРАШІ. ....ну можете розслабитися і допити свою пляшку до кінця, а йду дальше працювати на благо своєї сімї і нової "родіни", щоб успішно боротися з кризою. І також за одно своєю працею піднімати її обороноздатність , що ви і ваші кумири/собутильники не відтяпали кусок теритої на Півночі , на яку "мають око".
- так нет же у вас там никакой территории, которую можно оттяпать (т.е. вашей). Только такое же "око" (чуть понаглее) на ничейную (будущую нашу)
Всё-равно выходные. Всё-равно повод найдут. Эхха: Вы оба даже представить себе не можете как тяжело мне общаться с дураками. У себя почти всех повыгонял. Но, тут не моя поляна, увы.
Канєшна "будущую вашу" ....для губи яка розкаталася до землі є спеціальні машинки які завертають цю губу абратна. Ви спочатку долетіть туда , горє-аткриватєлі. Чілінгаров літав туди на американських чи канадських літаках , після чого написав відкритого листа Путіну про необхідність розробляти свій (російський) "північний літак" типу Геркулеса і про створення , а точніше відновлення школи полярної авіації , ХОЧА БИ до такого рівня який був при СССР. ---------- Додано в 21:28 ---------- Попередній допис був написаний в 21:27 ---------- ....я прєдставляю , але тим дуже не переймаюся. В реальномі житті з такими людьми стараюся нічого не мати. А в віртуальному .... після напруженого і горячого робочого дня з такими (вірніше поки що одним) клоунами виходить забавно.. Але не на довго.
Один грецький філософ поділив людство на чотири категорії 1 Розумні і знають що вони розумні 2 Розумні і не знають що вони розумні 3 ДУрні що знають що вони дУрні 4 ДУрні які не знають що вони дУрні і рахують дурнями всіх хто їх оточує. Питання на засипку - до якої категорії нормальні (не контужені) форумчани відносять Полковника?
http://korrespondent.net/russia/1102133 Патріку, як там наші літаки, спати Вам не дуже заважають?:empathy:
Та ні , сплю спокійно. NORAD надійне ПВО і їм можна довірити "неприкосновенность рубежей нашей страны ,чтобы в трудящихся , пенсионеров , детей , ...бомжей , гостей был спокойный сон". А ви пробуйте , пробуйте -не стеснясняйтесь.... обовязково нарветися на кулак ...щось по ТБ новини в державі стали скучними. Ведмідь покусав жінку , або лось зайшов в місто на автостраду йдуть майже першими.....
- а Вы доплывите, губо-закатыватели Какую истерику подняли после погружения и установки "флажочка", "срочно строить ледокольный флот" - ага, построите - тогда и свистите
...о , Нєвстранєц атвєтіл ....2 дні спустя через вихідні.Видно інтернет тільки на роботі.... Треба буде допливем.Кораблі ВЖЕ БУДУЮТЬСЯ. Ottawa buying up to 8 Arctic patrol ships. http://www.cbc.ca/canada/story/2007/07/09/arctic-cda.html http://www.ens-newswire.com/ens/jul2007/2007-07-10-03.html Буде 8 кораблів , а не вистарчить то сусід нам поможе... Hе треба рівняти всіх по собі. Це ваш уряд тільки може бла-бла-бла , а в нас "партия сказала надо- комсомол ответил есть". Так що чекаємо знову на вас.
Тільки не на ваших п/л типу "Комсомолець". До речі, тоді "путёнок" десь відпочивав чи ручкався з іноземцями і не спромігся прилетіти до Росії.
....знаєте , Борис , смішно читати "а Вы доплывите" Бо ТІ до КОГО звертаються , як раз мають "і долетіти" і закінчують будувати напевно "доплисти" -<The Polar Class 5 Arctic Offshore Patrol Ships will be custom-built, state of the art and made in Canada.> 6 або 8 штук. Бо попереднє моє повідомлення з 2007р. А ТІ ХТО питає - не мають ні одного ні другого.Але за то амбіцій "повні штани" ....згадав анігдот. Заходить німий в аптеку. Махає руками , мичить .... Потім розчіпає ширінку , витягує свого цвірінь , кладе на прилавок i поряд гроші. Аптекар криво посміхнувся :"...ну хто б спорив" Витягнув свого. Положив поряд....І забрав гроші.
А Вам потрібні ці форумні ґенерали і адмірали? Хай собі бавляться своїми пластиковими іграшками в ванні. "Русскіє самольотікі вперьод! Русскіє кораблікі вперьод!" Чим би не тішились...
Сьогодні коли нормальні люди в нас відпочивали в звязку з Civic Holiday , я працював.Причому як "папа Карло". Міряв , робив розмітки , бо завтра мають приїхати бульдозери і рити землю.I тому в мене такий bitch slap настій. ...А в житті вони мені і на цвирінь не потрібні.Ви праві.
- Когда кораблики купите, ещё плавать научитесь. Потом, когда "will fund" превратится в "have funded". В любом случае переговоры будут вестись не с люмпенами, матерящимися втихую во время шуточной перепалки.