Відповідь: Москалі :confused: пане Шреку, Вас ніхто не змушує читати повідомлення про осіб, яких Ви не хочете знати, бо Вам того не треба! І Ви не зобовязані знати ні цих, ані інших людей.
Відповідь: Москалі По истине шедевральное стихотворения было мною найдено на одном из Львовских сайтов Ой по світі, по землі, годі щось казати, розвелися москалі, курва їхня мати. І великі, і малі, і в селі, і в місті - скрізь одні лиш москалі, гімно їм би їсти. Перефразировав заголовок к фильму Никиты Михалкова "Сибирский цирюльник" можно сказать "Он галичанин и это все объясняет"
Відповідь: Москалі Тю... Це ж ко-ло-мий-ка! Гуцульська файна коломийка. :D Саме з неї я вже цитував на ЛФ деякі фрагменти (лагідні, щоб не образити часОм...:rolleyes: ) Наприклад тут
Відповідь: Москалі Шрек! В смысле по ихнему? Я когда маленький был у нас это тоже частушкой называлось Може это у вас во Львове и Сихиве такие "безобразия" коломийками называются
Відповідь: Москалі Та ні! То Вам з Москви таке ввижається. Немає у коломийках жодного "бєз образія". Навпаки, дуже образно: будьте чемні, москалі, я вам всьо прощаю, ані я, ані родина вас тут не чекаю...
Відповідь: Москалі Левандівка, де Ви берете тексти коломийок? Особливо Василя Мельниковича? :confused:
Відповідь: Москалі Там был пассажик про москалей и по всем характеристикам я подходил. А вот коломыйка - это нормально, это же частушка такая веселая, а меня "покаралы" только лишь за вопрос. http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=46437 И я повторю свой вопрос модераторам. Согласно пункта 2.2 Забороняється використання ненормативної лексики Если "гівно" "курва" у вас нормативная лексика, звыняйтэ, не вас учить нас культуре общения.
Відповідь: Москалі знаєте, як я розумію грубість на форумі?.. це коли пискують саме до форумчанина... наприклад, за пєрєсвєтом, якого чомусь недолюблюють такого не зауважував...
Відповідь: Москалі "Прашу любіть і жаловать" Ось вам слова нашого друга з іншого форуму де він нас "дуже любить".
Відповідь: Москалі А ось такі гілочки Пересвет відкриває на форумі пори. Всі па`ятають що Затулін персона нонграта в Україні?
Відповідь: Москалі Очень интересно Данило, продолжайте Не сомневайтесь, вскоре последует бурная реакция и волна гнева на Пересвета, его обязательно показательно забанят и справедливость восторжествует! Слава ПДРСам!!!
Відповідь: Москалі пан даніло, ви, мабуть, неуважно прочитали те, що я написав... пєрєсвєт має свою думку, яка мені, наприклад, не подобається... але в дискусії — і це найголовніше — він не переходить на особистості, на відміну від декого...
Відповідь: Москалі Не треба, він погано спить як мене не зачепить, Ви ще мало бачили на форумі, мабуть.
Відповідь: Москалі :confused: :confused: :confused: Это у меня де жа вю? :confused: :confused: Надо, действительно надо в аптеку!!!!:cool:
Відповідь: Москалі Кстати, "жалавать", если уж "прашу" Вот ведь учился человек хорошо, хоть и через силу... Респект.