Якщо Ви добровільно зголосились, то видно процес вже пішов... Ще трохи і може національна гордість проб"є!
та ё, нахіба мені її вчити? я вже сто разів казав що можу вільно спілкуватися україньскою, принаймі в контексті "негірше за інших", хоча правопис шкутильгає але теж саме стосується і російської, так что я оскорблен (ырония)
А це по принципу: - Ти знаєш як українською галстук, а форточка... І в пику... Такий і матері Терезі в дюндєль зарядить...
да как говорили русичи орде печенегов "а нас Рать!" кроватка, квартирка, а вообще то я человек интеллигентный могу и сам по морде съездить)
Він підказав як треба поступати з ... А, Бог вам дасть ім"я... Ми з Обстрелом всеодно в одному окопі сидіти будемо...
Та нє. Тоді б заважало те, що заважає поганому танцюристу. Доля така. Свою нездатність виправдовувати. Та це вже чули. У 1991-му. Брехня.
Так а хіба в Британському союзі тримають тими ж методами, що й Московія зараз хотіла Грузію утримати?
Дивно таке чути, зважаючи на те, що Фолкленд не висловлював жодної пропозиції вийти зі складу Великобританії. Тут відбувалась війна між Великобританією та Аргентиною за спірну територію, котру кожна сторона конфлікту вважала своєю. Порівнювати цей конфлікт з подіями у Грузії не варто. Якщо вже й проводити аналогію, то ситуація, що склалася тоді більше нагадує проблему з Курильськими островами, які контролює Росія(Фолкленд - Великобританія) і на які заявляє претензії Японія(Аргентина).
Грузию???? про Бр Союз - я отвечал на вопрос , аналогии не проводил, впрочем в свое время восстания в колониях спильнотой давились не хуже СССРии
А москаль якраз і є те, що заважає поганому танцюристу. Нічого дивного в цьому не бачу. Для москалів будь-яка ідея є брехнею, якщо вона не подана Москвою. То Ви не забудьте про огурец, Може після виборів він Вам в пригодіі стане. Ні немає! Просто деякі косять під москалів, показуючи свою неповторність...