А еще интересно, как настоящие американские украинцы (или украинские американцы) относятся к американским москалям? Потому что, судя по всему, настоящий украинец найдет москаля в любой точке вселенной , чтоб было на кого свои беды списать.
А ось політіку партії і правітєльства нам не треба тут втюхувати... Ми в курсє... Мають бути індіанці... То у вас запалена уява. Там вони живуть "у різних шухлядах" і їм майже начхати один на одного. Бо там москалі не претендують на землю, мову, культуру, історію тамтешніх українців...
Видно воно заразне, якщо навіть комахи можуть ними ставати. Москаля ми бачим з віддаля. Москаль він і в Африці москаль, тільки більш смуглявий з широкими ніздрами від нестачі кисню та надлишку сонця.
А еще он отличается формой черепа и не принадлежит к высшей расе справжніх українців? Гдетто я уже это слышал....
Я теж живу в Україні. І москалем мене називали на цьому форумі.Хоча мову знаю, кухню українську на чолі із салом люблю, суверенітет України свого часу підтримав і вважаю, що Україна повинна бути суверенною державою. Правда, не такою, як є зараз. Але нічого. Не все зразу робиться. Відійде піна у вигляді радикалів, з"явиться розумна влада... Прорвемося!
Не знаю, не будет ли это оффтопом... Один мой друг отмучался в музыкальной школе 7 лет по предмету этой балалайки. Что интересно, его мать - украинка, отец белорус. Ну и кто он (друган) после этого ? : )
та хіба тільки ми? цілий світ їх добре бачить остерігається і не зачіпає ...., що б не почало....по світі навіть туристичні фірми рекламують місця для відпочинку вільні від них!...
Наиболее распространённым в белорусской народной среде обозначением русского стало наименование "москаль" - политоним, образовавшийся ещё во времена Московского княжества и приобретший в XIX веке качества устойчивого экзоэтнонима. В белорусско-русском словаре И. И. Носовича (1870) даётся несколько значений этого слова: 1) русский солдат; 2) русский мастер (плотник); 3) русский купец, торговец; 4) русский как представитель русского этноса вообще [6]. К этим значениям необходимо добавить ещё одно - в отличие от украинцев белорусы именуют "москалём" русских старообрядцев, причём эта традиция сохраняется в народной среде до сих пор. Кому цікаво читайте усе. Дуже схоже на правду. http://www.wirade.ru/cgi-bin/wirade/YaBB.pl?board=krievs;action=display;num=1084573414 Ще файно: "Старики утверждают, что пока `Кацярынушка не забрала край, - зімы былі карацей, а як забрала, - лета стала карацейшым'"
Депутата Держдуми Росії у Львівській ОДА облили томатним соком 27.07.2009 15:32 У Львові представники Української партії облили депутата Державної Думи Російської Федерації від «Єдіной Росії» Сергія Сметанюка томатним соком. Як повідомляє кореспондент Вголосу, це відбулося у Львівській ОДА під час круглого столу на тему: «65-та річниця визволення м. Львова від нацистських загарбників». Участь у нападі брали 5 представників міської організації Української партії на чолі з її керівником Остапом Стахівим. З вигуками «Слава Україні!», «Героям слава» вони піднялися зі своїх місць і вийшли із залу. Вони звернулися до присутніх із закликом зробити те саме, якщо вважають себе українцями. Однак решта учасників засідання залишились на місцях і продовжили обговорення теми. Участь у круглому столі беруть також: заступник голови ОДА Ігор Держко, начальник управління з питань внутрішньої політики ОДА І.Ожиївський, представники ветеранських організацій.