Скільки не читаю ЛФ, так і не розумію до кінця кого тут вважають за москалів. (до речі, негарне слово). Чи то громадян Росії, чи то громадян України російського походження чи просто всіх хто говорить російською? Не знаю... Але ж дійсно нудно - ніби інших націй нема у світі, чи не існує більше інших міждержавних відносин, а тільки Україна-Росія. Не цікаво. Не хочете казати форумлянам звідкіля Ви, то й не треба. В мене бажання писати Вам приватні повідолення точно нема.
Хоч деякі задатки бачу маєте, але Ви - це ще не весь Миколаїв, там є і порядні люди. Мадам, Ви що попкорн любите, не смію питати?
вы о какой реште? с некоторой рештой я себя в один трамвай не посажу .... алаверды, во первых я живу на Украине и занимаюсь не огородом а несколько более опасными для здоровья делами, во вторых я Вас (упаси боже) никем не называл (да и не собирался читайте внимательно) що стосується мови, то у своїй організації я єдиний хто спроможній розмовляти на українській, що постійно використовується у різних урочистих заходах і т.д. я єдиний з свого колективу хто знае повністю Державний гімн, більш меньш цікавится УПА і т.д. ... кстати свои первые шаги на ЛФ я начинал именно на мові но потом посмотрел на отношение ко всему "не галичанскому" и с тех пор только на русском, возможно Вам оттуда и кажется что у меня в частности " справжнє обличчя Росії."(с) так это потому что с Россией мой город связан гораздо крепче чем со Львовом, и как бы там ни было Николаев изначально - русский город, в Россию никто особенно не рвется, но почему мы должны разделять Вашу лютую ненависть к ней???? честное слово правы .... а еще у нас медведи на балалайках играют на улицах ....
москаль, це людина, котра прожила пів життя (або й ціле) в країні, але не має ані найменшого бажання знати і шанувати її мову, історію і культуру. Іншими словами, де спить, там і с*е, а потім ще й нарікає, що смердить. До російської мови стосунок має в силу певного збігу, який сильно нагадує закономірність.
Иными словами, человек, который поел, а потом рядышком справил нужду, и поморщился от запаха - является индивидумом, не желающим знать и уважать язык, историю и культуру страны прибывания. Т.е. является москалём. Верно?
Ото ж бо й воно Це Ви про яку країну говорите. Тута деякі грішать - мене, наприклад, москальом називають А я (їм назло ) знаю мову, історію, культуру своєї Батьківщини. Може тому що моя Батьківщина Україна, а не маленька Галичина? Чи може через те що я нормально, без істерики ставлюся до східних сусідів?
В тому то й біда... А хто сказав, що в мене люта ненависть до Росії? В Росії є свої позитиви та негативи, як і в будь-якій іншій країні. Не хочу знову повторювати все. що я сказав відносно неї, не бачу сенсу. Ви кажете, що Миколаїв з Росією зв"язаний набагато міцніше ніж зі Львовом. Хіба це нормально...? То хто Вас годує Росія, чи Україна? Чи може Ви серцем з Росією, а шлунком з Україною? Цікава у Вас політика...