МОСКАЛІ

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Мих, 6 бер 2007.

1. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Скільки не читаю ЛФ, так і не розумію до кінця кого тут вважають за москалів. (до речі, негарне слово). Чи то громадян Росії, чи то громадян України російського походження чи просто всіх хто говорить російською? Не знаю...:dntknw:
    Але ж дійсно нудно :bad: - ніби інших націй нема у світі, чи не існує більше інших міждержавних відносин, а тільки Україна-Росія. Не цікаво.:sad:
    Не хочете казати форумлянам звідкіля Ви, то й не треба. :pardon:
    В мене бажання писати Вам приватні повідолення точно нема. :nea:

2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Та заради Бога! Всі й так знають. Місто Олександрія. Хіба це так важливо?

3. консультант

консультант Дуже важлива персона

Хоч деякі задатки бачу маєте, але Ви - це ще не весь Миколаїв, там є і порядні люди.;)
    Мадам, Ви що попкорн любите, не смію питати?о_О

4. Городецький

Городецький Well-Known Member

Єгипет - казкова країна, pukhnastyk! :)

5. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Немає коментарів. Зовсім.
    :clapping::clapping::clapping::clapping::clapping::clapping::clapping::clapping:

• Подобається Подобається x 1
  6. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

вы о какой реште? с некоторой рештой я себя в один трамвай не посажу ....
    алаверды, во первых я живу на Украине и занимаюсь не огородом а несколько более опасными для здоровья делами, во вторых я Вас (упаси боже) никем не называл (да и не собирался читайте внимательно) що стосується мови, то у своїй організації я єдиний хто спроможній розмовляти на українській, що постійно використовується у різних урочистих заходах і т.д. я єдиний з свого колективу хто знае повністю Державний гімн, більш меньш цікавится УПА і т.д. ... кстати свои первые шаги на ЛФ я начинал именно на мові но потом посмотрел на отношение ко всему "не галичанскому" и с тех пор только на русском, возможно Вам оттуда и кажется что у меня в частности " справжнє обличчя Росії."(с) так это потому что с Россией мой город связан гораздо крепче чем со Львовом, и как бы там ни было Николаев изначально - русский город, в Россию никто особенно не рвется, но почему мы должны разделять Вашу лютую ненависть к ней????
    честное слово правы .... а еще у нас медведи на балалайках играют на улицах ....

7. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

А йой, шо то ся діє в Україні! :crazy: Коли то вже встигли Кіровоградську область віддати Єгипту? о_О

8. Karbofoss

Karbofoss Well-Known Member

Так то ваши, николаевские! Пусть приезжают к нашим, новгородским, опыт перенимать! [​IMG]

9. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

+1!
    Чемодан-вокзал-Новгород!

10. levandivka

Ще тільки референдум готують.

11. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

москаль, це людина, котра прожила пів життя (або й ціле) в країні, але не має ані найменшого бажання знати і шанувати її мову, історію і культуру. Іншими словами, де спить, там і с*е, а потім ще й нарікає, що смердить.
    До російської мови стосунок має в силу певного збігу, який сильно нагадує закономірність.

• Подобається Подобається x 5
  12. Полковник

Полковник миється в бані

Иными словами, человек, который поел, а потом рядышком справил нужду, и поморщился от запаха - является индивидумом, не желающим знать и уважать язык, историю и культуру страны прибывания.
    Т.е. является москалём.
    Верно?

13. levandivka

І ето всьо о ньом... (с)

14. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

Ото ж бо й воно :)
    Це Ви про яку країну говорите. Тута деякі грішать - мене, наприклад, москальом називають :) А я (їм назло :) ) знаю мову, історію, культуру своєї Батьківщини. Може тому що моя Батьківщина Україна, а не маленька Галичина? :)
    Чи може через те що я нормально, без істерики ставлюся до східних сусідів?

15. levandivka

Вас надурили, не знаєте.
    А цього року, кажуть, тести в школі вупше нікокі.

16. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

Хто? Невже москалі кляті? :)

17. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

і таке може бути :)

18. levandivka

Не знаю...

Наспівуючи:
    Родина, родина – від батька до сина...

19. консультант

консультант Дуже важлива персона

В тому то й біда... А хто сказав, що в мене люта ненависть до Росії? В Росії є свої позитиви та негативи, як і в будь-якій іншій країні. Не хочу знову повторювати все. що я сказав відносно неї, не бачу сенсу. Ви кажете, що Миколаїв з Росією зв"язаний набагато міцніше ніж зі Львовом. Хіба це нормально...? То хто Вас годує Росія, чи Україна? Чи може Ви серцем з Росією, а шлунком з Україною? Цікава у Вас політика...:sad:

20. levandivka

Ви шо, невкурсєдєла?! То ж реґіони годують Україну! ;) ;) ;)

а де твій аватар? :)