В принципі Степанич подав квінтесенцію причин багатьох суперечок. Спершу нас "асвабаділі", тобто врятували від "гніту панської Польщі", але пізніше не забули нагадати, що Україна - поняття умовне, так що нехай не тішимося і не "качаєм права". Для того, щоб не чути подібних заяв про те, чия де земля і т.п. я і "полетів в Європи", де чомусь мені повідомили якраз протилежне - що ця їх земля тепер і моя. Хоча мали морально більше підстав заборонити мені качати права і погрожувати, що я кудись там полечу.
Класика! А "пусти козла в огород...", "рубайте, куме, березу, бо прийде москаль, і скаже, шо тут його рОдіна" - не згадалося..?
Не стомлюся повторювати, що не вам, зайдам, створювати порівняльно-оцінювачні формати для України, та українців. Я свідомий того, що Ви тут, в форумі, на роботі і головне завдання Ваше, дядя, зудіти про, що, начеб-то, існує якийсь розбрат серед українців Заходу і Сходу. Підсумок ваших потуг з точністю до навпаки гуртує і українську Галичину і українську Донеччину. Тут немає вашої землі й ніколи не було. Ваша земля в районі Тамбова та його окрєстностях... ги-ги...
простите Зайдам откуда? с Луганска? может с Харькова? Николаева? Одессы? да что Вы какой розбрат? просто Захид обьявил всех кому не хочется в НАТу, кому побоку жизнь и деятельность С.О.Бандеры, и кто не готов признат ьДень победы очередным актом геноцида - москалями и запроданцами, и никакого розбрата между западом и украинцами востока (с учетом моего описания ) всеми двустами человеками нет и быть не может, осталось избавится от москальского элемента в пару-тройку десятков миллионов человек и тогда точно никакого розбрата ... а Ваша не у арканзасе? нэ?
А що тут не зрозумілого? Подивіться статистику розділу, цієї теми. Скільки галичан дописує? а скільки негаличан (і неукраїнців, скажемо делікатно). Згуртовуються...
Я чєсний мущина і сказав прилюдно, як є, так що ніякої втечі. Мене всі зрозуміють, навіть москалі, якщо я скажу більше: доїти я буду гімалайських корів,- а это страшноє дєло. А якщо бути до кінця відвертим, то скажу, що там, на вигоні, мене ще чекає скакова тьолка, так то вабше туши свєт...
Знаєте, Левандівко, я більш ніж переконаний, що консульство РФ ніхто з наших не чіпає! Нашо воно нам, ми би такими дурницями, як пофарбування фарбами фасаду, побитям бюсту і вікон не займалися, що зазвичай і відбувається. Наші люди би більшої шкоди заподіяли. Найімовірніше, - це самі працівники консульства влаштовують такі акції, щоб було видно, як вони тут бідні працюють, як тут їм важко. Коли насправді тут ніфіга не роблять! Імітують тут процес бурной деятельності. щоб народінє отримати певні бонуси!
Видать паны-галычаны хорошо помнят только "совецький" период истории Украины Ну так куда нам до вас, европейцев Оказывается вы про Украину больше знаете, че мы омоскаленные А у нас все также под каждым кустом сидит чекист, не дает слова сказать украинского
по секрету скажу.... тока тссс, среди Украинцев галичан процентов 10 наберется максимум ... (из вежливости преувеличил) по крайней мере тех у кого национальность Украинец ...
Не маю бажання щось казати конкретно стосовно "запроданності". Ви з Марсу не впали і все прекрасно сами знаєте... Не грайте кіна! З тих територій, де живуть ті, що їм не подобається. Це якщо говорити про кількість на метр квадратний, але коли вести мову про якість, як патріотично-політичному ракурсі так і в економічному, то деякі регіонги можна прирівняти до диких племен Куали-Ломпур. А для чого Вам це? І чому то я встидаюсь написати про своє місце проживання? Народився і живу в глухому забитому селі Закравець, де немає жодного москаля. Дихаю свіжим повітрям, вирощую картоплю, буряки, моркву, петрушку, огірки, полуниці та багато іншого, корисного для здоров"я. Кожен день п"ю свіженьке коров"яче молоко і дихаючи свіжим повітрям, думаю, слава Богу, що в нас немає москалів... Якби то зробити так, щоб їх трафило там, де вони ще є на Україні, щоб решта люди могли жити так, як я... "Не качать права", а дотримуватись та винонувати те, що вимагає держава і "Закон про мову" в тому числі. Нафіга мені ваш вершок? Я привик до свіжого повітря та екологічно чистих продуктів, тому думаю, як і чим допомогти своїм братам-східнякам, а не залісти в прокопчено-забруднену зону. Якщо так буде продовжуватись, то і виїзджати вам нікуди не буде потрібно, тільки чемодани одні залишуться. От москалі, тут думаєш, як зробити Україну кращою, а вони за чемодан переживають. Не забувайте, що москалів на сході та півдні України незначний прошарок, всі решта звичайні українці, так що не варто від свого імені говорити за всіх.