МОСКАЛІ

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Мих, 6 бер 2007.

1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

ТАК звон слишно, а мислі не видно.

Бачите, що люди пишуть
    Не візьмете собі в підпис?

• Подобається Подобається x 1
  2. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

аффтар жжот!
    Гастарбайтер это только на стройке что-ли? Или таджики и узбеки на российских полях стали россиянами? Это же те же гастарбайтеры, только в поле. Вот и спрашиваю, если РФ столь эффективно(см. выше) использует их труд, то почему их нет на Украине?

3. levandivka

То всьо москалі! К бабкє нє ході...
    Вбили наше с/г, зволочі...

4. Оля

Оля Старожилка форуму

Бо хоч москалі українців і навчили пити, але працювати не відучили. :) Так що на своїх полях українці самі справляються. Нащо їм узбеки? Те саме і на будовах. Так ще і за Союзу було. От складне запитання! :)

5. borkhes

Таке враження що ви тільки мій допис читали. Що ж робити, нагадаю:
    :mocking:

6. budiak

budiak Well-Known Member

А матього іті вип'є по п'ятій.Та ви шо знущаєтесь!?Ну добре спробую по русскі. Гастарбайтеры єсть і у вас і у нас, і на полє і на стройкє, у вас іх больше.На цьому крапка.Я нємогу понять какая связь мєжду налічієм гостарбайтеров у вас( согласно тезісу наших(курва мать) чіновніков) і виводом что іх нєт унас?
    Цей висновок ви робили чи нє?!

Останнє редагування модератором: 4 чер 2009
  7. borkhes

Не треба, я вас розумію і українською.
    Это прямое следствие сопоставления двух постов, что я процитировал в посте №944. Не более.
    Попробую ещё раз... Говорят, что ваши чиновники утверждают, что у РФ выше эффективность с/х за счёт гастарбайтеров. => Получается, что у вас гастарбайтеров на полях нет? :)))
    Мне кажется пояснений уже слишком, если хотите дальше спорить про наличие/отсутствие гастарбайтеров, то обратите внимание на пани Олю. ;)

8. budiak

budiak Well-Known Member

Нєдапонял?о_О
    Кажуть що восени дощить. Сьогодні дощить.=> Сьогодні осінь?

9. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

budiak,
    ну що Ви людину дістаєте! Зрозуміло ж про що йшла мова: гастарбайтерів статистика "не бачить", а продукцію вони виробляють.

10. borkhes

Хіба не бачили що вона пише? Ось:

11. budiak

budiak Well-Known Member

Небачив., Побачив., Дапоняв.,Дякую.

Та це то я пойняв алеж............ Ану развяжитє міня нємєдлєнна!!!!!!

Останнє редагування модератором: 4 чер 2009
  12. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

Та какие тут Равшаны. По всей Киевской области на частных стройках сейчас как раз заробитчане из ЗУ.

13. budiak

budiak Well-Known Member

Не знаю як там у вас в сталіцах а в нашому "задупі" хлопців з середньої азії дійсно дохолєри(чи можек це мені так везе?) при чому на самих низькокваліфікованих ділянках. Заробітчан зі станіславщини правда теж багато(зара стало менше) але в основному вони виконують кваліфіковану роботу, декорують деревом та камінням.

14. андрей-25

У нас такие хлопцы асфальт классно кладут. Люди из Германии удивлялись что и у нас можно найти хорошие дороги, правда только в "элитных селах" где депутаты и их помощники дачи строят.

15. консультант

консультант Дуже важлива персона

Я не зрозумів, це мова йде про москалів, чи просто гілка для спілкування москалів?о_О

16. андрей-25

Читайте уважніше, може й зрозумієте колись :)))

17. консультант

консультант Дуже важлива персона

Якщо це стосовно москалів, то дуже сумніваюсь. Зрозуміти москаля практично не можливо, він сам себе не розуміє, періодично одіваючи маску то росіянина, то українця...:sad:

18. андрей-25

Тут ви праві. Але з поправкою: москаля ніяк не може зрозуміти мешканець ЗУ, бо у нього це, судячи з усього, генетично закладено :)

19. Яро

Яро Well-Known Member

А це улюблена тема москалів зараз - краяти Україну...
    Путін сказал: нада!, москаль отвєтіл: єсть!

20. levandivka

Кляті москалі!:diablo:
    Повернувся зараз із Політехніки. У старому актовому залі Міжнародний інститут освіти та зв'язків з діаспорою НУ "ЛП" проводили (певно досі проводять, бо я втік) презентіацію-зустріч з головою Карельської республіканської г/о "ТОвариство української культури "Калина" п. Ларисою Скрипниковою.
    2 роки тому п. Лариса проводила презентацію товариства. Я на ній виставляв світлини з експедиції Сандормох-Соловки.
    (Сявич має пам'ятати)

ТАК от. Нині. Виступив ректор НУ "ЛП", виступили від організаторів. Л.Скрипникова дуже компактно провела презентацію книги "Моя Карелія, моя Україна" (головна причина зібрання). Прозвучало пару пісень хору і бандуристок. Коротко і невнятно пробелькотів спонсор видання (російський адмірал) про діаспору в Пітері.
    І тут...
    Дали слово товаріщу Гузєєву...
    Хто не знає, то генконсул РФ ві Львові.
    Щирою українською Гузєєв попередив, що говоритиме ДОВГО.
    Про що?
    Почав з голосувань у нашій Обласній Раді. Дуже оно його турбувало, як і вступ України до НАТО.
    Коли я встав і демонастративно виходив з середнього місця в першому ряді, Гузєєв вже повідАв про зрадників-дивізійників з СС Галичина. На тій ноті весь зал не втерпів і підняв гамір. (треба розуміти, кого запрошували на зустріч з діаспорянами).
    ТАК от...
    Не вдасця москалям потрафити, доки будуть пхати свого носа у несвої справи та вчити українців, як нам жити.
    Казли! :diablo:
    (хто пхає носа і вчить на несвоїй території).

Нє?

Останнє редагування: 10 чер 2009
а де твій аватар? :)