Відповідь: Москалі Причём, все клоуны исключительно политические... Цирк отдыхает, когда они рулЮЮт... Зачем конкурент на собственной территории. :D :p
Відповідь: Москалі Капитан! Я думаю там одной жертвой не обошлось Там именно компания была. Вообщем не дай боже такого никому!
Відповідь: Москалі Степановичу, Ви мабуть не вкурсі. Цей жарт має уже майже два роки. Тоді ще всі добре пам"ятали (і над цим сміялися), як Путін з якогось дива подурів і привітав Януковича з перемогою на виборах, навіть не дочекавшись завершення підрахунку голосів і офіційного рішення ЦВК. Саме це і мається на увазі в даному жарті. На той час він був дуже актуальним і дійсно дотепним. А пам"ятаєте, як Янукович на параді Путіна і Медведєва канхветками годував? Ну хіба не хохма? Автор жодним чином не мав на увазі виборців Януковича, йдеться саме про північних сусідів, які занадто активно пхали свого носа в українські справи, нав"язуючи свого ставленика і в результаті сіли в калюжу. Щоправда пізніше взяли реванш Візард, передачку дивлюся щоразу із задоволенням і російський і український (шкода , що у нас прикрили). Камеді клаб набагато краще за Аншлаг, Крівоє зєркало, Смєхопанорама і іншу псевдогумористичну телепродукцію. Єдина гумористична передача, яку дивлюся. Іноді ще КВН, коли хороші команди грають.
Відповідь: Москалі Ну, я не знаю кто там свечку держал... но догадываюсь :rolleyes: Дабы никого своими догадками не обидеть, то таинственно промолчу
Відповідь: Москалі "Объявляется слушание дела о групповом изнасиловании. Обвиняемый, встаньте! Группа изнасилованных, встаньте..."
Відповідь: Москалі Судья: - обвиняемый, почему Вы изнасиловали первого потерпевшего? - а он чушь порол, г-н судья. -обвиняемый, а почему Вы изнасиловали второго потерпевшего? - и он чушь порол, г-н судья... - обвиняемый, а почему Вы изнасиловали третьего потерпевшего? - г-н судья, а Вам не кажется, что Вы тоже чушь порете? :D
Відповідь: Москалі :D Так там же написано "це лікується" Але я розумію що є випадки важкі, от наприклад як у декого на ЛФ.:D
Відповідь: Москалі Угу. Если бы не был лысым, седины бы прибавилось. А так еще один рубец на сердце.:D
Відповідь: Москалі Нет, отнюдь. Наших клиентов обычно не арестовывают. И самолеты тоже, на всякий случай. С законом все в порядке.
Відповідь: Москалі А вот "ваших" из Бюро Туполева, за пьянку конечно подзадержали. Показали спарвжне облыччя украинца.
Відповідь: Москалі Я переконаний, що наших пілотів росіяни напоїли, ну не могла широка українська душа відмовити