МОСКАЛІ

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Мих, 6 бер 2007.

1. Patrick

Patrick Well-Known Member

Відповідь: Москалі

Шановний , я би таких категоричних висновків не робив би .

• Подобається Подобається x 1
  2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

В Бєлгороді Дністровсьому ТАК багато москалів?
    Трудно...
    Будєм работать...

3. Patrick

Patrick Well-Known Member

В чорних приколи : wheels - машина
    - to much fly for a white guy - загарно одітий для білого чоловіка(як правило , чорні одягаються дорожче , не обовязково краще ніж білі.І мають дорожчі авта)
    - nose candy , white lady , crack і т.д. - кокаїн.

Ще згадалося для фамільярності -"пал" майже це саме що "баді"- приятель
    - "чіко"-фамільярно , майже грубо
    До дівчат/молодих жінок- "бeйбі" , "гані".Нічого поганого ці слова не означають.Так звертаються закохані один до одного.
    Але коли так звертатися до невідомої жінки - це грубо.

До українців - перших поселенців-робітників на Транс Канада залізній дорозі зверталися -"Джек"Це початок 20 ст.Супервайзори(бригадири) і формени(майстри) були переважно англійці і ірландці , так і говорили , що ваші "ступед"(дурні) імена запамятовувати не буду , так що ви всі будете - "джек".Часи змінилися.Зараз за таке в барі можна дістати по писку.А з роботою розпрощатися майже моментально.Українці стали майже корінною нацією, борщ , голубці і пироги - національною їжею Канади.А імена Юрій і Стефан - вже не переробляють на Джордж і Стівен. А так і залишили Yurij і Stephan.

• Подобається Подобається x 2
  4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Мене здивувало, що в досить ізольованому американському містечку, де жило 20-30% українців, американські діти абсолютно правильно (з точки зору укр. фонетики) вимовляли імена українських дітей-сусідів. Олекса, Марійка, Юля, Андрій. Просто копіювали вимову батьків.

5. Danilo

Danilo Well-Known Member

По різному.:D Ось нещодавна йду через перехід у Київі, зупиняється москаль на "Опелі", та й каже:-"брат, как виєхать із города?". Заблукав напевно, на покажчиках жодної знакомої літери "ы":), тільки "Житомир"?;) Звісно повів людині, най собі вже їде.:):):)

6. levandivka

ТАК Ви на Житомир його послали, чи на Хутір? :)

7. Danilo

Danilo Well-Known Member

В тім і є гумор, що на ХУтір:moskali:, через Житомир.:D

8. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Вообще то в Киеве так указатели расставлены, что фиг самостоятельно выедешь из города. Как то мы ехали из Борисполя, я с картой был за штурмана, шли по указателям Львів. Очередной указатель за ним поворотом направо 90град, а по карте 45. Друг карте не поверил и свернул, через 50м тупик. Разворачиваемся спрашиваем у таксиста, он киевским высокомерием: "Вы шо не видите, шо тут тупик". И смотрит как на идиотов. Откуда нам было видно, если мы первый раз через город едим и почему знак стоит за 70 м до поворота настоящего. И вообще когда наконец в Киеве сделают нормальную объездную дорогу, чтобы с Борисполя прямо попадать на трассу Киев-Чоп

9. Danilo

Danilo Well-Known Member

У США, та Європі взагалі покажчики ставлять 3 рази за декілька миль, потім за 500 метрів(не точно приблизно, умовно кажу) і перед самим вже поворотом. Швидкість... Дорогу, головну особливо, треба відчувати. У Московії, наприклад це проблема №2 після дур...ов, зрозуміло.:D

10. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

А чего же в Киеве так не делают, почему в Польше с этим нет проблем. А насчет дураков и дорог, так положение дел в Украине доказывает о родственности двух братских народов:)

11. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Траплялося, що й западенці розгублюються в Києві. Нещодавно одного водія з Іфр провів від заправки АНП (міст Патона) аж до початку Саксаганського (йому терміново потрібно було на вокзал).

12. Danilo

Danilo Well-Known Member

Не згоден. Такий стан у порівнянні з європейським, автошляхів в Україні - наслідок тривалої окупації "братами".
    Жодної автомагістралі зі Сходу на Захід України, лише вертикалі- теж наслідок СРСР, та ще раніше все це при імперії почалося, точніше після Переяславської поразки.

13. Sandy

Sandy GRAND

Так це все вони дороги нам побудували? А що ми, українці, увесь той час робили? Невже сиділи склавши руки? Якась така експлуатація братів виходить, що аж незручно...

14. levandivka

Прошу повернутися спиною до Хутора, і повернутися до обговорення наших місцевих "братух"...

15. dmitry

dmitry Active Member

Україна вже більше 15 років незалежна держава.

16. Danilo

Danilo Well-Known Member

Москалі, місцеві крадуть забагато.:cowboy: повірте, знаю що говорю, але свої джерела не видам.:shutup:

17. levandivka

• Подобається Подобається x 3
  18. lanka

lanka Well-Known Member

"Чому ж ты б**ть не любышь Украийну?"

Прочитала оце на Кореспонденті і майже втратила дар мови і писання...
    Може у вас знайдеться гідна відповідь

"Чому ж ты б**ть не любышь Украийну?"
    Пользователь: darkdavidoff
    Дата: 03.02.2008 11:11
    Дa, я нe люблю Yкpaинy. Hy, нeт y мeня любви к Yкpaинe и вce тyт. Люблю Oдeccy, a Yкpaинa нaд нeй издeвaeтcя, вeчнo вce oтбиpaeт. Люблю читaть oдeccких пиcaтeлeй, a Yкpaинa их пepeвoдит в paзpяд ЗAPYБEЖHOЙ литepaтypы. Лoгичнo былo бы... paз зapyбeжнoй тo oтвaлитe вы oт Oдeccы. Heт, нe хoчeт. Хoчeт бoльшe дeнeг c Oдeccы coбиpaть и пoд ceбя измeнять. Я люблю Киeв, Бyлгaкoвa читaть люблю - киeвлянинa. Ho, cтapoгo Киeвa yжe пoчти нe ocтaлocь, мнoгo paгyлья нaвeз CCCP из зaпaднoй Yкpaины и из дepeвeнь, a пoтoм нeзaлeжнocть дoбивaeт cтapый Киeв, тeпepь y Киeвa кaкoe тo paздвoeниe личнocти.

Для мeня Yкpaинa этo пapaзит нa тeлe Hoвopoccии и Maлopoccии, a я нe люблю пapaзитoв. Пapaзит, кoтopый пьeт вce coки, a eщe тpeбyeт к ceбe yвaжeния. Этoт пapaзит - Yкpaинa yничтoжaeт кyльтypy, иcтopию, экoнoмикy тeppитopий, кoтopыe eй дocтaлиcь вoлeй диктaтopoв, oккyпaнтoв и кpacнoгo диpeктopaтa.
    Зa чтo мнe любить Yкpaинy? Чтo в нeй хopoшeгo? Чтo я в нeй poдилcя? Bo вpeмя BOB нa oккyпиpoвaнных тeppитopиях тoжe poждaлиcь люди, тaк чтo oни вce дoлжны любить фaшиcтcкyю Гepмaнию? Глyпocть. He дoлжны. Чтo жe в Yкpaинe хopoшeгo? Шyхeвич? Бaндepa? Кaк гepoи cтpaны? Ющeнкo, кoтopый ни кoнcтитyции, ни зaкoнoв нe знaeт и пocтoяннo издaeт нeзaкoнныe yкaзы?
    Я нe люблю Yкpaинy и нe хoчy, чтo бы мoй гopoд, мoя Poдинa нaхoдилcя в нeй. Я никoгo нe пpизывaю к вoopyжeннoмy вoccтaнию, я пpocтo нe люблю cтpaнy, в кoтopoй нaхoдитcя мoя любимaя Poдинa. A пoкa, я нe вижy, зa чтo любить пapaзитa Yкpaинy. И пocлeдoвaл бы я вeчнoмy coвeтy – чeмoдaн – вoкзaл- Poccия, нo Oдecca, мoя Poдинa, и я люблю ee. A этo знaчит, чтo никyдa нe yeдy, бyдy пpoдoлжaть бopoтьcя c пapaзитoм Yкpaинoй зa Poдинy Oдeccy. И нa фopyмaх, и нa aкциях, и в жизни, и кoшeлькoм. и дeлoм, и пpинимaть yчacтия в нyжных для этoгo opгaнизaциях, и coздaвaть их. Кaк yгoднo, гдe yгoднo и кoгдa yгoднo. Этo мoe пpoявлeниe любви к мoeй Poдинe бopoтьcя c ee пapaзитoм - вpaгoм Yкpaинoй.
    :
    moskali:

19. levandivka

"Тату, а люди існують?
    -Ні, синку, це фантастика..."

Додано через 1 хвилину
    Рубайте, куме березу! Бо прийде москаль, і скаже, шо тут його родіна... (с)

20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ми всі проживаємо на території держави Україна.І на цій території діє КК України.І в ньому є такі статті:

Стаття 110. Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України

1. Умисні дії, вчинені з метою зміни меж території або державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України, а також публічні заклики чи розповсюдження матеріалів із закликами до вчинення таких дій, -

караються обмеженням волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк.

2. Ті самі дії, якщо вони вчинені особою, яка є представником влади, або повторно, або за попередньою змовою групою осіб, або поєднані з розпалюванням національної чи релігійної ворожнечі, -

караються обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

3. Дії, передбачені частинами першою або другою цієї статті, які призвели до загибелі людей або інших тяжких наслідків, -

караються позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років.

Стаття 111. Державна зрада

1. Державна зрада, тобто діяння, умисно вчинене громадянином України на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, державній, економічній чи інформаційній безпеці України: перехід на бік ворога в умовах воєнного стану або в період збройного конфлікту, шпигунство, надання іноземній державі, іноземній організації або їх представникам допомоги в проведенні підривної діяльності проти України, -

карається позбавленням волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років.

2. Звільняється від кримінальної відповідальності громадянин України, якщо він на виконання злочинного завдання іноземної держави, іноземної організації або їх представників ніяких дій не вчинив і добровільно заявив органам державної влади про свій зв'язок з ними та про отримане завдання.

ЗІ:Просто інформація для роздумів...

а де твій аватар? :)