Відповідь: Москалі Хоч за то подякували... Мене бісить просто до чортиків, як тут більшість східняків з німцями говорять: -Ви звідки? -С Украіни. -Ааа... то це майже як з Росії?! -Дааа, канєшна, да ета фсьо адно і тоже!!! Повбивав би...
Відповідь: Москалі ТАК от, Вам українцю приказка "Назвался груздём - полезай в кузовок" знайома. правда?
Відповідь: Москалі В Канаді більшість англосаксів знають , що Юкрейн це одне , а Раша інше. Не путають. Велика подяка за це 2й і 3й хвилі (ми 4та) еміграції , шо розділили ці поняття.А ми вже по протоптаній стежці йдем.І підтримуємо , щоб не заросла.
Чому в адекдотах москалів українці - тупі салоїди? А в українців - москаль завжди мер Чому в адекдотах москалів українці - тупі салоїди? А в українців - москаль завжди мертвий? Гдето во Львовской области останавливает ДАІшник машину. Как положено представился - инспектор Петренко. Покажіть ваші документи, де ваш вогнезасник, де аптечка? Ну всё вроде бы впорядке, потом ещё вспомнил. -Відкрийте ваш багажник! Мужик открываем, а там лежит расчленённый труп, прям руки, ноги, всё отдельно, всё в крови. Петренко полностью ошарашеный: -Хто це? Водила: -Москаль. Петренко: -Яке жахливе самогубство, їзжай з богом синку.:radist:
але зверніть увагу, шо мовчать і росіяни і москалі, бо цього разу фразу "Чемодан-вокзал-росія" сказав сам великий Путін :D Додано через 10 хвилин тобто Ви себе причислили до осіб про якийх йдеться в цій статті: напігромадян, які ненавидять все українське???!! це сумно.....але чесно! **************************** ...бо: "- Куме, а Ви знаєте як москалі кажуть на пиво? -Як? - "пііііііва"! - ....курва, вбив би....
Відповідь: Чому в адекдотах москалів українці - тупі салоїди? А в українців - москаль Мой любимый анекдот про пианино. А про сало украинцы сами анекдоты придумывают
Відповідь: Москалі На навчанні в Англії: дівчина -англійка питає, звідки ми - Ukraine - Is it a part of Russia ? І тут на англійку накинулася хорватка (думав що вб"є) Пояснила, що Юкрейн - не Раша, як Кроейшия - не Сербія і не Югославія. Мабуть вони на цю тему вже поговорили ...
Відповідь: Москалі А от у штатах ... Розмовляю з американцем: - I'm from Ukraine, Dnipropetrovs'k... - Oh, I know, it's in Russia! (задоволений як слон) - That's bad teaching of geography in your British colony! (задумався)
Відповідь: Москалі А с чего вы такое взяли. які ненавидять все українське???!! Я родился в Украине, отстаивал Украину на спортивных соревнованиях, с 7 лет читал украинских классиков, до сих пор среди любимых писателей Шевченко и Котляревский. С 80-х годов постоянно езжу на Западную Украину, а нет еще раньше когда мне было 12 лет муж моей сестры повез на свою родину в село на границе Тернопольской области. И на фирме я убедил шефа начать работать с Западом, в наших книжных магазинах постоянно присутствуют книги западноукраинских издательств. Я каждый год, кроме командировок отдыхаю в Карпатах, заезжаю в самые дальние уголки Карпат. Увлекаюсь краеведением, меня знают многие известные деятели культуры на Западный Украине. Так вот, я не напівгромадянин, и если я отстаиваю право людей неукраинской национальности на свободу говорить, получать информацию на своем языке, то действую в соответствии с международным правом
Відповідь: Чому в адекдотах москалів українці - тупі салоїди? А в українців - москаль Потому что заканчивается на "У"
Відповідь: Москалі На мою думку, кожен має право розмовляти на тій мові, на якій хоче, але знати і розуміти мову держави , громадянином якої є, зобов"язаний. А є багато людей, які принципово не хочуть вчити українську мову. І дуже прикро, коли в Криму, чи на сході України, коли до людей звертаєшся на українській мові, то ставлення до тебе міняється на вороже і кажуть 'мы не понимаєм'. Так от, я не вважаю, що такі люди є повноцінними громадянами України.
Відповідь: Москалі Ну не хочет человек по каким-то причинам отвечать на Ваш вопрос, вот и говорит что "не понимает", чтобы отвязались от него поскорее
Відповідь: Москалі Шо значить "нє хочєт"?! Я таке разів зо три в Криму від продавців наприклад чув... то це він мені нє хочєт свій втридорого оцінений товар продати?!
Відповідь: Москалі Ось тому і не хочет, бо до нього по українськи звертаєшся. Тобто людина показує тобі свою неповагу тільки через те , що ти по українськи розмовляєш, і це зауважте на Україні, де ця мова є національною і державною. То хіба це нормальна людина, якщо вона себе так веде??? В мене дуже багато друзів розмовляють по російськи, та якщо б будь -хто до мене звертався по російськи, то мені б ніколи б і в думку не прийщло так себе вести.
Відповідь: Москалі Є проблема нетерплячості до іншомовного громадянина як серед російськомовних, так і серед україномовних. Все це не сприяє об'єднанню держави та поглиблює географічний розкол проміж мешканцями південно-східних та західних регіонів. Я, наприклад, вважаю, що російській мові потрібно надати статус державної, але лише за умови тотального досконалого вивчення української та, звичайно, поваги до неї. Випадки, подібні до описаного Наталочкою (як з боку російськомовного, так і з боку україномовного громадянина, неважливо), на мій погляд, слід прирівнювати до адміністративного правопорушення з усіма виходячими з цього наслідками.
Відповідь: Москалі Наталочка, не переймайтеся. Про це вже багато писалося, але в гілці про мову. Sandy, припиняйте оф-топити.
Відповідь: Москалі як затятого українофоба?:D Додано через 2 хвилини Ні за яких обставин це не потрібно робити, в жодному разі, це неприпустимо! Ось який зміст, наприклад, вкладають у термін “українці” в нещодавно виданому в Москві збірнику: “Украинцы” отличаются обыкновенно тупостью ума, узостью кругозора, глупым упрямством, крайней нетерпимостью, гайдамацким зверством и нравственной распущенностью”.5 Такими нас, на жаль, бачать певні кола Росії. Євген Наконечний УКРАДЕНЕ ІМ'Я
Відповідь: Москалі москалі є москалі.... якшо надати ім ше мову.. вони нас і зїдять... геть!!!!! іх!!!