Відповідь: Москалі Ура-патріоти імпєрії? Нє, ну горад портовий, повії повинні мати якусь споруду, де б можна було стрінутися. От як би то ще не була територія України, тоді було зрозуміло, а так не встоїть, навіть і 20 років як і перший, не встоїть.:D Хоча б тому що на цьому бидлячому пам'ятнику вона топче турецький прапор, доречи такий він і зараз лишився як там під ногою. А взагалі ті хто втнули це, домоглися результату, пересварили українців, тільки зазначу що лише у нас можливо мати паспорт і вважатися українцем, при тому не знати, не поважати мови та історії своєї держави.
Відповідь: Москалі Не було ніякої Владимиро-Суздальской Русі, як і Галицько-Волинської. слово Русь має три значення 1. територія Київського, Чернігівського, Переяславського князівств 2. назва населення території у п.1 3. назва середньовічної держави зі столицею Київ. Додано через 4 хвилини Українська церква - прямий спадкоємець церкви Володимира Святославича. Завжди (до часів Руїни) підпорядковувалася патріарху Константинопольському. Щодо "русского населения" - "плакаль пацтулам" В оригіналах літописних текстів "русини", в російському перекладі "русские". Брехня істориків і перекладачів як шило в мішку. А нею користуються...
Відповідь: Москалі дуже мудра пропозиція. Однак: необхідно, що всі жителі України визнали, що проживають в суверенній державі - Україна, прийняли як належить її закони і належним чином почали їх виконувати. і тільки тоді в нас з'являться не одна тема, яка нас наштовхує на суперечки - памятник катерині, а маса тем які насправді нас об'єднують довкола наших спільних інтересів - національних інтересів України!
Відповідь: Москалі Спасибо что оценили. Да, я проживаю в Украине и принимаю ее законы. Кстати, что Вы имеете ввиду под невыполнением этих законов? Знаю, кое-кто попросту не хочет принять самого государства - вот такие http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=63167&postcount=7 пользователи, например. Но с ними тоже можно вести себя по-другому, не забывая, чем могут быть забиты их мозги. Есть конечно и более интересная проблема - многие ассоциируют нашу страну с нашим правительством и с нашим президентом. Поскольку зрелище это - довольно неприглядное с точки зрения экономических показателей - возникают вот такие вот "товарищи". Но им-то это можно объяснить? Пусть ссоряться политики, которые стараются натравить народ друг на друга. Можно Ваше мнение? Какие темы, на Ваш взгляд, могут ОБЪЕДИНИТЬ национальные интересы Украины?
Відповідь: Москалі Скажіть,хто відноситься до одеситів вороже?Це що,своєрідна паранойя?Я багато разів був в Одесі,спілкувався з одеситами,адекватні люди.Прочитав деякі Ваші пости на одеському форумі - нормальне ставлення до світу.На відміну,від Монархіста,за яким "плачуть" статті 110 і 111 Кримінального кодексу України. Стосовно пам’ятнику Катерини - нонсенс!На території України встановлювати пам’ятник чи не найбільшому катові України?
Відповідь: Москалі І мене "достало" це чути! Ви самі собі міфи вигадуєте, самі собі їх розповідаєте і самі в них починаєте вірити.
Відповідь: Москалі Рівнянине! Якось в Миколаєві-Дніпровському мені не повірили, що у Львові нормальні люди, все мирно. Я почав травити байки про злих бандерівців, про команди, які зранкцу збирають трупи російськомовних тощо...))) Тоді людина, яка мені не вірила, накинулась на мене з криком "Ти провокатор. Да я там отдыхал месяц назад - все спокойно, отличные милые люди!" )))
Відповідь: Москалі Скептик, как русскоязычный, проживающий всю жизнь во Львове, подтвержу Вам слова Богдановича. Все мирно все спокойно, никто никого не трогает. Они все только на форумах храбрые, в реале сразу же становятся становятся белыми и пушистыми.
Відповідь: Москалі Нмд это не так важно. Живут в Украине - звачит вызналы. Вот это главное. Но выпонять и чтить надо ЗАКОНЫ, а не чьи либо представления о правильности жизни. А с теми, кто не выполняет законы, борятся правоохранительные органы. Не?
Відповідь: Москалі Ромко, стрелки не переводите, да? Что то от себя новенькое постарайтесь :moskali: Сам я беленьким и пушистеньким редко бываю, видите в пылу яростного москализма даже чашкой с кофе по столу стучу. Не, шпагу дома на стенку повесил С мушкетом теперь ходю, оно посовременней как то
Відповідь: Москалі А Ви, і Ваші друзі зазвичай не висловлюєтесь так як на форумах, на кшталт лондонського Гайд-парку, не виходите до пам'ятника С.Бандері, не кричите про свою ненависть, шовіністку зверхність. Тому і не чіпають. А нещодавно комуняки отримали ж таки сирі яйця в писок у Львові від "бєлих і пушистих".:D Все йдіть мити руки.:D Додано через 9 хвилин Категорично проти. Не можна так от "ми мєстниє", треба якось по доброму, до бібліотеки дитину відправити, най сама почитає, та й батькам принесе справжню історію. Вона доречи доволі цікава і захоплююча, просто треба відкрити двері для сприйняття не лише тих міфів якими годують. Обирати тоді Вам, що приймати, а що ні, це право ніхто не відніме. І нав’язувати не буде, доки не переступатимете межі, як з Катериною другою, ліпшею подругою.
Відповідь: Москалі Уж лучше душик приму Мимо этого памятника пару раз проезжал, даже толком не рассматривая, благо он стоит в относительно тихом и неприметном месте. Да.. сырыми яйцами это Вы горазд. Сам видел, как на какое то 9е мая Ваши единомышленники в старенького ветерана чем то кидались и слюной исходили. Отогнали их с товарищем, дедушку домой отвезли.
Відповідь: Москалі Дык и сейчас не отнимают. Только в "правильные" рамки хотят впихнуть. А я не хочу впихиваться. Межи чего? Ваших представлений, фантазий, верований, убеждений? И, позвольте, при чем здесь вообще Вы и вы? Они захотели и сделали. Свободные граждане свободной страны! Не?
Відповідь: Москалі Ні. Хоч би тому що встановили той пам'ятник за гроші які вкрадено з тих ресурсів, які було виділено на встановлення монументу Івану Франко.
Відповідь: Москалі 1. Это доказано? Возбуждено дело? Или эти бандиты уже в тюрме? 2. Вообще-то это не имеет прямого отношения к желанию установить и установке памятника. И, ехидно, если бы Шухевичу поставили в тот же манер, Вас бы тоже принципиальность типала? Тока чесно?
Відповідь: Москалі Не реально. Додано через 47 секунд Я тут десь навів вже посилання на джерело інформації у газеті "День". Пряме, не пряме, але має відношення.
Відповідь: Москалі У Львові мені не пробують хамити. У Києві добився покарання працівниці австрійського консульства, яка мені заявила "гаварітє чєлавєчєскім язиком, я вас нє панімаю" на питання українською мовою, потім те саме - на питання англійською мовою