МОСКАЛІ

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Мих, 6 бер 2007.

1. Danilo

Danilo Well-Known Member

Відповідь: Москалі

Ура-патріоти імпєрії?:) Нє, ну горад портовий, повії повинні мати якусь споруду, де б можна було стрінутися.:) От як би то ще не була територія України, тоді було зрозуміло, а так не встоїть, навіть і 20 років як і перший, не встоїть.:D Хоча б тому що на цьому бидлячому пам'ятнику вона топче турецький прапор, доречи такий він і зараз лишився як там під ногою. А взагалі ті хто втнули це, домоглися результату, пересварили українців, тільки зазначу що лише у нас можливо мати паспорт і вважатися українцем, при тому не знати, не поважати мови та історії своєї держави.

• Подобається Подобається x 7
  2. Богданович

Богданович Well-Known Member

Не було ніякої Владимиро-Суздальской Русі, як і Галицько-Волинської. слово Русь має три значення
    1. територія Київського, Чернігівського, Переяславського князівств
    2. назва населення території у п.1
    3. назва середньовічної держави зі столицею Київ.

Додано через 4 хвилини
    Українська церква - прямий спадкоємець церкви Володимира Святославича. Завжди (до часів Руїни) підпорядковувалася патріарху Константинопольському.
    Щодо "русского населения" - "плакаль пацтулам"
    В оригіналах літописних текстів "русини", в російському перекладі "русские". Брехня істориків і перекладачів як шило в мішку. А нею користуються...

• Подобається Подобається x 5
  3. zenyk

zenyk Well-Known Member

дуже мудра пропозиція.
    Однак: необхідно, що всі жителі України визнали, що проживають в суверенній державі - Україна, прийняли як належить її закони і належним чином почали їх виконувати.

і тільки тоді в нас з'являться не одна тема, яка нас наштовхує на суперечки - памятник катерині, а маса тем які насправді нас об'єднують довкола наших спільних інтересів - національних інтересів України!

• Подобається Подобається x 2
  4. Відповідь: Москалі

Спасибо что оценили.
    Да, я проживаю в Украине и принимаю ее законы. Кстати, что Вы имеете ввиду под невыполнением этих законов?
    Знаю, кое-кто попросту не хочет принять самого государства - вот такие http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=63167&postcount=7 пользователи, например. Но с ними тоже можно вести себя по-другому, не забывая, чем могут быть забиты их мозги. Есть конечно и более интересная проблема - многие ассоциируют нашу страну с нашим правительством и с нашим президентом. Поскольку зрелище это - довольно неприглядное с точки зрения экономических показателей - возникают вот такие вот "товарищи". Но им-то это можно объяснить? Пусть ссоряться политики, которые стараются натравить народ друг на друга.

Можно Ваше мнение? Какие темы, на Ваш взгляд, могут ОБЪЕДИНИТЬ национальные интересы Украины?

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Скажіть,хто відноситься до одеситів вороже?Це що,своєрідна паранойя?Я багато разів був в Одесі,спілкувався з одеситами,адекватні люди.Прочитав деякі Ваші пости на одеському форумі - нормальне ставлення до світу.На відміну,від Монархіста,за яким "плачуть" статті 110 і 111 Кримінального кодексу України.
    Стосовно пам’ятнику Катерини - нонсенс!На території України встановлювати пам’ятник чи не найбільшому катові України?

6. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

І мене "достало" це чути! Ви самі собі міфи вигадуєте, самі собі їх розповідаєте і самі в них починаєте вірити.

• Подобається Подобається x 3
  7. Богданович

Рівнянине!

Якось в Миколаєві-Дніпровському мені не повірили, що у Львові нормальні люди, все мирно.

Я почав травити байки про злих бандерівців, про команди, які зранкцу збирають трупи російськомовних тощо...)))

Тоді людина, яка мені не вірила, накинулась на мене з криком "Ти провокатор. Да я там отдыхал месяц назад - все спокойно, отличные милые люди!" )))

• Подобається Подобається x 4
  8. dArt

dArt Well-Known Member

Скептик, как русскоязычный, проживающий всю жизнь во Львове, подтвержу Вам слова Богдановича. Все мирно все спокойно, никто никого не трогает. Они все только на форумах храбрые, в реале сразу же становятся становятся белыми и пушистыми.

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Аналогічно можу сказати про москалів.

10. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

д'Арте, Ви забули заховати шпагу? :)
    Знову каву рохляпаєте по столі?..

11. OldMan

OldMan Well-Known Member

Нмд это не так важно. Живут в Украине - звачит вызналы.
    Вот это главное. Но выпонять и чтить надо ЗАКОНЫ, а не чьи либо представления о правильности жизни.
    А с теми, кто не выполняет законы, борятся правоохранительные органы. Не?

12. dArt

dArt Well-Known Member

Ромко, стрелки не переводите, да? Что то от себя новенькое постарайтесь :moskali:
    Сам я беленьким и пушистеньким редко бываю, видите в пылу яростного москализма даже чашкой с кофе по столу стучу. :)

Не, шпагу дома на стенку повесил :)
    С мушкетом теперь ходю, оно посовременней как то :)

13. Danilo

Danilo Well-Known Member

А Ви, і Ваші друзі зазвичай не висловлюєтесь так як на форумах, на кшталт лондонського Гайд-парку, не виходите до пам'ятника С.Бандері, не кричите про свою ненависть, шовіністку зверхність. Тому і не чіпають. А нещодавно комуняки отримали ж таки сирі яйця в писок у Львові від "бєлих і пушистих".:D Все йдіть мити руки.:D

Додано через 9 хвилин
    Категорично проти. Не можна так от "ми мєстниє", треба якось по доброму, до бібліотеки дитину відправити, най сама почитає, та й батькам принесе справжню історію. Вона доречи доволі цікава і захоплююча, просто треба відкрити двері для сприйняття не лише тих міфів якими годують. Обирати тоді Вам, що приймати, а що ні, це право ніхто не відніме. І нав’язувати не буде, доки не переступатимете межі, як з Катериною другою, ліпшею подругою.:)

• Подобається Подобається x 1
  14. dArt

dArt Well-Known Member

Уж лучше душик приму :)
    Мимо этого памятника пару раз проезжал, даже толком не рассматривая, благо он стоит в относительно тихом и неприметном месте. :)

Да.. сырыми яйцами это Вы горазд. Сам видел, как на какое то 9е мая Ваши единомышленники в старенького ветерана чем то кидались и слюной исходили. Отогнали их с товарищем, дедушку домой отвезли.

15. OldMan

OldMan Well-Known Member

Дык и сейчас не отнимают.
    Только в "правильные" рамки хотят впихнуть. А я не хочу впихиваться. :)

Межи чего? Ваших представлений, фантазий, верований, убеждений?
    И, позвольте, при чем здесь вообще Вы и вы?
    Они захотели и сделали. Свободные граждане свободной страны!
    Не?

• Подобається Подобається x 1
  16. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Хто сказав, що наші?

17. Danilo

Danilo Well-Known Member

Ні. Хоч би тому що встановили той пам'ятник за гроші які вкрадено з тих ресурсів, які було виділено на встановлення монументу Івану Франко.

18. OldMan

OldMan Well-Known Member

1. Это доказано? Возбуждено дело? Или эти бандиты уже в тюрме?
    2. Вообще-то это не имеет прямого отношения к желанию установить и установке памятника.

И, ехидно, если бы Шухевичу поставили в тот же манер, Вас бы тоже принципиальность типала?
    Тока чесно? :)

19. Danilo

Danilo Well-Known Member

Не реально.

Додано через 47 секунд
    Я тут десь навів вже посилання на джерело інформації у газеті "День".

Пряме, не пряме, але має відношення.

20. Богданович

У Львові мені не пробують хамити. У Києві добився покарання працівниці австрійського консульства, яка мені заявила "гаварітє чєлавєчєскім язиком, я вас нє панімаю" на питання українською мовою, потім те саме - на питання англійською мовою

• Подобається Подобається x 7
а де твій аватар? :)