Відповідь: Москалі Все верно. Тогда в "Политику", собственно туда, откуда эта ветка сюда перекочевала, если мне память не изменяет. Ах, да. Тогда исчезнет весь "остроумный" подтекст, послуживший поводом для перемещения ветки именно в раздел UA-RU.
Відповідь: Москалі Вчора у київському метро підслухав розмову москалів-менеджерів. Мовляв:"Украінци ленівиє тварі, только палкой, только із под палкі что-то делать і могут.":D Пошкодував я що в метро з веслом не пускають.:D
Відповідь: Москалі И что же Вы их так просто оставили с миром, Danilo? Даже без весла. "Не верю!" (с) Читатель. :D Не, ну если только там целый вагон москалей-менеджеров ехало... Тогда да... Может быть.
Відповідь: Москалі Та кажу ж не чіпав, руки зуділи, добре що тверезий, а то б гріх на душу брати... А мо.. то й не гріх?:D Додано через 16 хвилин Я завше мав роботу, але завше й ходжу на мітинг.
Відповідь: Москалі Але мені більше подобається з української вікіпедії Додано через 12 хвилин З цього все почалось. Відповіді - жодної: ні від Вас, ні Пересвета!. Далі: А хтось закликав Вас йти на мітинг? Певно, це було непорозуміння! В Україні також держава платить за лікарняні, дає відпустки (здається, 56 днів) і є соціальний пакет. Але часом, вчителі все рівно звертаються в суд із затриманням зарплат. Знаю випадок, який трапився ще при Кучмі. Група вчителів вирішили судитися проти влади за те, що їм заборгували зарплату. Але одну вчительку після засідання суддя відвела в бік і сказала: "Закон на вашому боці, але ви цю справу програєте!" І все. Вчителі подали на апеляцію і через , якщо не помиляюсь років 3-4, зі зміною влади (Ющенко-Тимошенко) як не дивно, отримали цей чималий держборг.
Відповідь: Окупанти К примеру когда в Одессу приехали 3 сентября козаки сносить памятник основателям города и одесситы не допустили этого кто оккупант? Или в день открытия памятника появились около 300 любителей надувных кукол из секс-шопа и попытались испортить праздник одесситам кто тут выступает в роли оккупанта ?
Відповідь: Окупанти Значит Одесса уже не город? Додано через 10 хвилин levandivka А в чём логика переноса в эту тему при чём тут события в Одессе и тема «москали»?
Відповідь: Москалі в .Ру останні дні агітації. Боже, який там високий відсоток БИДЛА (в плані менталітета). Як раніше екзальтувалися від "сильного сталіна", тепер точно так же - від "сильного путіна". Що таке в їхньому розумінні "демократія" ? А як тільки стрибнуть вниз ціни на нафту-газ - той "електорат" попре на демострації типу "Хлєба та водкі!" І покосить їх рідний ОМОН з автоматів - ось тоді замисляться...
Відповідь: Москалі Интересно кому виднее одесситам или теоретикам из Ктознаетоткуда. Одесситы установку памятника приняли на ура. самые возмущённые регионы это те где Российской Империи вообще некогда не было (за исключением первой Мировой войны пару месяцев, как прифронтовой зоны). В общем кому какое дело какие мы памятники ставим? Ведь ставят памятники поляку Мазепе и всем остальным «героям». И откуда такое мнение что Екатерина Великая не имеет отношение к Одессе откуда этот бред несётся???. Я бы бал ссылку на одесский форум но меня точно здесь забанят и так сообщения удаляют.
Відповідь: Москалі Ну про що можна говорити з невігласом?Крім наказу побудувати порт,на території Хаджибею,нічого вона більше не зробила. Та ще й силою заставила громадян по новому називати місто. "Легенда гласит, что новое название долго не приживалось и люди по-прежнему называли Одессу Хаджибеем. Поэтому для лучшего усвоения населением нового названия власти применили следующий метод. На всех городских заставах казаки спрашивали въезжающих крестьян: «Куда путь держите?» И если следовал ответ «В Хаджибей», казаки этого человека просто пороли. Метод оказался действенным и вскоре уже все именовали город Одессой." История Одессы Взагалі то приклад,гідний наслідування.Таким методом потрібно "виховувати" декого,зто дальше називає Мазепу зрадником і т.д.
Відповідь: Москалі Молодці одесити, я підтримую вашу ідею з пам"ятником Катерині. Як кажуть "чувство юмора" у вас ще не пропало. Тепер щорічна "Юморина" буде на висоті ! Завдяки Катерині, ви ще довго будете радували нас своїм гумором ! Можливо секс-шопи тепер почнуть набирати обертів, маючи такий секс-символ і секс-стимул. Нарешті Катерина знайшла, те що заслужила....!