Відповідь: Москалі Але в Полковника - 911 + на 2837. Почувствуйтє разніцу! (с) Хто (у тверезому стані) обізве Полковника москалем??? (мах - комуністом , старим )
Відповідь: Москалі Я общаюсь с львовянами во Львове. Тогда еще раз перечитайте посты консультанта. Если вы знаете разницу между страной и государством то ответ тривиальный большинство не любят государство, а те кто не любит страну обычно переезжает на другое место.
Відповідь: Москалі Мені дуже подобається, як хитро-мудро деякі росіяни формулюють хто такі росіяни. Ось одна із версій взята з московського форуму: Человек, живущий в России – он русский. Русский – это гражданин России, для которого Россия – Родина, который любит и уважает свою страну. Такой человек в первую очередь – русский, а уже потом – русский татарин, русский чеченец, русский грузин, русский немец. Ибо уважение к самому себе – основа уважения к тебе со стороны окружающих. Русский на все случаи жизни, понимаешь... .
Відповідь: Справжнє обличчя Росії. Про Майдан вообще хохма:D : У меня значит есть двоюродная сестра, она жила и училась в институте в Житомире, сейчас вышла замуж и живет в Западной Украине. Так вот им в 2004 году предложили по 100 гривен, чтобы они целый день размахивали оранжевыми флагами на Майдане. Они, естественно, согласились. Вместо учебы получить 100 гривен за день. А какими флагами махать им всем было абсолютно всеравно. Их привезли автобусами в Киев - и они решили сбежать, погулять целый день по Киеву нахаляву и еще 100 гривен получить, и к вечеру вернуться к автобусу. Но не тут-то было - когда они приехали на Майдан, их насильно, как заключенных, оградили какой-то сеткой, выдали эти оранжевые флаги и заставили целый день ими махать. Прогулка по Киеву обломалась:D :D
Відповідь: Справжнє обличчя Росії. Да, но только моя сестра не одна такая была. Там весь институт согласился за 100 гривен флагами махать вместо учебы. Вот тебе и "честная" революция:D
Відповідь: Москалі Ну... ТАК! З Васілі, ви всіх москалів завалите!..:D :D :D Наспівуючи: Куда ты ведёшь нас, Сусанин, герой?...
«Дружнє» обличчя РОССізма. Дивитися всім! Чесно кажучи, я не є прихильником ні Ющенка ні Тягнибока, але це прямий наїзд на Україну. Це є проявами війни проти Украіни. Дивіться самі: Одесский канал "АТВ" - http://rutube.ru/tracks/295499.html?...c05bc320a49b17 та http://rutube.ru/tracks/293484.html?...6a259da9ae6428
Відповідь: Москалі СБУ створює спеціальні підрозділи боротьби із ксенофобією і національною нетерпимістю 24.10.2007, [16:49] // Державно-конфесійні відносини // КИЇВ — Про це сьогодні на прес-конференції повідомила прес-секретар голови СБУ Марина Остапенко. За її словами, спеціальний підрозділ створюється за дорученням Президента України, повідомляє «Обком». Термін „ксенофобія”, що в перекладі з грецької означає „острах перед чужинцем” (від „ксен” – чужий та „фобіа” - страх) з року в рік набуває все більшої актуальності, і час від часу цей страх призводить до нових та нових конфліктів. У епоху глобалізації та стрімкого розвитку комунікації можливість підвищити взаємну інформованість про життя різних, далеких одна від одної культур і народів стрімко зростає завдяки мас-медіа. Проте, часто, засоби масової комунікації, замість того, щоб поширювати толерантність, породжують та поглиблюють антагоністичні стереотипи, роздмухують міжетнічну ворожнечу, а часом навіть відверто провокують міжнаціональні конфлікти.
Відповідь: Москалі Я так і думав, що не міг Вам щось погане написати, бо немає на то причини. Про мову теж все вірно. Дякую за відповідь!
Відповідь: Путину- БРАВО!!!!! Так там же в правилах изначально написано, что общение только на русском языке. Чему удивляться? Додано через 46 секунд
Відповідь: Путину- БРАВО!!!!! Але я знаходив на форумах на кшталт згаданого відповіді аглійською і бану не мали. Крім того, Севастополь - територія України і відповідно, ніхто не може обмежувати там спілкування державною мовою, тобто УКРАЇНСЬКОЮ. З моїми знайомими таке саме траплялося. А яку лайку на них можна надибати. Складається враження, що москалів із пеленок привчають лаятися. Тягнибок каже правду, що матюки - це необхідна і достатня умова наявності в людини домішків москальщини.