Відповідь: Москалі Блін! Не домінуючий а ДЕРЖАВНИЙ! Ви різницю відчуваєте? А спілкуватись Ви можете хоч на суахілі. І ніхто не проти російської мови, як і татарської та інших. Питання в захисті мови біль актуальне наприклад для гагаузів їм і в правду потрібно допомогти. А російська мова не зникне. І ще одне. Я не рахую для себе чимсь кепським знати російську мову і при потребі спілкуватись нею. Але чому у російськомовних таке зверховнє ставлення до української мови? Що це? Синдром "старшого брата"? Чи "..я вам покажу кузькину мать!...".
Відповідь: Москалі Наразі це як раз москальський кремль хотів влаштувати переворот у Грузії, тим самим затягнути цілий народ до нової в'язниці?
Москалі Місяць тому їхав електричкою з Севастополя до Сімферополя. Тиждень після виборів. Поряд декілька бабок. На руках агітаційні матеріали партії Вітренко. В них як завжди, НАТО -НЕТ, русский язык - 2-й государственный. Хіба це найактуальніші питання для всіх нас? Розговорились. Бабки виявились активістками Вітренко. І що саме цікаве, головою їх партійної ячейки являється діючий офіцер російського ВМФ. Не пенсіонер, а громадянин Росії, офіцер - парторг української партії. Уявляю якби наш майор був парторгом якоїсь російської партії. РТР і Пєрвий захлинулися б своїх випорожненнях. А москалям в чужій хаті можна все.
Відповідь: Москалі Пропоную обмежитися обговоренням наших, українських москалів, і не влізати (хоч в цій темі) у російсько-грузинський "конфлікт". Пєрєсвєте, зверніть увагу, у Вас на 1043 дописи - 87 оч. карми. Не пробували, щось не настільки бридке (гадюшне) постити?
Відповідь: Москалі Москаль і в Африці москаль. Де ступить його нога, всюди нагадить, намагаючись хапнути щось чуже, щоб потім в тридорого продати тому, в кого хапнув. Не москаль, а "бізнесмен"... .
Відповідь: Москалі Чому безрезультатно? В Росії ще багто народів і народностей які б не проти здобути незалежність. Тіль бояться що буде ЧЕЧНЯ-2,3,4.... і т.д. Що війна в чечні не є геноцидом чеченського народу? Ось коли Росія ввійде в свої історичні кордони, які обмежеються "ЗОЛОТИМ КІЛЬЦЕМ", ось тоді буде номер!
Відповідь: Москалі Вы бы лучше так отреагировали на предшествующему моему пост Zenyk. Ах, да...забыл...Я же в гостях...Гадюшне и бридке это прерагатива местных. Пардон муа, забываю все время.
Відповідь: Москалі Пересвет,уявіть собі,що хтось з нас заходить на форум міста Москви, Россійскої Федерації і українською мовою говорить щось подібне(перегляньте свої дописи). Вгадайте з 3-х разів - що йому за це буде?
Відповідь: Москалі Romko! Вы уж сначала давайте смотреть на свои собственные "дописи". Даже если вы дома, это не дает вам НИКАКОГО права хаять, унижать, оговаривать соседа. 90% постов Данило и иже с ними суть "гадюшные дописи". Поверте выслушивать "дитячий бред" мне также неприятно и обидно, как Я полагаю и вам читать мои "колкости". Думаю данные посты, несодержащие информации по теме топика необходимо отправить в "Кошик".
Відповідь: Москалі Я Вже деякий час спілкуюсь на львівському форумі, хоч не багато але... В мене цікаве враження склалось про де-яких дописувачів. Як в тому анекдоті:" Я с детства не люблю две вещи: расизм и негров". Як можна жити в країні і не любити її. Хтось дасть на це відповідь?
Відповідь: Москалі Пересвет,заспокойтесь і подумайте добре.Де Ви побачили в моїх постах "уніженіє","оговаріваніє" сусідів?Навпаки,я хвалю поляків і захоплююсь їхньою позицією.:radist: Та й росіян поважаю,в мене до речі багато армійських друзів з Росії. А москаль мені не сусід.
Відповідь: Москалі Саме тому я нагадав вам про карму: це реакція форумлян на Ваші пости (паскудна реакція). В Зеника, доречі, на 1072 пости - 435 "+" Не бачите різниці?
Відповідь: Москалі Levandivka! Я никогда не стремлюсь на данном ресурсе заполучить + или -. Да и ценность от 400 + полученных от Данило за то, что прошелся по москалям сомнительная. Понабирать + от Полковника, Чернобыльца, Капитана и пр. форумчан элементрно...Только зачем? Мне намного приятнее будет получить + от оппонента, нежели от единомышленника. Только где этого оппонента взять то? Вот послушаешь Romko, Мол много есть друзей в России и среди русских, но потом каким то непостяжимым образом вы для себя рисуете некого "Маскаля". По сути какое то неопределенное создание, в которое вы запихиваете свои страхи, боязнь, ненависть и пр. Все что не можете понять, объясняете неким "маскалем". Моя персона или же Полковника, Чернобыльца по сути рассматривается как "маскальская" в тот момент, когда точка зрения не совпадает.
Відповідь: Москалі Цілком визначене, ось приклад зі спагадів старшого покоління, я ж для Вас не авторитет. http://maidan.org.ua/holodomor/tom-I_rtf/LH01.rtf