Відповідь: Москалі Помітив що москвини у своїх висказуваннях полюбляють "возвєлічення": "вєлікоросси", "вєлікодержавний", "вєлікая расія", "вєлікій лєнін", "вєлікая отєчєствєнная". Взагалі то здається їм завше бракує величі, от і всюди волають про неї.
Відповідь: Москалі Це загальне роз"яснення на рахунок москаля-космополіта, батьківщиною якого є планета Альфацентавра з місцем висадки Пік Комунізму.
Відповідь: Москалі Він мав на увазі річницю "октябрської" революції 1917. А Ви напевно ганьбили річницю майдану? Воно Вам треба?
Відповідь: Москалі Вот немного о кацапах, москалях, хохлах и украинцах... Занимательная этимология: откуда есть и пошло название ""КАЦАП" и "МОСКАЛЬ"? http://vlasti.net/index.php?Screen=news&id=214274
Відповідь: Москалі Важко сказати однозначно, тому що можливо кожна людина розуміє ці слова по-своєму... .
Відповідь: Москалі Про походження цих слів звичайно немає змісту сперечатись з автором. Але ось внутрішній зміст напевно кожна людина розуміє по-своєму, звичайно, що і не завжди правильно. На даний час москалі стали більш "окультуреними". З другої сторони, якщо повністю погодитись із статтею, виходить, що звичайних росіян, які проживають навіть на території Росії, можна назвати і москаль, і кацап. Тут щось душа не лежить мені до цього, тому що знаю багато росіян, як порядних, розумних і добрих людей... .
Відповідь: Москалі Вы федералист как и Виктор Федорович. Чаво аднака нипатнятна? мысль простая её тут уже много раз озвучивали. Как в украинцы тут всех принимают учи язык, песни, историю, будешь украинцем, с остальными национальностями тот же принцип, родословная в учет не берется.
Відповідь: Москалі Думаю в этом никто не сомневается из тех кто внимательно следит за политикиой украинизации общества.
Відповідь: Москалі не путайте возрождение с украинизацией или русификацией. Возрождение - это своих бы языку украинскому научить , а русских - только понимать и, при необходимости, (например работа в госучреждениях) заполнять документы... Украинизация, как и русификация - всех перекроить только под себя, пояснив, что и национальности другой нет, а только разновидность твоей собственной.
Відповідь: Москалі И в чем это я путаю? Свои язык и так знают прекрасно. А вот не разумных москалей перекроить и пытаются. Именно этим люди искренне не любящие москалей и заняты.
Відповідь: Москалі Мне вот интересно эти люди из своего бункерного андеграунда выйдут когда нибудь, как в фильме Куштурицы, или это до появления нового врага нации затянется.
Відповідь: Москалі Коли я розмовляв з поляками ,мені було цікаво почути їхню думку про росіян і всі ці проблеми.От загалом вони росіян(і Росію) не люблять,але,відносяться до них цілком спокійно і зверхньо(як і до українців).Але їм і вголову не приходить припускати якісь мовні,чи інші проблеми з росіянами.Вони поляки,вони живуть в Польщі і тим все сказано.
Відповідь: Чому не говорять українською, як би цього не хотілося. Ось цікаві спостереження: молодий інженер, 100% російського походження (син офіцера, переїжджав усе шкільне життя з республіки до республіки). В інституті якось не було в нього курсу ділової української мови. А тут - кинули його проштовхувати проекти по західних областях - в основному довбати монтажні організації). І сказали - "після першої перемоги переглянемо зарплату і статус". Що ви думаєте - через місяць "мовних мук" заговорив більш-менш пристойною українською. Вільно оперує в телефонних розмовах такими словами, як "муфти відгалудження", "лінійні споруди", "гарантоване живлення" та іншими. Отож висновок: Не тупий, не ледар, хоче працювати на пристойній посаді - проявив свої адаптаційні та комунікаційні здібності по повній програмі.