Відповідь: Москалі Да нормально же посмотрели бы..очень даже...:moskali: :moskali: А вот если бы..Вы..принимали украинское гражданство..и не фига по украински не знали бы..вот тут я не знаю...:no: может и даже не дали бы....:no:
Відповідь: Москалі А дійсно, за що...? Це я спеціально написав, просто тестую москалів на рахунок логічного мислення. Поки шо результати неважні... .
Відповідь: Москалі З Вас особисто та з інших учасників форуму я ніколи не позволю собі кепкувати, тут всі серйозні люди. Є і росіяни. яких я поважаю і люблю, і українці та багато інших нормальних людей. Я стараюсь висміювати москалів, тому що вважаю їх ненормальними і хочу, щоб стали нормальними. От і вся філософія ? Хіба це нормально, як людина ні українець, ні не росіянин, а просто москаль. Поки що в світі такої нацїональності ще немає. А якщо офіційно появиться, то звичайно, що нічого не казатиму. Маяковський писав:"А ты, москаль, на Украину, зубы не скаль!". То в чому моя вина... ?
Відповідь: Москалі Ну нормально или нет это каждый сам для себя решает, но оно так есть, по моему москаль это не национальность это тоже кем были для поляков украинцы политическое течение у русинов. То есть если проводить анологию то москали в Украине это духовные потомки(последователи) русофилов, а свидомыты потомки украинофилов. И среди тех и других есть более или менее радикальные. Вообщем продолжение старого спора. Что касается Маяковского то любая фраза предполагает контекст это для украинца он русский поэт, а поэт он был советский искренне нелюбивший все русофильское ассоцировавшееся с царизмом. Что вообще характерно для советской власти периода её становления. Закрепление мифов о претеснениях в царской России всего украинского дело рук именно большевиков.
Відповідь: Москалі http://old.russ.ru/antolog/vek/1990/3/shulgin.htm Русофилы "старого закала" желают оградить русский народ от закаляющих ветров свободной конкуренции. Такая русофилия - это любовь к национальной слабости. Носители подобной русофилии - это стенающая и рыдающая похоронная команда России.
Відповідь: Москалі Цікавий допис, виникли питання. 1. Для Вас що важливіше - національність чи інші якості в людині? 2. Що робити "полукровкам"? 3. Якщо "офіційно" такої національності немає, то про що Ви взагалі? Сам придумав, сам аналізую?
Відповідь: Москалі Русофилы о которых говорится давно в могиле также как и их опоненты украинофилы. Да и текст потерял свою актуальность лет 15 назад. Так что к чему это сейчас я не понял. Додано через 11 хвилин Национальность теперь это пренадлежность к сообществу, а не родословная до 16 колена как раньше в консервативных обществах.
Відповідь: Москалі Відповідь: 1. Для мене важливіші позитивні якості в людини, яких на жаль не бачу в москалів. 2. Полукровкам працювати над собою. 3. На це повністю відповів Ромко. Додано через 4 хвилини Мене не хвилює родословна. Громадянином України для мене може бути і будь-який корінний житель навіть африканських країн, який знає українську мову і сприймає українську культуру хоч би на побутовому, розмовному рівні, а не веде себе з певною шовіністською принциповістю.
Відповідь: Москалі Згадалося,як мій швагер(сірієць) колись сварився:"А,шляк би трафив ті маршрутки!Всі гудзіки пообривали!"
Відповідь: Москалі От таких я можу вважати українцями. Сірієць, не живе в Україні але знає, що, як і де має сказати на українській мові. Москалі на жаль і цього не вміють... .
Відповідь: Москалі Він 2 роки провчився у Франції,потім переїхав сюди(задорого там),то і французьку вивчив.
Відповідь: Москалі Відверто кажучи,не схвалюю я її вибір,але шо си хтіла,то си має(я пр Сірію:клімат,25 чоловік в одному будинку і т.д.). Але,що хлоп недурний і любить її,то факт. ЗІ.Головне,жи не москаль!:D
Відповідь: Москалі Москаль той хто ненавидить хохла, а хохол це той хто ненавидить москаля. Українець і росіянен цеті люди як поважають один одного. Така моя думка. А ви як думаєте???????????
Відповідь: Москалі http://www.patent.net.ua/intellectus/inteligibilisation/not_superfluous_to_know/1418/ua.html Хохли - принизлива (зневажлива) назва українців, яка особливо часто навмисно вживана серед росіян та нерідко вживається іншими громадянами країн екс-СРСР, що не знають справжнього значення терміну, і замінюють ним слово "українці". Назва "хохли" з'явилася десь у 19 сторіччі і скоріш за все походить від оселедця - характерної зачіски у козаків. На відміну від назви "москаль" в назві "хохол" нічого поганого не бачу. Тільки москаль щось дурне може сказати про суть і походження цього слова.