МОСКАЛІ

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Мих, 6 бер 2007.

1. Danilo

Danilo Well-Known Member

Відповідь: Москалі

Старієте, докторе.:)

2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Шо є то є...:sad:

3. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Как написал бы мой сын - "многа умных букав...ниасилил...." :)
    Хотя судя по интонации - попал я очень точно.... :D

4. zenyk

zenyk Well-Known Member

УСІХ без жодних виключень?
    а різного роду ґвалтівників, членів ЕСМ і т.д і т.п. - також?
    то Ви шось перебираєте.....
    в мене ніколи не буде поваги до такого роду людей, навіть якшо вони громадяни України!
    поваги вони не набудуть навіть через наявну помякшувальну обставину, через яку "їм так важко жити в Україні", через яку вони "постійно зазнають утиску" - неможливість вивчити жодної мови крім російської....

ні одна людина, яка зневажає норми суспільного життя, мораль чи державні символи - не заслуговує поваги!

Додано через 2 хвилини

наведіть будь-ласка приклад українця, який не працює, не заробляє на свою сім'ю і не піклується дітьми, і при тому всьому - зневажає російськомовних громадян України виключно через мовну ознаку!

• Подобається Подобається x 1
  5. Danilo

Danilo Well-Known Member

Еге ж, точно, як завше - пальцем у небо.:D
    Але все одно дякую за високу оцінку,:) за те що Ви мене вважаєте кимось там... Бо я таки дійсно свідомий багато чого, хоча й не такий ще старий як от Ви з Степаничем. Що читають, а втямити ніц не взмозі.:D Може Ваши сини "осілят букви"?

6. Дальневосточник

Пан zenyk, зайдите на веточку, посвященную языку...Уж там Вы найдете массу приятных отзывов о русскоговрящих...например пан Romko сегодня:
    "...діагноз - олігофрен..."
    Как говорится - мерси на добром слове.... :)

Додано через 4 хвилини
    Прочтите еще разок...и подумайте хорошенько... Не об этом ли спрашивает пан zenyk? Не о Вас ли? :)

7. zenyk

zenyk Well-Known Member

ну це вже мабуть "На злодію шапка горить!", бо інакше я не розумію, чому Ви сприймаєте допис п.Ромка на свій рахунок?....Він же писав про тих, які не можуть спромогтись вивчити українську!
    А Ви, наскільки я пригадую, українську знаєте, аж: "...всi аж здригуться вiд задоволення!...", і сало з часником любите :)

так що допис не про Вас і не про інших, які українську знають

8. Danilo

Danilo Well-Known Member

Шановний, Ви вже опреділяйтеся, або я по -вашому свідомий або москаль, взагалі заплуталися у трьох соснах, друже? І навіщо переводити на особистості?

9. Степаныч

Зеніку,
    мова йде не ПОГОЛОВНО ПРО ВСІХ, а про громадян України незалежно від їхньої національності! Це ж із контексту зрозуміло!

Емігранти, або працюючі за межами України. Діаспора, яка нас вчить як жити.

10. Дальневосточник

Читаю два Ваши поста - и тихо млею....Надо поточнее изумлятся языковой неприязни...К примеру - у Вас "... приведите, пожалуйста пример...ну далее по тексту - до ...по языковому признаку, кроме тех, кто не знает украинский язык..." :)

11. Степаныч

Ась?!:)

• Подобається Подобається x 2
  12. zenyk

zenyk Well-Known Member

та невже?!
    і чого ж вона Вас навчила?

13. Дальневосточник

Если расстроил - извиняюсь...Вы ведь ко мне обращались, рисуя образ "....дешевих мештах на ногах, без краватки, та у дешевому головному..." Пусть и не похоже, но достаточно унизительно...

14. zenyk

zenyk Well-Known Member

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

Хлопці,то ви щось задалеко заїхали...Ще "гоміків" сюди і буде повний комплект.

16. zenyk

zenyk Well-Known Member

шось я сьогодні Вашу думку зовсім не встані зловити....

....чому Ви все приймаєте на власний рахунок?!
    Ви ж не москаль!

чи я помиляюсь?

17. Степаныч

"Вчити" і "навчити" речі різні. Та й вчителі хто...

18. Danilo

Danilo Well-Known Member

Приймаю. Ні не до Вас, чесно. Адже Ви відрізняєтеся непересічним почуттям гумору, та й газети не ті у Вас у руках.:)

19. zenyk

zenyk Well-Known Member

так п. Степанич вимагає поважати всіх
    ...певно і гомики серед них...

ми трохи зі п. Степаничом на різні теми говоримо, бо він (судячи зі всього) думає, що його чи інших людей зневажають за те, що вони російськомовні чи просто росіяни, і вперто не бажає зрозуміти моєї відповіді з цього приводу...повторюю ще раз іншими словами:

- зневаги заслуговує в тому числі особа ЯКА ЗНЕВАЖАЄ ДЕРЖАВНІ СИМВОЛИ!
    - серед державних символів - є державна мова! а от вже заперечення державної мови, демонстративне ігнорування державної мови - є зневагою до держави!

а отже висновок: не всі громадяни України заслуговують одинакової поваги!

і що найважливіше: повагу - треба заслужити! а не вимагати "...поважайте мене - бо я громадянин України...." громадян України - більше 40 млн., але не кожен заслужив собі поваги!

• Подобається Подобається x 2
  20. Дальневосточник

Честно признаюсь - я о существовании такой газеты даже и не подозреваю...
    Что до возникшего недорозумения - я - русский. Тут уже много раз писали - что между москаль и русский не обязательно стоит знак равенства...Дело в том, что и между украинец и хахол тоже нет такого равенства... В шутливом разговоре с друзьями - не живущими в Украине - я спокойно принимаю наименование хахол...Но в серьезном - посчитаю оскорбительным. Вспомните, как у Горького в романе "Мать" Ниловна говорила - "...не называйте его хахлом, не обижайте человека..." (по памяти - но смысл - точный)... Соответственно - не стоит разбрасывться термином "москаль"...

Додано через 3 хвилини
    Увы, нет....
    Згідно з Конституцією України, державними символами України є Державний Прапор України, Державний Герб України і Державний Гімн України.
    А то мы еще объявим украинское происхождение государственным символом....

а де твій аватар? :)