МОСКАЛІ

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Мих, 6 бер 2007.

1. galickii moskal

galickii moskal Well-Known Member

Відповідь: Москалі

А про 14 год забыли Львов тогда почти год входил в состав России.

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Маєте рацію.Але тоді не було такого тотального винищнння народу,та й ще не не було срср і кровавого комуністичного режиму.

3. Зів'ялий мозок

Зів'ялий мозок Well-Known Member

Відповідь: СС "ГАЛИЧИНА"

Так, Росія як імперія зла та тюрма народів має бути знищена. Але натомість повинна виникнути Росія як демократична країна на тій території, де власне й виник російський народ, а не на тій, яку він встиг собі загарбати впродовж століть. А на решті територій, які, по суті, є національними окраїнами, повинні сформуватися інші країни - національні держави усіх пригноблюваних корінних народів у теперішній Російській Федерації. Означення слова москаль на форумі міняється, бо кожен має свою думку з цього питання. Я ним називаю російських шовіністів, які мріють про відновлення єдиної, неподільної з єдиною мовою, вірою і т.д. Тобто до них відношу не лише громадян України, які не спроможні вивчити російську мову, а й наприклад Жириновського і інших людей цього штибу. Але це питання дискусійне і його краще обговороювати в темі Москалі, бо знову буде офтоп.
    Які в мене є претензії? Просто перечитайте увесь форум. Навіщо повторюватися.
    Але пропоную повернутися до дивізії "Галичина" і обговорювати це питання, а проблеми такої тематики яку ви порушили розглядати в інших темах.

4. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

По каковскиж эти шовинисты говорят - если не знают русского? Неужели по украински? :D

Славный девиз "Україна від Сяну по Кубань!"
    Могу напомнить другой - о “велькой Польше от можа до можа”...Причем второе можа - Черноморское побережье Украины....Может стоит поубавить аппетиты? :)

5. Romko

Па фєні ботают,в натурє!:bazar:

Та берем приклад зі "старшого брата"."Сібірь нєісходімая",Чукотка,Камчатка - то все ісконно русскіє землі?

6. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Не скажу о Камчатке - я там только 10 лет прожил, :)
    а вот в Приморском крае есть
    Хороль — в честь украинских города и реки Хорол.
    Черниговка — в честь города Чернигов.
    Киевка - без комментариев :)
    Тогда - от Сана до Тихого океана....! :D

7. Romko

Видать правильно казав Жириновський:"Везде,где ступил сапог русского солдата - русская земля"

• Подобається Подобається x 2
  8. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

а тепер замість вашого тлумачення - послухайте тогочасне.
    Москаль (забрити у москалі) -солдат російської армії. Поводився нагло і зухвало - був брехливий, дрібний злодюжка, що абсолютно не зважав на громадську думку. Як ставили москлів на постой - то господарам було лихо - постійно слідкувати, щоб москаль що не поцупив.
    Коли москалі звільнялися - то ходили та жебрали, і нагло просилися переночувати - "женеш його в двері - а він в вікно лізе". І все те саме - на шармак нажертися ще й щось поцупити.
    ==
    Так от - термін не змінився....

Додано через 5 хвилин
    хто ж вас у бідах звинувачує? чи не ви вигукуєте, що "втарой гасударствєнний - і всьо будет чьотко"?
    Вам і Мазепа морду коле, і Бандера, і всі біди - від українських націоналістів та УПА...
    Іноді складається враження, що зараз розпал 1943-го...

9. galickii moskal

Вы знаете в советских исторических фильмах с русскими царями происходил тот же парадокс, чем ближе царь правил ко времени революции, тем большим он был тираном и душителем свобод.

10. консультант

консультант Дуже важлива персона

А ты , москаль, на Украину зубы не скаль. В. Маяковський [1893-1930]/
    Москаль - це не росіянин, а російськомовний рогуль, який проживає на території України і через
    свої шовіністські переконання не хоче вивчати українську мову і сприймати українську культуру.

• Подобається Подобається x 3
  11. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Не можу не погодитись! ПРАВИЛЬНО!

• Подобається Подобається x 1
  12. Romko

Царській Росії далеко було по кровожерності до срср,а царській охранці - до ГПУ-НКВД.

13. galickii moskal

Я тоже считаю советский период более жестоким. Но тут все зависит от отправной точки в истории Украины, если бы надо было говорить о козаческом периоде истории Украины, то тут же кровожадность русских царей выросла бы до невероятных размеров.

Додано через 3 хвилини
    А я от і мовою володію і пісні українські слухаю і історію трохи знаю.
    А всеодно вважаю себе москалем. що мені робити?

14. Зів'ялий мозок

Зів'ялий мозок Well-Known Member

Придумати для себе іншу назву. Наприклад, галмоскаль, вестмоскаль. Таким чином, відрізнятиметеся від решти. Будете іншим, особливим.

15. Romko

А сало любите?

16. Степаныч

Ви не москаль. Зрозумійте це і все. Адже проблема не у тому, за кого ВАС вважають, а у тому, ким вважаєте себе ВИ! І не підстраюйтесь під "свідомих", не танцюйте під їхню дудку! "Свідомі" - вороги України, "українськості", державності", етс....

17. galickii moskal

З салом не склалось вегетаріанець.

Додано через 7 хвилин
    Почему это я не москаль? Обычный галицький москаль, я ж не в России родился, тогда бы был просто русским.
    Я думаю даже если эксперта Крывдыка спросить он тоже так определит.

18. Romko

То шо з принципу?!
    То Ви шовініст!

19. Степаныч

Да по качану! Завтра розповім...

20. galickii moskal