Москалі є москалі Своєю поведінкою москалі лиш підтверджую своє негарне реноме, це є люди, які багато бухають, б'ються і матюкаються. Молодці, так тримати. Всі мають знати справжнє обличчя руссуой демократии.
А по-моєму сі відрізнєют, єкби в Іраку Росія командувала, вони б війська вітика не вивели до скону. Була б Іракська Соціалістична Республіка.
І вимагають від усіх розмовляти англійською! ---------- Додано в 11:09 ---------- Попередній допис був написаний в 09:56 ---------- Наскільки мені відомо, останній раз штати силою приєднували теріторію у позаминулому сторіччі, залишивши іспанську.
Ніц! Але нащо брати на себе відповідальність за ЧИЙСЬ народ. Свій не зрозуміє і не підтримає. А вони до своїх прислухаються...
Свого часу СРСР "командував" в Афгані. І шо з того вийшло? Покажіть мені на карті Афганську соціалістичну республіку. Де вона?
Довга розмова. Там був сильний опір і такі втрати, що керівництво вирішило сі лишити того ровера. Натомість вся Східна Європа після війни стала маріонеточним режимом СРСР. До речі війська з Афганістану і Східнов Європи виводив Горбачов, єкий дав добро і на об'єднаннє Берліну, і на відокремленнє радєнських республік. Таких людей з антиімперським підходом лиш двоє керували Російов - Горбачов і Єльцин. Їх росієни досі не розуміют і ненавидєть.
шо за хрєнь?де москалів поділи?нема кого послати.....навіть Василь здаєсі за москалів підписавсі....прошу поставити всьо на місце.... ---------- Додано в 21:13 ---------- Попередній допис був написаний в 20:48 ---------- аааааа,йоханий бабай.нині ж на форумі український день...... ну добре,москалям ніззя писати....але росіянам,з російським паспортом правила не забороняли...... ше й Василь під москаля підписавсі Василю!! як там ремонтДо кінцє ше далеко? бо мені скоро те саме сьвіти....