Відповідь: Москалі Нет уважаемый, а русский, а москалем, если позволяет культура можете разве что себя называть, понятие то интернациональное
Відповідь: СС "ГАЛИЧИНА" Полковник,спробуйте зрозуміти-ми інакше дивимося на сучасну історію України-для нас Радянський Союз був країною де ми родились але ми ніколи не ставили знаку рівності між Україною і СССР.Наше виховання було повне протистоянням з тодішним устроєм і всі розуміли що ми і вони то не те саме.В мого діда найгірше слово щоб вилаятись було енкавудист,сусідку в 70 тих яка була просто робітницею і вступила в партію всі бойкотували,в православну церкву не ходили а хрестив вночі і давав шлюби грекокатолицький монах який відсидів в Сибіру.Люди пристосовувались до системи але це не була наша держава
Відповідь: СС "ГАЛИЧИНА" Да, понимаю я всё! Вы конкретно ответьте - что нужно для поразуминня? Война? Или что бы Путин на коленях во Львов приполз? Что надо ВАМ для поразуминня? Додано через 53 секунди Рагуль украинцу рознь?????
Відповідь: СС "ГАЛИЧИНА" Цитую Вас же:вот ключик!З Вами чомусь порозумітися можна,а з москалем - ну ніяк...
Відповідь: СС "ГАЛИЧИНА" А шо Ви так поспішаєте? Я ходжу в православну... Але звичайно, не в москальського патріархату ФСБ. Про коку Ви прірву? :p Ні, Патріку! Це Ви неуважно читаєте. Дивіться, як правильно Ромко причину вказав у розмові з росіянином Полковником:
Я чего вопросы непонятно задал ? Повторить ? Додано через 9 хвилин Последний москаль описан в автобиографическом произведении Т.Г. Шевченко "Катерина", когда он вернулся после "царской" службы и обнаружил, что случилось с его первой любовью. Вместо ее семьи он решид взять всю вину на себя. Если бы он знал как одновременно сильно любить и ненавидеть будут его потомки. Термин "москаль" сильно обогатил фольклор современных "свидомых" украинцев, которые представляют москаля в виде ужасного злодея, наполняют ими современные исторические сказки и представляющего основную угрозу государственности Украины и лично каждому украинцу. Если бы чаще они смотрелись в зеркало ?
Відповідь: Москалі термін виник більш ніж два сторіччя тому. марно ви нам то-то приписуєте! І за два сторіччя - ну зовсім москаль не змінився.... "Ти його в двері жени - а воно в вікно лізе" - це прислів'я орієнтовно 18 ст...
Відповідь: Москалі Полковнику, я на рахунок Вашого підпису. Там за Російську Федерацію Ви перегнули. Те, що це не Ви придумали, я розумію але Ви свідомо це використовуєте...! Прочитайте мій підпис, я проти росіян нічого не маю!
Відповідь: Москалі А чи не про такого бідачка Ви недавно писали?Пам"ятається це був лікар,який,ну ніяк не міг прочитати документи по українськи і бідкався,що його прітєсняють...
Відповідь: Москалі Олигофрени́я — врожденное, или приобретенное до трех лет слабоумие в результате органических повреждений головного мозга. При таком нарушении развития страдают не только интеллект, но и эмоции, воля, поведение. Олігофрен - це можливо і москаль в дитиньстві. Але дякую за підказку, я це врахую в підписі!