Опаньки! А когда он такое обещал? И кому ? По-моему,он ещё в "Майн Кампф" всё чётко расписал насчёт славян
А если вот такую историю Вам расскажут? Одного разу біля с. N N-ского району взагалі був парадоксальний випадок. Коли німці вели бій з загоном радянських військ, бійці УПА в німецькій формі прийняли їх за своїх і почали допомагати. Спільно відбивши натиск загону радянських військ, німці заставили відступити бійців УПА . А тут ЗАПАДЛО?
Мало того що та сучара приперлася сюда , то ще свої смедючі лапті на стіл норовить поставити. Було би це іn real , невстиг би докінчити фразу, як в диню зрозгону би дістав.А попробував би дати здачу - то ніж в живіт.
Так и я ж об этом. Вы меня просто неправильно поняли. Я писала о том, что у националистов нет ничего общего с христианством. Другими словами, националист - значит не христианин.
Для себе я чітко розмежував... В мене є своя позиція... Для мене апріорі совок - наймерзотніше в світі...ЦЕ система...це світогляд.. Наші біди,ІМХО від того,що ця система ніде не ділась...Хоч,на словах декларується інше... А люди є люди.. Всюди і завжди...
Аби, не москаль! (с) Не знаю, в кокій царині (Християнство/націоналізм), але десь є суттєва помилка. Націоналізм з Християнством не конфліктує (хіба, з МП )
Мені не потрібен "Майн Кампф" в якому можливо багато чого додано лишнього. Я неодноразово мав можливість слухати живого Миколу Лебедя, який був в курсі реальних подій, а не теорії. Не западло, а вигадки. Я написав Вам реальну історію, яка мала місце в житті УПА, а не анегдоти на вільну тему.
Змейко...від Вашого професіоналізму в мене колікі в животі на відміну від Вас я знаю як виглядали і вояки УПА і німці...мало того-я знаю як вони відрізнялись... далі-я знаю в малій мірі що то таке бій-вдчував на собі... тож скажу-може бути. і я знаю що кажу. а от Ви-ні набирайте вагову категорію
Ну кроме того, что Кодекс строителя коммунизма - это улучшенные и расширенные божьи Заповеди. Как и Декалог Националиста. И никому не мешало это убивать "неверных". Иногда и часто жестоко. Своих тоже. Вы правы, как вы правы, РОмко. Беда, истинная беда. Читая вас, все время думаю, как много истинных совков осталось. И ничего им не помогает. Ну этих самых много их неспособных к созиданию.