Мінімум кілька років. Тісно пов'язана, одним напрямком займаються, і якшо якісь відлучки (зустрічі, т.д.) - теж разом.
Та просте рішення - треба більше чоловіків набирати, ніж жінок. В одному приміщенні мають сидіти мужчини і максимум одна жінка. Якщо посадити другу - в два рази збільшаться інтелектуальна туповатість та небезпека зіпсуття стосунків в колективі.
Особисто мене то трафляє. Я і так по натурі особа доволі нетерпляча, а ще коли доводиться пояснювати прості речі чи дії - я ледве стримуюся, щоб не образити. В мене то викликає не моральні муки, а радше роздратування. Як я то переношу? Глибоко вдихаю, рахую до 10 і подумки собі кажу "Розслабся. Не всі такі занудні заучки як ти". А колег деяких просто ігнорую, бо мене починає біля них тіпати. ---------- Додано в 19:44 ---------- Попередній допис був написаний в 19:42 ---------- Я давно кажу, що в колективі мають бути чоловіки (і побільше). Бо інакше то бабське царство - то кубло з тарантулами.
Не бізнес примітивний - роль примітивна. Типу старший куди пошлють. Типу асистентки. А не справляється. І що? Я куму люблю, вона добра, уважна... Але хороша людина - це не професія. І я не про рішення наслідків тему почала, я про власні переживання - от я дивлюсь на мейл, бачу недоліки, недопрацювання, читаю двадцять разів питання, відповіді на які я вже двадцять раз написала... і сумно мені, і дратуюсь, і нервуюсь. Я розумію, що людина невинна, не всім айнштайнами бути, але зробити нічого не можу, траскаю по столі з думкою:"Блондинка!"
Знайомо, дратує дуже. То вам ще повезло: в мене одна співробітниця, увага, чиста правда - не може показати Африку на карті і перемножити без калькулятора 20 х 20. Зато більш старанної та виконавчої асистентки я не зустрічав.
Я думаю, що в кожного є ці властивості(інтелект, розум, логіка), просто, в когось більше виражені, в когось менше... І чого мучитися?
Тому, що тупість інколи дуже дратує. Особливо, коли приходиться робити за когось його роботу. Коли більш заважають, ніж допомагають.
ранiше дратувало, поступово звик... 1)намагаюся не лiзти туди, де тicно - мало часу або мicця... потрiбен запас 2)людина може бути компетентнiша за мене у чомусь iншому... просто обмiн, або заробляння грошей кумi просто спробуйте прив'язати зарплату до загального результату... далi просто вiдповicти на питання, якщо будуть