Моральні муки

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем Un.Known, 1 сер 2014.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Мінімум кілька років.

Тісно пов'язана, одним напрямком займаються, і якшо якісь відлучки (зустрічі, т.д.) - теж разом.

2. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Та просте рішення - треба більше чоловіків набирати, ніж жінок.
    В одному приміщенні мають сидіти мужчини і максимум одна жінка. Якщо посадити другу - в два рази збільшаться інтелектуальна туповатість та небезпека зіпсуття стосунків в колективі.

• Подобається Подобається x 1
  3. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Особисто мене то трафляє. Я і так по натурі особа доволі нетерпляча, а ще коли доводиться пояснювати прості речі чи дії - я ледве стримуюся, щоб не образити. В мене то викликає не моральні муки, а радше роздратування. Як я то переношу? Глибоко вдихаю, рахую до 10 і подумки собі кажу "Розслабся. Не всі такі занудні заучки як ти:)))". А колег деяких просто ігнорую, бо мене починає біля них тіпати.

---------- Додано в 19:44 ---------- Попередній допис був написаний в 19:42 ----------

Я давно кажу, що в колективі мають бути чоловіки (і побільше). Бо інакше то бабське царство - то кубло з тарантулами.

• Подобається Подобається x 2
  4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Не бізнес примітивний - роль примітивна. Типу старший куди пошлють. Типу асистентки.

А не справляється. :sad:
    І що? Я куму люблю, вона добра, уважна... Але хороша людина - це не професія.

І я не про рішення наслідків тему почала, я про власні переживання - от я дивлюсь на мейл, бачу недоліки, недопрацювання, читаю двадцять разів питання, відповіді на які я вже двадцять раз написала... і сумно мені, і дратуюсь, і нервуюсь. Я розумію, що людина невинна, не всім айнштайнами бути, але зробити нічого не можу, траскаю по столі з думкою:"Блондинка!"

5. Samojlovu4

Знайомо, дратує дуже.
    То вам ще повезло: в мене одна співробітниця, увага, чиста правда - не може показати Африку на карті і перемножити без калькулятора 20 х 20. Зато більш старанної та виконавчої асистентки я не зустрічав.

6. Levko

Levko Well-Known Member

А інтелект, бистрий розум, логіка- це професія?;)

7. Un.Known

Це властивості, котрі в рішенні робочих питань просто необхідні.

Дивне питання.

8. Levko

Levko Well-Known Member

Я думаю, що в кожного є ці властивості(інтелект, розум, логіка), просто, в когось більше виражені, в когось менше...
    І чого мучитися?:dntknw:

9. Un.Known

Тому, що тупість інколи дуже дратує.

Особливо, коли приходиться робити за когось його роботу. Коли більш заважають, ніж допомагають.

10. Levko

Levko Well-Known Member

А може той "тупий" просто не на своєму місці?

11. Un.Known

Яке відкриття. :)

12. Levko

Levko Well-Known Member

Яке відкриття?

13. Samojlovu4

Левку, краще закрийте той мейл.

• Подобається Подобається x 2
  14. yurazua

yurazua дачник

ранiше дратувало, поступово звик...
    1)намагаюся не лiзти туди, де тicно - мало часу або мicця... потрiбен запас
    2)людина може бути компетентнiша за мене у чомусь iншому... просто обмiн, або заробляння грошей

кумi просто спробуйте прив'язати зарплату до загального результату...
    далi просто вiдповicти на питання, якщо будуть

15. консультант

консультант Дуже важлива персона

Деколи нервує, але потім ловлю себе на думці, що я також не все знаю і розумію... .

• Зе бест! Зе бест! x 1
а де твій аватар? :)