Та чого ви такий перестрашений тим євро-расизмом в тому своєму напів-європейському масонському Харкові.Якогось піда-расизму Вам,пане Берлогсоні бракує,чи то хочеться! А тему не я відкривав,а якийсь там...і де він зараз,то дідько його знає! Та най пані-з-лінійкою закриває тему...мені то шо? Мені то до-лямпи!Та закривайте,і расизм та українофобство з антисемітизмом враз зникне! Будем тоді читати на Галичині,на Львівшькому форумі вас,слобожанських фільозофів клубу Добкіна/Кернеса! Давайте!
Я - з фармазонського Києва, пора запам"ятати. А Ви своїми постами тему про расизм перетворили в дещо інше. Причому я не ратую за закриття теми. Балакайте самі з собою, скільки душа забажає. Я оце все підозрюю, що Ви - латентний єврей-.ей, бо у всіх темах пишете про одне і те ж. Ще й свої красиві волохаті ноги рекламуєте. Бувайте здорові!
Дякую за перейменування теми! Якщо вам мої монологи не шкодять,то продовжу,аж поки не забаните! Знаю я вас,києво-харьково-дніпровських українчів! Постараюсь українофобію і антисемітизм так зблизити,щоб не побилися між собою...по-можливостях,по-можливостях! Ну і про г'европейсьий расизм,гомосексуалізм,корупціонізм,масонізм,фашизм і антинаціоналізм не забуватиму...при появі на подібні теми інформації з Європи,з того,ще якось дихаючого ЄС'у з якого помало вибувають ті ,хто в-кінцевому рахунку зрозумів це утворення,яке дещо декларує одно,а робить часом зовсім інше,у власних інтересах тих,хто і заклав його колись там в інтересах справедливості і писаної демократії! Дякую ще раз за довіру...постараюсь оправдати її,але прошу і не гніватися в разі чого на галицького хлопа,фільозофа з волохатими ногами! Приєднуйтеся,якщо десь і чимось смажений півень вас клюне,та в-дупцю! Ласкаво запрошую до кумпанії,по-обговоренні екстра-випадків з україншького,г'европейшького, г'американшького та світового життя праведників і злодіїв,брехунів і всяких хитрунів! Welcome for everybody!
У Франції затримали чоловіка з фальшивим поясом смертника Во-о,якийсь театр з грою в смертника,який хотів якоїсь,невідомо-якої правди, мав якийсь там ремінь,і ніж мав,і не зміг загинути за правду,бо...бо пояс був,до-хулєри з простої свинячої шкіри і без бомби,чи чогось там. Якась нова французька кумедія на тему боротьби поліції зі злочинцями! Буде щось більше про це відомо...то й повідомимо! Нє,нам вони самі повідомлять про ті свої успіхи в боротьбі з тою злочинністю в тому ЄС'і. Ми ж українці поки що з тою,своєю,подібною боротьбою зі злочинністю є в Європі.А вони,французи,німці... в ЄСі! Відчуваєте ту велику(!) різницю в Їх і Наших ,тих нинішніх методах боротьби? Ото ж бо!
Катрен про ЄС Вже забрехавсь ЄС той, й розпадеться, як унітаз ,що впав на тротуар... Зберуть остатки й склеять, що лишилось, і буде в кожного...свій пісуар!
Дай Боже і вам здоровля? Може мене з тими волохатими ножиськами,та десь в Кнессет пристроїте...або на Нобля копнете,га-а?! Ми галичани такі,хе-хе...
Ого-о! Ото таке Туск наговорив після того,як його перестрашили в прокуратурі Польщі... То такий захист по ЄС'івськи в Європі сучасній! ...Допит у прокуратурі Варшави тривав понад 8 годин. Перед допитом глава правлячої партії "Право і справедливість", брат загиблого президента Польщі Ярослав Качинський заявив, що Туску "є чого боятися". На момент Смоленської катастрофи Дональд Туск був прем’єр-міністром Польщі. Допит стосувався справи з плутаниною тіл жертв, які доставили зі Смоленська після катастрофи. У цій справі вже допитали троє колишніх польських міністрів. Туска понад 8 годин допитували у справі Смоленської катастрофи
Як гадаєте,людоньки...викрутиться той Туск з тої Смоленської г'історії? А з Добкіним в Харкові як буде? Добкин сравнил себя с пиратом и рассказал об арестованом роме Коротше усьо побачимо/почуємо,чи ні? Захисники Добкіна навряд чи позволять шось таке в Україні,шо нє? Чей не в ЄС ми ще! Коротше,в Харкові все спокійно! View: https://m.youtube.com/watch?v=ZqHpc1mydu4
Саакашвілі у Польщі: Грузія вже звернулась до Варшави - Телеканал новин 24 В період Першої світової війни,(рівно 103 роки тому),серпень 1914-го року, застав Лєніна в Польщі (містечко Пороніно). Саме там, як підданный ворожої держави, Лєнін і був посажений в тюрму ... (з анотації до фільму С.Юткевича "Лєнін в Польщі") Цього разу,через 100 років,поляки вже ліпше стараються думати і...вирішили виправити свій минулий промах і ту історичну помилку! Що то в них тепер і яке-то цього разу кіно в них вийде,то й зобачимо скоро!
Якісь всі розгубленими в Європі стали з тим пашпортом Міхо. Діалектично є так,що повторення якихось історичних подій обертається завжди навпаки...трагедія при повторі обертається трагі-комедією! Навіть жарти на цю тему є вже... Грузія.Суд над Саакашвілі в Тбілісі. В якості свідків на суді депутати і президенти від ЄС'у і України,розгублена Меркель... Прокурор зачитує суть судової справи,а суддя і запитує: - Ну,а сам Саакашвілі то де,чом клітка пуста,га-а? А прокурор:- Та той-во...та Саакашвілі той-во,в Польщі зараз,по-лєнінських місцях подорожує очікуючи нашу міру наказання...придивляється,шукаючи місце для свого ув'язнення напевно ! А чи то може вже і в Америці зараз! Хто його зна! Нам вказівки з Брюсселю,а чи то з Берліну,ще не поступали!
США повідомили ООН про вихід з Паризької кліматичної угоди Ну нє,та нинішня гАмерика з Трампусиком і справді шось та знає також наперед і файно орієнтується в тих міжнародних справах і склоках! Во-о,тільки-но заявила, в ООН,що виходить з Міжнародної кліматичної угоди,як ...як відразу після її заяви і економічного спаду,та й погода почала псутися в Європі!Чорті шо!Духота така-а-а,же дихати нема чим! Шось вони,г'американці-республіканці тії та знають,як то завтра буде,шо нє? Чую нюхом,же скоро така-а-а холодина наступить по-гЕвропі,що і газу на опалення забракне! Чи то Катрена якого на цю тему скалатати,чи шо?...Піду краще дров на зиму нарубаю...а з Катреном почекаю!
Во,сусід машину дров собі замовив і перерубав вже! А я що... хіба що Катрена якогось скалатав,дурень.Prius добре мовить,же тупість,то дар Божий,і ніц юж не поможе! Катрен про втечу Наступить осінь та зима, і якщо дров в тебе нема - на Флоріду білет бери і з України в США дери... Бо як наступить тяжкий час, що на обід лиш хліб і квас, то слід буде давати ради, без президентської поради! А президент наш,україншький також не спить,а тренується літати на швидкісних літаках. Порошенко полетал на боевом истребителе Чого б це? Може літати самостійно кудись хоче-бажає,тому і вчиться? А може?...Ой,не буду! Прилетить Саакашвілі,то й побачимо,що хто і чого хоче і як хто з них двох літати-вилітати вміє!
Пане Василю,запитання є! Скажіть,шо то за літак той МиГ-29? Він до Лондона швиденько може долетіти? Він двох-місний,а чи може вмістити 5-ро людей? А ще чи вмістить кільо чиколяди,зо 100 кіля злота,чумайдан долярів і всякеє такеє? А чи має парашута якого? А бензини на кіко хватиь? А чи вночі файно літає? А чи може сісти десь на асфальт,а чи на подвір'я Ротшильда? Ви спеціяліста,Василю,розясніть нам то всьо,як то воно є? Чи то голікоптером,як Яник,краще?!
Британия готова заплатить 40 млрд евро за выход из ЕС Британія щось-то дуже вже напористо прискорює,наполягає і давить на свій вихід по-Brexit з ЄС'у. Щось то значить і чи не є сигналом про скорий розвал пересвареного Євро Союзу.А якщо ще й Польща отримає підтримку від Британії і США в своєму недавньому спорі про репарації з Німеччини після 2-ї Світової війни,йой-йой-йой...то той ЄС заповнять емігранти-слов'яни,а в США поїдуть-пошкандибають емігранти-семіти з Франції,Німеччини,та й всякі ірландці/голандці,як то колись вже й було. І буде то великий пердець з широко відкритим писком! Так си думаю-гадаю! А може...може і ні! Якщо німці(!) почнуть накінець думати самостійно німецькою головою,а не чужою дупою,та й зроблять те бойове Українське військо на Сході Європи...та Захисником Європейських Цінностей! Та й вийде з того-всього таке собі східно-європейське НАТО-СЕТО! Отаке ще й може бути також! НАТО запевняє, що питання України залишається ключовим | MILITARY NAVIGATOR
Rozumieм, bardzo zdolne i dostatecznie rozumiem.(sorry for my polish) ..but I'm not about to whom belongs Lviv.І posted a video because I like the memory of this man. this reminds me ...and even kind the close of my life memories.The life I spend in this city. Тhe mix between good, great and bad. Я також був на своїй вулиці (одна з бічних Зеленої) і теж не наважився кілька хвилин підняти очі на своє бувше помешкання. Був з сестрою , яка є більше делікатніша i чутливiша , тому взагалі йти туди до помешкання не хотіла. Ну а діти- моя 11 річна дочка і сестри 20 річна почувалися і виглядали ...якби Вас привезли десь в Марокко і показували якийсь будинок. От це і все.Без політики.Без того що кому належить.
А тепер гумору з політикою троха... Йо-майо! А де ж то те Нато-Срато,та газ-бензину братиме,як той Вовік Хуайлов мовить? І усьо-о-о то може бути зо-о-овсім по-іншому! ..... Во-о,нехай би німці,або ми,українчі,чи то поляци,та зробили/сотворили би мотор,що працює на воді,то...нам би ціни не було! Кіко,тої води навколо,йой-йой-йой! І пили б,і їздили б та розвозили б її автом,і продавали в Африку,і всякеє такеє...
Ви , пане Юрек , такий галичанин до кінчика пагнісців , а тут - квас. ??????? Який квас, прошу пана? Квас пили москалі , ну може і ще ті українці що Лугандоні зараз. А в Вашій рідній Галичині люди пили і пють - СУШ.Або , як кажуть в Коломиї узвар. Узвар на всі випадки життя.На Різдво до Святкового столу і на будний день . Бо яблук/грушок/сливок багато - гниют .То можна покроїти , поставити на верету і най на сонці висохнуть. А потім зварити напій.
Йой,пане Патрику,згіден...та нині,нині юж підготовлєют нас до чогось такого... В чого би то,та той квас нині по-цілому місті продають бочівками? Значить,до чогось то галичан та готовлять,шо нє? А як піде горілка по 4.12 і за рублі,то то вже можна буде говорити про новий Союз,і про Галицьку Совєтську Соціалістичную Республіку в складі ЄССР(не єврейського,а європейського союзу)! Жартую...не дай,Господь! Старий жарт під руку... Стоять в черзі за-квасом два москалі.Один і мовить: -Шо то сцать хоцца! А другий: - А во насци етому бандєрє ,что перед тобой стоит,в карман! А перший:-Да неудобно! А той:- Чьо там неудобно!Вот я тебе насцал!
Квас - більше словянський напій, як висловлювався Крел Чапек "Все словянське росіяни хочуть зробити російським", це окрошка на квасі - проста у приготуванні, для лінивих і майже як помиї.
Ну та так,так...Московію зробили РОСійською,східну Україну хочуть МалоРОСією зробити,тих,що над нами БялоРУСами...Навіть і ПетРУСь-президент свою кумпанiю ROShen нарік,та і до Московії запхав!Ой! Та вони навіть під себе і слова деякі підігнали хитро і нагло,ну там купоРОС,підаРОС,POCстрел,план БарбаРОСса...і всякеє такеє! Переживем,хлопи! Ми,галичани,і не таке вже бачили!