Додано через 1 хвилину Фільм важкий, нудний ... після перегляду голова болить. Тай не про того Монгола шо Ви думали , а про дружину яка всім давала ... ось перші думки після перегляду ... Супер битв з спец ефектами не було. Короче ... як написано в жанрі - драма. На любителя ... Моя оцінка 3/5
Відповідь: Монгол (2007) Говориться аж цілий ОДИН РАЗ .. фільнальні слова і крапка ...тобто кінець фільму.
Відповідь: Монгол (2007) я якраз хотів його дивиись, але після цього посту передумав, не люблю нудних фільмів
Відповідь: Монгол (2007) Аналогично. Умеют же сейчас пересрать такие замечательные исторические темы. Последний из примеров Александер, после просмотра фильма гадкое ощущение, будто сам учавствовал в оргиии с педарастами. Жду Ганнибала, может хоть там будет динамический сюжет основанный на реальных исторических фактах с гигантскими батальные сценами и без ослоумия режисеров.
Відповідь: Монгол (2007) http://cinema.ucoz.ua/news/2007-11-08-19 тут цей фільм в онлайн режимі !!приємного перегладу !
Відповідь: Монгол (2007) можливо тому що в цій темі жінки ще не писали...бо МЕНІ СПОДОБАЛОСЬ не бачу причин висунутих претензій до кіна фільм називається не чінгісхан а монгол!!! тому не дивно що йдеться про його становлення нічого просто так не буває-звідкість та жорстокість мала народитися... а те що мотиви у всіх різні-то справа індивідуальна.. тільки от за єлену теж війна була...трохи швидше... мені не було нудно-мені страшно швидше за майбутнє і бійок було достатньо-кров хлистала може я мало знаю про війну і звичаї але мабуть трошки більше про жінок...
Відповідь: Монгол (2007) Сьогодні дивилась... Перед цим подивилась фільм "Чінгізхах" практично за тим самим сценарієм, тільки чи китайці, чи монголи зняли. Не сподобались обидва...
Мені фільм також сподобався. Щоправда, подивилася його у четвер щойно... Щодо жінки, яка всім давала... Мені зрозуміти цю дивну пару було неважко. Різні люди живуть за різними законами. Її ж не питали, чого вона хоче, чи питали? Її лише раз запитали. І свого вибору вона не змінила.