Відповідь: Молодіжний сленг Якщо суть "Голубого щенка" я знаю,то про ту рибу навіть не догадуюся)))Спитаю батьків,хіба розкажете?)))
Відповідь: Молодіжний сленг :D ги ги, це пісенька про вічну тещу ) і воона вже с маленької настроїна стати незабутньою тещею ))) ги ги :D :D :D :D я тої піісеньки навіть не чув але тут вичитав, адже мені в 70-х був лише рочок )
Відповідь: Молодіжний сленг Розкажу. Щоліта доводиться коментувати студентам, які приходять до нашого вогнища. У 70-ті - 80-ті рр сленгове слово "пилиться" означало те, що зараз називається "тр***тися". Пила: 1) процес 2) жінка, яка "это дело" любить, а також добре на цьому розуміється. А тепер перечитайте пісеньку спочатку й до кінця.
Відповідь: Молодіжний сленг А у 78-му быльшість людей старшого покоління не розуміло, що означає арія Голубого Щенка: "Что еще для счастья надо. Если друг надежный рядом, Если всеми ты любим - Быть неплохо ГОЛУБЫМ !" хор: "Голубой! Голубой! Мы хотим дружить с тобой!"
Відповідь: Молодіжний сленг У нас в той час їх звали "мочалки",ше пісня була:"пусть ее мочалит жалкий фраерок ,сегодня я в печали, друг мотает срок!"ну і ше на ту тему було багато фолка.А Ви де на той час жили?
Відповідь: Молодіжний сленг В Києві й жив. Слово "Мочалка" скоріш московсько-пітерське. У нас мало зневажливий відтінок. Це вже така, яку ніхто не поважав. І частіше пов"язувалося із зовнішнім виглядом. А наприклад, філологіня з Уралу не знала, що таке "пила". Хоча спеціалізувалася саме на молодіжному та професійному сленгах.
Відповідь: Молодіжний сленг Дуже вірно! Колись, десь році в 90-му, чи 91-му, купив "Dictionary of the American Slang", зараз не згадаю чиє видання, здається NTC, чи що? Я був вражений, скільки значень мав кожен з наведених виразів, - здалося, що на "нормальній" англо-американській мові в Америці ніхто не розмовляє. І тим не меньше, тлумачення виразу "play on ten" там немає... Книга була не тоненька, а отже, насправді того "сленгу" ще більше.
Відповідь: Молодіжний сленг Зовсім не того! Я сам з політеха, і деколи люблю жартівливо привітатись наприклад: здурів(здуров), превед, хайдук йов, ну і т.д.
Відповідь: Молодіжний сленг ось і скотилися останніх 10-20 постів виключно на російський сленг. Нічого не маю проти запозичень, але ж не з російської!
Відповідь: Молодіжний сленг Шодо так званої "албанської мови", поясніть мені, будь ласка, яке її призначення, бо я не розумію... Спрощення? - А чи не занадто? Тим більше, у наш час, коли з грамотністю у багатьох людей і так проблеми... А може то якраз спроба приховати свою неграмотність? - Так кожну помилку можна виставити як новий варіант написання тією "мовою" і бути "на висоті"... Це що виходить, заохочення неграмотності?:confused: Мені, чесно кажучи, це явище позитивним не видається... Якось занесло мене на сайт, де був "словник" тієї "мови", я почитала трохи, то в мене голова розболілася і з'явилося відчуття, ніби якоїсь гидоти торкнулася, аж виникло бажання руки вимити. Це я чесно кажу, без перебільшень. Навіщо підтримувати це деструктивне явище?
Відповідь: Молодіжний сленг пояснюю. Ви переплутали. "Вчи албанску" - цей вислів виник, коли якийсь американець спробував переконати москалів на їхньому форумі спілкуватися "общєпонятною". Тобто - американською. Відповідно, вся ехоконференція лаха дерла з того американця. Вислів - прижився. Так звана "падонківська" мова (яку ви помилково назвали албанською) виникла (чи узаконена була?) завдяки пітерським - деталі на "удафф". Реально значна частина висловів - це надбання фідошних лайливих перепалок. Відповідно, доволі зручно застосовувати, коли немає натхнення думати над тим, як краще "кусьнути" опонента. -- Загалом, КГ/АМ
Відповідь: Молодіжний сленг Як би вона не називалася, суть та ж. За пояснення дякую, але ж , як я розумію, її застосовують не тільки для лайки, нею спілкуються (якщо це так можна назвати). Так от, мене цікавить, як таке "спілкування" може приносити якісь позитивні емоції і навіщо "спілкуватися" нею поза лайкою?
Відповідь: Молодіжний сленг точно навіщо,?протест молоді!вони бояться мату і не вміють на ньому розмовляти
Відповідь: Молодіжний сленг батальйони вставали під прямий вогонь....а ви кажете..... измельчало нынешнее поколение....маменькіни синки ,підкаблучники
Відповідь: Молодіжний сленг Так, боюся, я як щось таке чую, одразу все аж перевертається в мені, огидно страшно!!! Я вважаю, що кожна людина, яка себе поважає, не дозволить іншим так з собою спілкуватися (а особливо дівчина). Зі мною, слава Богу, так ніхто не спілкується. А насміхаєтесь ви даремно!
Відповідь: Молодіжний сленг я насміхаюсь!? я ридаю.... що ви побудуєте?ваші діди країну побудували ,погану чи добру але побудували а що можете ви?