Відповідь: Молодіжний сленг Цікаво - чому -- Хоча стосовно "сервус" - можу вам сказати походження. Старе австрійське розмовне вітання. Корінням іде кудись в латину - щось похідне від "ваш раб" чи щось подібне. У Львові залишилося з часів австрійської влади.
Відповідь: Молодіжний сленг Ну, вот и поразумились! какая, на фиг, разница - Венгрия или австро-Венгрия? Ну, а "Цікаво - чому ", это Вы у Данилки или Миха спрашивайте! Они очень большие мовознавцы москальского языка! :D
Відповідь: Молодіжний сленг Пореготав - дякую тільки в присутності мадярів такого не кажіть австрійці стримані - а мадяри доволі "гарячі" хлопці гляньте в словник - це австрійське розмовне вітання. Хоча особисто мені то є не принципово
Відповідь: Молодіжний сленг Увы, В Австрии не был, правда Батя с Дедом на танке туда заезжал!:rolleyes: А вот в Венгрии - Сервус, да Сервус!
Відповідь: Молодіжний сленг Зря Вы так, Мих! "Типа" - это типа неопределенный артикль. Ну, типа как в английском артикль "а". http://www.rusf.ru/lukin/books/tipa_artikl.htm Вполне нормальное лингвистическое явление. :D
Відповідь: Молодіжний сленг Все греки? Или в кругу есть Марии, и "Аvе" звучало бы двусмысленно? :D Станем пред Царицею Небесною В скорби неутешныя своей. Радуйся, Невесто Неневестная, Радуйтесь, молящиеся Ей. (с) Иеромонах Роман
Відповідь: Молодіжний сленг "Не хіло" це типу "непогано". А "вася"-це діагноз.Це мому братові Васі на днях сказали."Прікіньте?"
Відповідь: Молодіжний сленг А ми на рагулів та на поганий зовнішній вигляд казали "василько" або "василина" чи "василиха".
Відповідь: Молодіжний сленг Та,походження я не знаю,але уявіть собі,як живеться мому брату!)))Хоча він вже звик...)))Добре,що я його Васильком не називаю
Відповідь: Молодіжний сленг Ассоциция -пестня: "Вася" (Е. Хавтан - В. Сюткин) Когда горят огнем витрины На старых улицах Москвы, Не трудно встретить этого мужчину Небесной красоты. На нем всегда костюм отличный Оттенка кофе с молоком И побродить по улицам столичным Очень любит он. Припев: Спросите у любого на Тверском бульваре, Кто лучше всех танцует твист и рок-н-ролл, Кто лучше всех играет Пресли на гитаре - На это каждый ответит, каждый ответит: "Конечно, Вася, Вася, Вася, Ну кто его не знает, Вася, Вася, Вася - Стиляга из Москвы!" Пойдите в театр "Современник", На вечеринку в Дом кино, - В таких местах всегда вы, непременно, Встретите его. Футбольный матч "Спартак" - "Динамо" И переполнен стадион... А это кто сидит с красивой дамой? Ну, конечно, он. Припев: Спросите у любого на Тверском бульваре, Кто лучше всех танцует твист и рок-н-ролл, Кто лучше всех играет Пресли на гитаре - На это каждый ответит, каждый ответит: "Конечно, Вася, Вася, Вася, Ну кто его не знает, Вася, Вася, Вася -
Відповідь: Молодіжний сленг О-о!Я роздрукую великими буквами і подарую Васі!А це ідея!)))Буде нагода попертися!Дякую!
Відповідь: Молодіжний сленг Трохи не в тему, але між іншим... У 70-х роках вийшов класний російський мультфільм (і віниловий диск) "Голубой Щенок" (Г.Гладков - Ю. Ентін). Ну, арії Голубого Щенка і зараз викликають посмішку. А в іншії пісні - Риби-Пили - сучасна молодь не розуміє підтекста другого плану. Хто кмітливий - прокоментуйте (тільки умова - не звертатися до покоління батьків!): " Я - рыба по прозванию Пила Пилю, что в океане попадется И скоро ваша шхуна пополам Под острою пилою распадется Это дело я люблю, это дело я люблю, Всё на свете я пилю! Я с детства всё пилила, что могла – Призванье, видно, у меня такое ! Пилою моя мамочка была И бабушка моя была Пилою! Это дело я люблю, это дело я люблю, Всё на свете я пилю!"