Молодець Путін! Гарно виступив у Мюнхені!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Дядя Ваня, 16 лют 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Відповідь: Відповідь

Только во времена его модераторства меня многие москалем кликали, в его, знаете ли присутствии. Да и он "совками" направо и налево сыпал. Или это не оскорбление, господин Пайпай?

2. piepie

piepie миється в бані

Молодець виступив!

Московія перейменувалася згідно царських указів у 1713 і 1721 роках. Етнонім "русский" запроваджено в ужиток "высочайшим повелением" цариці Катерини II наприкінці XVIII століття з одночасною відміною "московитян". Цікаво, що Московія поцупила для своєї нової самоназви грецьку транскрипцію слова "Русь". Українці не визнають крадіжки имені "Русь", окрім того, етнонім "росіянин" водночас ним і не є, що вносить плутанину. Тому ужиток самого по собі окреслення "москаль" не варто вважати образливим, у той же час "кацапа" - безперечно.

3. Дядя Ваня

Дядя Ваня Well-Known Member

Відповідь: Молодець Путін! Гарно виступив у Мюнхені!

Парадокс: те, кого называют москалями, на форуме представлены. А тех, кого называют америкосами здесь нет. Интересно, отчего такой пиетет? Наверное так положено с теми, кто несет свет демократии и свободы? ;)

4. piepie

piepie миється в бані

Молодец! Гарно виступив!

Дядю Ване, допоможіть: россиянин - росіянин, русский - :eek: ?

5. Дядя Ваня

Эквивалент тот же. По-моему, в украинском языке эти понятия идентичны.

6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Хворі люди, які вважають Путіна “самостійною” або “самоцінною” фігурою.

Він “фігура” не більше, ніж диктор ТВ. Тобто маріонетка, яка “озвучує” тексти “редакторів".
    Ще зі старих службових характеристик він тільки ОДНУ РІЧ вміє робити неперевершено: втиратися в довір"я літнім людям.(*)
    Ось до Єльцина саме його “втерли”.
    Саме з цієї причини нікому не відомого кагебістіка поставили у вітрину. Тільки справжніх "ляльководів" розгледіти важко.

Шкільне “погоняло” його – “Моль”. Є ще й “номенклатурне” – теж із дрібної зоології, забув.

(*) На зорі "дикого капіталізму" зустрічав на посаді "виконавчих директорів" деяких українських фірм (шахрайських звичайно) - кого би ви думали ? Фахових АКТОРІВ !
    No comments.

Ще: Почув цікаву розповідь в одній дуже поважній компанії (це сюжет кілька років тому промайнув по рос. ТВ).

Путін, будучи ще шісткою - банальним вербувальником агентури в Германії, якось загубив на вулиці або в таксі теку з документами. Якась жінка знайшла, дала об"яву в газету. Путін тут же зголосився, прийшов забирати. І далі та фрау говорить в інтерв"ю:

"Прийшов у шоковому стані, майже не міг говорити. Як подяку приніс пиріжки, які спекла його дружина, загорнуті в газету. Такий невихований росіянин".
    ==================

2. Читателю: я не люблю дивитися на трупи. Тому до "мавзолею" ідіть без мене.
    =============

3. Вергунко, не міряйте інших за своїми лекалами: я бував і в Європі, і в Штатах (і пропозиції роботи, між іншим, мав). Але моє місце – Україна. І мені Є ЧИМ зайнятися тут – просувати високі технології. А ви, пробачте (я ж пам”ятаю ваші попередні айпі) – обрали собі роль “ліміти”з гайковим ключем при російському нафтовому насосі. Чи не так ?

• Подобається Подобається x 2
  7. Полковник

Полковник миється в бані

Лично я считаю, что обсуждать Президента чужой страны, мягко говоря, не совсем этично! Вот я могу его обсуждать - это МОЙ Президент! А Вы какое к нему отношение имеете? :confused: :confused: :confused:

8. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

От Полковник розсмішив останнім дописом :)

Скільки тут Ваших земляків тусується, і писанина їхня не обмежується оспівуванням Путіна і інших внутрішньоросійських питань. Ви нам тут розказуєте і яких героїв шанувати, і якою мовою розмовляти, і за кого голосувати. Ні, ну справді розсмішив :)

• Подобається Подобається x 1
  9. Полковник

Полковник миється в бані

Но ведь Вашего Президента я не обгаживаю и не оскорбляю, как и мои земляки!
    И за кого голосовать, кстати, если помните, тоже не агитировали!

10. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

+1
    спочатку співають йому хвалу, а потім ображаються, що хтось з цим не погоджується...

11. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Полковнику, Вам нема чого ображатися. Нам непотрібний Ваш президент, для мене, наприклад він страшенно неприваблива особа і я був би щасливий, щоб його імя на ЛФ не згадувалося взагалі. Але могутню оду почав якраз співати Ваш саплємєннік, дядя Ваня. Думаю, з одною метою, плюнути таким форумчанам як я в обличчя.
    Тож не дивуйтеся на нашу реакцію.
    Полковнику, я завжди повторював - я не русофоб. Але мені абсолютно не цікаво, що робиться в Росії. Ось і не цікаво і все! Мені більш цікаві такі країни, як Франція, Іспанія чи острів Пасхи. То ж порадьте Вашим таваріщам поменше пхати сюда матеріалів про Расєю. Думаю, більшість форумчан зі мною згідна.

12. Полковник

Полковник миється в бані

А мой ответ не прочитали?
    Слушайте, Пупер, Вы так и будете по два раза в сутки аватары менять? Я уже старый и не совсем здоровый (правильно, правильно, и на голову тоже ;););)) человек. Мне трудно привыкать к таким метаморфозам! :cool:

13. Полковник

Полковник миється в бані

Соплеменник, потому, что говорит по-русски?
    К сожалению ОН живет на Украине. "К сожалению" - потому что далековато - я бы с ним с удовольствием попил бы пивка! Если, конечно, Дядя Ваня согласился бы!

14. Mariya

Mariya Well-Known Member

Так запросіть його до себе в гості (і назад не відпускайте).

15. Полковник

Полковник миється в бані

Дядя Ваня, приезжайте!

16. Дядя Ваня

Спасибо, г-н Полковник! Очень был бы рад видеть также и Вас в матери городов русских!

17. Полковник

Полковник миється в бані

Спасибо, даст Бог, в марте пересечёмся!

18. княжна Дарья

княжна Дарья Well-Known Member

Смешны рассуждения Бориса о Путине! Борис, вы лично знаете людей, которые руководят Путиным? Вы лично знате Путина? Поверте мне, все что вы говорите-совершеннейшая неправда. Путин- это личность и дергать его за веревочки- себе дороже. Дон Редро не интересуется Россией? Ах, Боже мой, что мы потеряли! И вообще, господа- что здесь на этом львовском форуме столько россиян это даже символично- чего вам не попробовать выйти на российский форум и честно заявить, что вы из Львова и все, что вы говорите здесь сказать там-слабо! Ребята, давайте жить дружно.

19. Вергунка

Вергунка Well-Known Member

Дядя Ваня, президентами становятся по призванию, по большому недоразумению или за деньги. ИМХО Кто и как стал президентом - показывает время, оно же и дает ему оценку.

20. княжна Дарья

княжна Дарья Well-Known Member

Полковник вы что в марте в Киев собираетесь? Надо же я тоже и именно в марте.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)