Молодець Путін! Гарно виступив у Мюнхені!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Дядя Ваня, 16 лют 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Полковник

Полковник миється в бані

Відповідь: Молодець Путін! Гарно виступив у Мюнхені!

:D :D :D :D

пацан, не нервничай, солдат ребенка не обидет! :D :D :D

• Подобається Подобається x 1
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Молодець, Вікторіє !
    Ви знаєте такого РОСІЙСЬКОГО поета Євгена Євтушенка ?

"Танки идут по Праге
    В кровавой заре рассвета.
    Танки идут по Праге,
    Которая не газета.

Танки идут по Праге,
    Танки идут по правде,
    Танки идут по ребятам,
    Которые в танках сидят"

Мене в Празі не цікавили меморіали «совєтськім асвабадітелям».
    Маючи лише одну годину між робочими засіданнями, попросив підкинути мене на Вацлавське Наместі.
    Немолодий перехожий, до якого я звернувся із запитанням про святе для МОГО ПОКОЛІННЯ місце, по-перше, відразу ідентифікував мою національність, по-друге - висловив свою повагу, що мешканці НАШОЇ країни знають і шанують це місце. Він виявився художником, який поспішав на відкриття своєї персональної виставки. Але приділив мені 15 хвилин своєї уваги, розповівши про деталі ТИХ подій, про які я доти не зміг прочитати.

Прошу Вас, сходіть на ТЕ МІСЦЕ. Чи лежать там живі квіти ? І листівки з віршами різними мовами під скельцями. Українські листівки там є ?

Пам”ятайте, Вікторіє: в “чеському” шпиталі вмираючому Яну Палаху колеги В.В.Путіна відмовлялися ввести анестетики, якщо він не підпише “документ” нібито про свою належність до “певної організації”.

В момент ПОДІЙ на Вацлавському Наместі я вчився в 10-му класі, але саме ТІ події сформували життєву позицію багатьох моїх ровесників. І не знайшлося в Совєцькій Росії противаги тому.

3. Полковник

Полковник миється в бані

ЖАХИ!!!! ЖАХИ!!!!:eek: :eek: :eek:

4. Вергунка

Вергунка Well-Known Member

Полковник, вас раскрыли! :) Уходите запасным маршрутом. Не забудьте сжечь коды, пароли, явки. Рацию заминируйте. Отстреливайтесь из наградного револьвера. Живым не сдавайтесь!
    Радиограмму сожгите, а пепел развейте по ветру:)

PS: Вам присвоено внеочередное звание.:)

5. Полковник

Полковник миється в бані

(выдёргивая чеку) - Служу Отечеству! ;)

6. Вергунка

Гранату бросайте в броневик, под названием "Борис за свободу товарищ Киев":)

7. Полковник

Полковник миється в бані

Кыеив! Кыеив! - учите Мову!!!!

8. Вергунка

Я согласно оригиналу озвучил, проверьте сами - Kiev

9. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Відповідь: Путін! Гарно у Мюнхені!

Ух ты!!! piepie, наверное, кого-то за свой комп посадил. Ну не мог он такого написать, умный же чел!!!:cool:

10. Степаныч

Педро, Вы действительно верите в эту ... фигню? Пупер верит, понятно, но ВЫ?:eek:

11. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Степанич, я прочитав це давно. І не знав чи вірити. Але зараз пересвідчився що це правда. Ви бачите, як потужно бригада-ухнєм заспівала? В честь пахана і його нової політики щодо відновлення холодної війни?
    Ви ж лікар, Степанич, а досвідчений лікар може бути до деякої міри детективом.

12. Степаныч

Ну не знаю. Мені теж виступ Путіна сподобався, я про це написав. То я теж "бригадний"? Але ж я точно знаю, що ні;) То як я можу вірити у ці "бригади":confused: Давайте логічно. Форумів тисячі. Тусуються на них ну нехай 0,1% населення, скоріше менше. А скільки ж потрібно "бригад", щоб усі форуми охопити? "Стоит ли овчинка выделки"? Маячня, ІМХО.

13. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

О! А я, мало не зачепив тему тої"маячні" в "УПА"...
    Думаю, бюджет ФСБ дозволяє багАто. Якщо у Львові бійці невидимого фронту прораховують підводні камені перед проведенням слизьких міжнародних акцій (скажімо, україно-польських). То виявлення "лояльно настроєнного елємєнта"(термін досить старий) - не така вже й марна трата грошей. Долічіть економію від "народних дружинників": нахаляву накопають в 10-ки разів більше штатних.:D
    Щодо "промови" Желєзного Буратіно. Я не слухав, що він виніс, але чув гарний коментар росіянина: "не так важливо, що він говорив. Важливо було, ЯК він говорив. І це призвело до справедливого шоку євро-політиків".
    Заздрити, що Ющенко ТАК не говорить?
    Даруйте! Я вдячний нашому Президенту, що він говорить (можливо і мислить) цивілізовано. Пам'ятаю мій шок від внесення в Раді кандидатури прем'єра. Нічого... На серпневому форумі він цілком доступно (троха задовго) пояснив, чому ТАК вирішив питання і недопустив вдруге до керма Юлю. Мене влаштовує ТАКий президент. Борони, Боже, Україну від подібного до російського президента!
    Амінь!:rolleyes:

14. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Ай-яй-яй.... Mariya...Mariya...:confused: :confused:
    Вы совсем уже отстали от современной украинской жизни.....прискорбно... прискорбно...:ireful1:
    Какие черги перед посольством РФ?????????????
    Вы разве не знаете...что любой гражданин Украины имея внутренний паспорт...спокойно может вьехать на территорию РФ в любое время суток и дней недели!!!!
    С любой железнодорожной станции!!!!!!
    Не взирая на пол,национальность,вероисповедания,рассовой принадлежности,вес,сексуальных наклонностей и партийной принадлежности!Единственное условие что бы не было проблем с Законом на обоих территориях!
    При чем совершенно БЕСПЛАТНО!!!!!!
    РФ единственная дружественное Государство для украинцев,которое
    не унижает наших соотечественников вопросом:"А скоко у Вас "евриков" в кишене?"
    Вы можете себе представить допустим,как житель Львова,надумает вечером в пятницу сьездить отдохнуть на выходные,допустим в Прагу...или Варшаву?
    (имея внутренний паспорт)
    А?Вот то и оно!!!!
    А допустим житель Киева и окрестных городков..а некто Б. из Киева ( :D )..запросто может сесть в поезд вечером в пятницу...и утром оказатся в белокаменной!!!!!!!
    Спокойно посетить музеи...театры...Мавзолей...и даже Красную площадь!
    И оставить там булыжник из-за пазухи!!!
    (А представляете..если еще и Пупер...Левандивка...Мих...Иван... ПРавник...)
    Ето же скоко камней наберется то!!!ОГО-ГО!!!!! :D
    Так что вы зря так ...про черги перед РФ!!!!!:ireful1:
    П.С.Кстати...для грамадян Западного полушария...а тем более для Южного...для посещения РФ..нужны визы....
    Вот так то вот!:cool:
    Вот хай и они стоят в чергах !!!!!!

15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Читателю, не кажіть дурниць. Я сам був свідком, як із сусіднього купе (Москва-Київ) російські митники висадили українку, яка не задекларувала 1500 доларів. 1999 рік.

І чого я не бачив на Красній площі ? По роботі я відвідував Останкіно, Дубову Рощу, МГТС на Бутлерова ("режимні об"єкти". Куди тільки Васі-охоронці дивляться?).
    А "за власним бажанням" - Шереметьєво-2. Коли проводжав друзів. В тому числі російських.

"А в Шереметьево стоит привычный лай
    И толпы рвутся к иностранным самолётам.
    Так до свидания, мой ненаглядный край
    Никем не пуганых, счастливых идиотов!"

16. Viktoria Jichova

Viktoria Jichova Well-Known Member

Читачу, в Москві я була декілька разів і скажу відверто - вона мені не подобається. Куди красивіше та цікавіше місто для мене є Ст. Петербург. Хоча, і я б туди так не рвалася. А стосовно віз у Росію - то так, нам потрібні візи так само, як і росіянам в Європу чи в Америку. Але мене, як громадянку Чехії та ЄС тішить факт, що можливо до двох років скасують візи у США для громадян країн-новачків ЄС. Зараз йдуть переговори стосовно цього.

17. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Борисе?Це колы було?:cool:
    При "злочинном" Ельцинско-Кучмовском правлении!!!
    А щас...все чики-пики!
    Сам ездил в сентябре...сорри... в вересне месяце...никаких эксцесов
    в отношении громадян Украины не было...единственно...двух узбеков российские пограничники "на кукан одели!"
    Чо и дедушку Ленина бачили??????:eek:
    И не хоца возле Кремлевской стены походить?По плюватся там?
    :eek:
    Вы же так ето любите...в смысле "попинать мертвого льва"... :)
    Вот те раз....:confused: :confused:
    Вы то здесь причем,Вика?:eek:
    Я же писал о братских взаимоотношениях РФ...к украинскому народу...и про черги у посольства РФ в Киеве...:rolleyes:

18. Дядя Ваня

Дядя Ваня Well-Known Member

Путину-то тогда было 16 или 17 лет...

19. Вергунка

Дядя Ваня, - ВВП и БК - одногодки. Только ВВП - президент РФ, а БК остался "в той толпе, что рвется к самолетам" :)

20. Дядя Ваня

Дядя Ваня Well-Known Member

Г-н Вергунка, не всем быть президентами. Путин по большому счету баловень судьбы, ему во многом повезло. Но это что касается его восхождения на президентский пост. Но зато уже будучи президентом он многого достиг сам. Это "белая кость" органов госбезопасности, ее интеллектуальная элита. Такой человек был обречен на успех на президентском поприще.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)