Молодець Путін! Гарно виступив у Мюнхені!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Дядя Ваня, 16 лют 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Viktoria Jichova

Viktoria Jichova Well-Known Member

Відповідь: Молодець Путін! Гарно виступив у Мюнхені!

Ну от i навіщо? Я, наприклад, хочу спілкуватися тут зі своїми, і російські форуми мене абсолютно не цікавлять.;)
    І ще: а Ви його, Путіна, особисто знаєте, що таке говорите?

2. Полковник

Полковник миється в бані

Княжна...... Аж дыхание перехватило.....Мы с Вами в Киев в одном поезде, в одном вагоне....., ой, боюсь представить..... в одном купе....всё, всё, дальше действительно - боюсь!!!!;)

Да, у дядьки - 65 - зовет на юбилей.
    П.С. Княжна, если что, то я, как порядочный...., ну, дальше Вы знаете, наверное :rolleyes:

3. Вергунка

Вергунка Well-Known Member

Boris_Kiev

Він “фігура” не більше, ніж диктор ТВ. Тобто маріонетка, яка “озвучує” тексти “редакторів".
    - Это вы о Бджоляре, которого выдали замуж за госдеп США? Так что с него взять, кроме анализов. Он только чужие тексты и может озвучивать, да в носу ковырять.

3. Вергунко, не міряйте інших за своїми лекалами: я бував і в Європі, і в Штатах (і пропозиції роботи, між іншим, мав). Але моє місце – Україна. І мені Є ЧИМ зайнятися тут – просувати високі технології. А ви, пробачте (я ж пам”ятаю ваші попередні айпі) – обрали собі роль “ліміти”з гайковим ключем при російському нафтовому насосі. Чи не так ?

Ага, сижу понимаешь на вибрирующем от напряженной работы насосе и промазученным мозолистым пальцем тыкаю в клавиатуру, а гаечным ключом кручу верньер для настройки интернета. Айпишник мой, не забыли передать "куда надо"?

А что касается просовывания вами "высоких" идеологий - кто бы сомневался - это ваш кусок хлеба.

4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Полковник, Зета теж розмовляє по-російськи. А ось дядя Ваня і сатаваріщі (до Вас це не відноситься, хоч і останнім часом...) розмовляють з таким собі шовіністичним акцентом (див. д.Ваня, Вергунка, Монархіст). Не думаю, що вони собі усвідомлюють, шо живуть в Україні.
    Ментально, вони ще в імперії. Відомо якій.
    До речі, читаючи таких таваріщєй, як дядя Ваня чи Вергунка я спочатку думав, що назви "Киев" чи "Луганск" - це чи якісь передмістя Москви чи містечка в "руской ґлубінкє".

5. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Свіженький "Сирок" з'явився, а ньому наступний текст:
    Зрозуміло, що текст про ЖБ. А не нагадує поведінку "деяких" форумчан?:D

6. Дядя Ваня

Дядя Ваня Well-Known Member

Дон Педро, хоть одну ссылочку на мой шовинизм приведете?

7. Дядя Ваня

;)

8. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Та нормально виступив: чітко, ясно і по суті. Без зайвого випєндрёжу, але і без дуполизтва.

9. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

І в Росії є теж мудрі люди. Чудове інтервю. Розставив всі крапки над і.

[16.02.2007 17:06] Лана Самохвалова
    Борис Нємцов: Путін - як єврей: хоче піти, але при цьому залишитися

УНІАН узяв інтерв`ю в одного з лідерів Союзу правих сил Росії, колишнього радника Президента України - Бориса Нємцова
    ХОЛОДНА ВІЙНА МІЖ АМЕРИКОЮ І РОСІЄЮ НЕМОЖЛИВА, ОСКІЛЬКИ ЇХ ЕКОНОМІКИ НЕ МОЖНА ПОРІВНЮВАТИ

Борисе Юхимовичу, після недавньої Мюнхенської конференції з питань безпеки, відбулася цікава полеміка. Нагадаємо, що міністр оборони США Роберт Гейтс сказав, що російські і китайські учені реалізують модернізаційні програми, які можуть нести загрозу США. Путін в у своїй промові сказав, що США “переступили свої національні кордони” і порадив американцям «не відкладати про всяк випадок зайві одну-дві сотень ядерних боєзарядів». Російські експерти заговорили про те, що починається нова холодна війна. Чи є підстави говорити про зрушення в американській політиці відносно Росії?

Відомо, що історія повторюється двічі. Один раз - як трагедія, другий раз - як фарс. Ніякої другої холодної війни бути вже не може. Хоч би тому, що американський військовий бюджет, так само як і просто американський бюджет, в двадцять п`ять разів більший, ніж бюджет російський. У двадцять п`ять разів! Гігант і невелика економіка не можуть конфліктувати на паритетних умовах. Тема холодної війни безглузда. Те, що заява Путіна допоможе американським яструбам вибити більше грошей на військові цілі, це - точно. У цьому сенсі Путін дуже допоміг Гейтсу і республіканцям дістати в конгресі 700 мільярдів доларів на військові потреби.

http://www.unian.net/ukr/news/news-184426.html

10. zet

zet Дуже важлива персона

Умгу, правда дипломатией тоже и не пахло.... выпендрёж, одним словом..

11. Дядя Ваня

А я бы не сказал, что это так уж очень в интересах Америки и ее граждан.

12. zet

zet Дуже важлива персона

Дядя Ваня Россия по расходам на вооружение вышла на 3-е место в мире, а по доходам - в первую 10-ку не попадает... Будет, как в СССР... перекос только в военную отрасль...

13. Дядя Ваня

Г-жа Зет, здесь я с Вами не поспорю. Но я говорил не о России, а о Штатах. А ведь они тоже могут включиться в эту интересную "игру". "Благодаря" Путину ;)

14. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Ето какой такой Немцов-Мемцов?:confused: :confused:
    Не той ли который хотел построить быстрыми темпами развитой капитализм при Ельцине,в отдельно взятой Нижегородской губернии?
    Или тот...однопартийцев которого не допустили даже на порог Российской Госдумы?
    Или я помиляюсь?:cool:
    Хотя с другой стороны...у нас даже Борис из Киева имеет собственное мнение про Путина...чо уж там про бывшего (з)радника нашего Президента говорить...:rolleyes:

15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Полковнику, це Ви Дяді Вані скажіть. Бачите, в нього при слові «путін» – екстаз, який поступово переходить в о****м.
    «Тисяча років Предсідатєлю Мао!!» «Дві тисячі років Предсідатєлю Мао!!»
    Саме в російському менталітеті мене шокує ця азіатчина – готовність пасти ніц перед Баєм.

Ах, Княжна ! А Ви не дивилися по рос. тв сюжетики, коли прості жіночки (не княжої крови) істерично кричали “Ах. Какой мущщщина! Как бы я хотела от него забеременеть!»

Княжна. Моя родичка працює лікарем-невропатологом в Москві, в системі МВД. Її чоловік – “непростий” юрист. І деяка інфа через них проходить.
    Ось я порадив би фанам Путіна подивитися його дитячі фото, а також спробувати знайти матеріали про його дитинство. Там не треба бути педагогом-дефектологом, щоби побачити типовий “букет”.

Давайте !

16. Дядя Ваня

А зачем Вы так брутально передергиваете, г-н Борис? Не надо думать, что здесь вокруг Вас все настолько глупы что не видят насколько у Вас все белыми нитками шито. Высказал я свое уважение президенту России и не отказываюсь от своих слов. Но "падение ниц"? :eek: Это Вы где такое увидели? :eek:

17. Читатель_Обкома

Борисе! +5 баллов!:D
    Дело Ломброзо ...живет и побеждает!!!!!!
    :D :D :D
    Так что не фиг боятся России...раз там такие люди дослуживаются до полковников КГБ...чо уж говорить тогда про енералов...наверняка все дебилы!!!!!:cool:

• Подобається Подобається x 1
  18. Дядя Ваня

А можно чуть подробнее для неспециалистов? Что там в "букете" за "цветочки" колосятся? Шиза? Паранойа? Клаустрофобия? Скажите же "Б" после "А", г-н Борис!

19. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

"...А потім цариця

Сіла мовчки на дзиґлику.
    Дивлюсь, цар підходить
    До найстаршого... та в пику
    Його як затопить!..

Облизався неборака;
    Та меншого в пузо -
    Аж загуло!.. а той собі
    Ще меншого туза

Межи плечі; той меншого,
    А менший малого,
    А той дрібних, а дрібнота
    Уже за порогом

Як кинеться по улицях,
    Та й давай місити
    Недобитків православних,
    А ті голосити;

Та верещать; та як ревнуть:
    "Гуля наш батюшка, гуля!
    Ура!.. ура!.. ура! а, а, а".
    ..."

Т.Г.Шевченко.

20. Читатель_Обкома

Вот те раз Борисе....:confused: :confused: :confused:
    Что то подбного в отношении Путина я не наблюдал...по какому каналу показывали?:cool:
    Что то вспомнилась... осень...2004 год....Киев...Майдан Незалежности....
    бабка Параска..и еже с нею....
    "ЮЩЕНКО!ЮЩЕНКО!ЮЩЕНКО!ЮЩЕНКО!ЮЩЕНКО!ЮЩЕНКО!ЮЩЕНКО!!"

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)