Молоде покоління

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем poetka, 31 бер 2010.

1. Персі

Персі La mafia è immortale!

Маленьким дітям (дошкільнятам) притаманна жорстокість, бо вони ще не ввібрали в себе моральних норм і більше керуються інстинктами... Одна знайома розповідала, як вона маленькою закопала кошеня в землю... (щоб подивитись, що з ним буде). Потім забула, а коли згадала і відкопала, було вже пізно... Їй вже 29 років, а досі переживає з того випадку...
    А тв, комп'ютери і т.д. то вже більше проявляється в підлітковому віці.

2. Ну, не скажіть.
    У різні стрілялки та інші жорстокі ігри граються і малі діти, вони дивляться жорстокі фільми і мультики. Моя мама вже багато років працює вчителькою. Вона (і не лише вона) помітила, що навіть у кінці 80-х діти були не такі жорстокі, слухняніші, старалися вчитися.

3. Персі

Ну маленьких все - таки легше проконтролювати, тут вже від батьків залежить. А над підлітком не будеш так стояти, може збунтуватись, що обмежують його свободу. :)
    Та нормальні зараз діти. А колись і трава була зеленіша. :))

• Подобається Подобається x 4
  4. Peri

Peri Well-Known Member

все відносно часу:тоді мало про таке говорилося взагалі,а випадки були,
    діти не виховуються поза суспільством,
    і нарешті,чим наповнений інформаційний простір...

5. Скорпіоля

Скорпіоля Троянда без шипів

Молоде покоління.. Сама належу до нього. Поступала в універ, думаючи, що попаду в певне високе інтелігентне суспільство. попала..
    Найбільше мене вразила нецензурщина. У кожного своя, особливо у хлопців. Але одночасно спостерігаю парадокс. Ті, хто намагався сподобатись викладачам, на певних семінарах, практичних заняттях надзвичайно грамотно і "правильно" відповідають. Складається якесь протиріччя. Думка про людину роздвоюється.
    Одночасно викладачі, нам кажуть:"Щоб студенту вижити - потрібно бути трішечки хитрим". Чи не в цьому роздвоєнні полягає ця хитрість?
    П.С. Звичайно, це стосується не всіх.

6. Shkatulka

Shkatulka New Member

Ні, не погоджусь. Малі діти все копіюють без обдумування. Підліток вже вміє логічно мислити і робити свідомий вибір. На менших ТВ більш згубно діє.

7. Персі

Ну повторюсь ще раз. :) Тут уже суто відповідальність батьків, невже хтось посадить 5 - річну дитину перед телевізором і вручить пульт? ))

8. Shkatulka

Shkatulka New Member

Да сплошь и рядом... На жаль

• Подобається Подобається x 3
  9. Інночка

Інночка Active Member

Дуже страшно , особливо, як подумаю що моя дитина піде до школи, і в неї будуть проблеми з однолітками, не знаю як від того вберегтися

10. Полковник

Полковник миється в бані

Рыбка, как я рад, что Вы этим не занимаетесь.
    А "Мастера и Маргариту" всё-таки прочитайте, а то неловко за Вас стало на соответствующей ветке.

11. А МНЕ ЗА ВАС НЕЛОВКО, ПОТОМУ ЧТО ЧИТАТЬ НЕ УМЕЕТЕ. Почитайте тему повнимательнее, хоть узнаете, что я читала, а что нет.

Теж читати не вміють...

12. majolika

majolika Well-Known Member

Це не діти стали жорстокіші або дурніші, це дорослі здуріли.
    Це дорослі пропагують жорстокість і жадібність, продають дітям цигарки і пиво, товчуть один одному пики і т.п.
    Діти не вибирають, вони вбирають все підряд - і добре і зле.

Тому не маємо на кого нарікати, самі винні :sad:

• Подобається Подобається x 1
  13. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Однако, Рибко, Ви нахалка, і Вас, як молоду дівчину, це не прикрашає.

А також пост вище говорить про те, що Ви ще перебуваєте у постпубертальному періоді, реагуючи подібним способом.

В голову не прийшло, що ми плюсуємо Полковника за його радість з відсутності Вашого інтересу жорстокими іграми?

• Подобається Подобається x 2
  14. Однако, життя навчило.

Та не старуха ще ніби-то.

Та мені фіолетово, чи ви вірите. Запам'ятайте назавжди: я не брешу на ЛФ. Принцип у мене такий ще з самого початку.

В такому разі нахалка - це ви, бо нав'язуєте іншим свої смаки. Мені багато чого подобається, але я не маю нічого проти тих, кому це не подобається. Мені, приміром, подобаються твори Андруховича, але багатьом вони просто нецікаві. Я ж чомусь не дивуюся з тих людей.

• Подобається Подобається x 3
  15. Human

Human Member

Абсолютно погоджуюсь. Все починається в дитині з відносин з дорослим...

16. mikyoda

mikyoda живу

Так, зараз молодь вже не та, що була раніше)))
    Але разом і з дергадацією, який не який, але все ж таки є і розвиток.
    От в мене є багато друзів молодих 16-17 років, вони дуже талановиті і дивляться на світ не так тупо, як дивися ми, (як були виховані ми) в свій час...
    Це мене в них дуже радує...

• Подобається Подобається x 2
  17. Un.Known

:mocking:

Не буду багато коментувати. Дай Вам Бог, аби Вас життя навчило тільки цього. (Між нами, смішно, коли така молода людина говорить, що її чомусь навчило життя). Шмарки спочатку витріть, дівчино.

Не варта погане виховання і гормональні бурі прикривати життєвим досвідом.

Це вже як мені моя заслужена пам"ять дозволить. :)

НАХАБА1, -и, ч. і ж. Людина, яка діє зухвало, безцеремонно, порушуючи моральні норми, і не зва*жає на ставлення до цього інших.

Я порушила моральні норми? Перепрошую. А Ви... вчіться, вчіться, вчіться. :) (Я про уяснення для себе моральних норм і правил поведінки).

Грубість нічим не краща від пияцтва і куріння, Рибко, проти котрих Ви агітуєте.

18. poetka

poetka Дуже важлива персона

Ну, ми шось трохи ухилились від теми шановні,не будемо сперечатись, а давайте краще знайдемо рішення, чи причину агресії в наших дітей.

І чому саме таке відбувається в нашому суспільстві, а мені ось цікаво запитати в Un.Known,які підлітки в Празі? і чим відрізняються від наших?

19. Un.Known

Нічим не відрізняються, по суті. )

Я б сказала, вони більш усвідомлюють, що їхня свобода закінчується там, де починаються права іншого.

20. poetka

poetka Дуже важлива персона

+100 А наші усвідомлюють? Деякі про слово "усвідомлення" навіть не мають уявлення... висновки напрошуються скептичні - "докочуємось".

а де твій аватар? :)