Молодь вибирає західну Україну, Львів

Discussion in 'ГРАНД vs' started by ГРАНД, Aug 2, 2011.

1. Муму

Муму Well-Known Member

Головне, щоб їм не довелось людей лікувати... Ще б заборонити викладати, а так, хоч проФФесорами називаються:)

2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

А мій молодший син закінчував Львівську політехніку і в пані Фаріон дечого навчився!
    За те її поважаю і люблю.A ще за характер! :o

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Невже більш видатних викладачів у нього там не було? Якщо так, то справи в ЛПІ кепські.

4. Юрко НОТОЦО

Видатні всі по-Києвах,Харковах...нову модель "Запорожця" видумують і трактати по національному питанні пишуть та економіку України на гроші з МВФ підносять.
    Підносять,підносять...піднести ніяк не можуть.Мало видать підносять,а проф.Табачнику в сам раз...та й деякі інші з тієі ж кагорти не жаліються також і пишуть всяке де тільки можуть!
    Короче варята вченого грають! :hi:
    Ой,пане Прокіпе...Ви так закомуфлюввли свою наукову думку українця,що фіг розгадаєш її!
    А придивишся уважніше...вона нафіг кому потрібна!
    Навіть Ющенко не зрозумів лету ваших думок,не те що якісь там галичани і фаріонші єже з ними! :))

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

В стилі "бла-бла" з пшиком в результаті.
    А я мав в виду видатних фахівців інституту. Знайшов тільки
    на інших "видатних людей" сучасності ЛПІ Фаріон і Ко навіть не удосужились в Вікіпедії відповідні статті зварганити.
    Що цікаво, чомусь обов'язково беруть порівнювати з Києвом чи Харковом. Та в сучасній Україні СКРІЗЬ занепад НАУКИ та ОСВІТИ.

6. Муму

Муму Well-Known Member

Чого ви до неї чіпляєтесь? Вона, порівняно з іншими викладачами, які живуть, переважно, за рахунок чужих робіт та хабарів, сумлінно виконує свою роботу. І сторінка про неї у вікі є:
    http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%B0%D1%80%D1%96%D0%BE%D0%BD_%D0%86%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%B0_%D0%94%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%80%D1%96%D0%B2%D0%BD%D0%B0
    ось, до речі, інфо про наукову діяльність та нагороди:
    http://nauka.lp.edu.ua/index.php?id=5670&L=0
    http://nauka.lp.edu.ua/index.php?id=5718&L=0
    Так, вона не завжди є толерантною у своїх висловах, ми, просто, живемо в такі часи, коли толерантність потрібно покласти у шухляду, щоб вижити й зберегти свою ідентичність. Шкодую, що не довелось навчатись у неї:sad:

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та я проти Фаріон я абсолютно нічого не маю. Людина з точкою зору, освітою та характером. Але коли нею (гуманітарієм) прикривають стан технічного ВНЗ, то це дійсно сумно.
    В мене є два однокашники-доценти в ХПІ, хороші хлопці, але так нічого суттєвого за життя й не створили. Тому ми тут пробуємо порівняти "погане" з "ще гіршим".

8. Юрко НОТОЦО

Ніщо так не тішить і гріє душу та самозакоханість,як великі чужі негаразди на фоні власних скромних досягнень!(Юрко НОТОЦО)
    ;) :))

9. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Я радий за вашу втіху.
    Юрко, ви до кінця життя підніметесь вище рівня примітивного Тягнибока? До речі, де він зараз, в часи такої скрути України? На якій печі насіння лузає?
    По темі. Назвіть мені видатні особистості за останні 50 років в царині техніки з ЛПІ. Може я їх просто не знаю.

10. Юрко НОТОЦО

От Ви чогось Тягнибока,Фаріон не любите,та й мене також...
    А вони Вас ні,бо не знають законспірованого з тою Вашою правдою життя,про яку ніц не чути вголос!
    А Bи все техніка,політехніка,технології...
    Ви той Кібальчич,котрий в тюрмі теорії виводив!
    :hi:

11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та вони мені десь на рівні такого ж пустого Зайця чи Костенка, які профукали Рух.
    Та це не я, а статут ЛПІ, про який йде мова.
    Відносно теми. Я так і не отримав вартість навчання в ЛПІ, КПІ та ХПІ для порівняння справжнього рейтингу.

12. Юрко НОТОЦО

Поки Ви не отримали чогось там,а молодь українська вже встигла розібратись...що і де є Ху(Who?),або так вірніше,Ху і Де є better!:)

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

По його логіці найрейтинговитіший магазин в Кацапетівці, бо він один на все село, а в сусіднє далеко бігти. До того ж в цій Кацапетівці й ковбаса дешевша, хоча в ній майже немає м'яса.
    Юрку, та загальна більшість молоді зараз не за освітою бігає, а за дешевим дипломом. А в ЛПІ він все таки дешевший, бо менш якісний.

14. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Діаспора готова допомогти шахтарю, «працевлаштованому» Азаровим.

Час публікації: 12 серпень 2011 г., 20:03

[​IMG] 11 серпня до Президента БФ» Підтримки Українських ініціатив» Дмитра Снєгирьова звернулися представники української діаспори у Польщі , які виявили бажання допомогти у працевлаштуванні шахтаря Ігоря Сметаніна , який був звільнений з роботи за критику керівництва підприємства , після аварії на шахті « Суходольська -Східна».

У зверненні ГО « Фундація Тернопільська» , яка є культурологічним осередком українців у Польщі до Д. Снєгирьова йдеться про наступне:
    « Фундація Тернопільська « готова надати допомогу Ігорю Сметаніну у питаннях його працевлаштування у Польщі та взяти на себе оформлення усіх необхідних для цього документів.

Особливе занепокоєння представників української діаспори викликає інформація щодо можливих переслідувань та погроз фізичної розправи з боку правоохоронних органів.»

Коментуючи ініціативу представників української діаспори щодо питання допомоги у працевлаштуванні І. Сметаніна, Д. Снєгирьов підкреслив наступне : « Українці , незалежно від місць компактного проживання, ще раз конкретикою справи довели той факт , що не буває чужої біди та розподілу українців за географією проживання. Але в той же час ми змушені констатувати сумний факт перетворення Донбасу на Галичину початку 20 століття , коли українці заради того аби прогодувати свої родини , змушені були шукати кращої долі на чужині. Працевлаштувати за допомогою української діаспори можна сотні людей, але куди подіти сотні тисяч тих мешканців Донбасу, які змушені працювати за копійки у надважких умовах вугільної та важкої промисловості «

Довідка.
    11 серпня у ЗМІ з'явилася інформація щодо позитивного вирішення питання з працевлаштуванням звільненого шахтаря І. Сметаніна. Цю інформацію , з посиланням на луганського губернатора В.Пристюка, оприлюднив прем'єр-міністр України Азаров під час візиту до м.Запоріжжя. Прем'єр-міністр України Микола Азаров повідомив щодо працевлаштування шахтаря Ігоря Сметаніна, звільненого раніше за критику керівництва шахти «Суходольська-Східна».

Але за декілька годин у ЗМІ з'явилася інформація про те, що « працевлаштований» шахтар зник і не відповідає на телефонні дзвінки. Сам факт працевлаштування шахтаря не можуть підтвердити ні в Луганській ОДА , ні в вугільному підприємстві, де працював І.Сметанін.

Прес-служба БФ « Підтримки Українських ініціатив»
    Джерело:Луганський край

а де твій аватар? :)