Молитви,які нам допомагають

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Liliyah Romanova, 6 вер 2007.

1. Полковник

Полковник миється в бані

Відповідь: Мова молитви

Причому тут МОСКАЛЬ... ? Якщо людина проживає довший час на території тієї, чи іншої країни і не знає її рідної мови, не бажаючи її вчити або не вчить, будучи не спроможною її вивчити- це проблеми її особистої культури. Для мене абсолютно немає значення чи людина "москаль", "жид", "хохол", негр чи китаєць... . В першу чергу вони для мене люди, мої браття та сестри во Христі, яких я Люблю за те, що вони є ...! Я думав, що пожартував. Якщо це Вас образило, а тим більше Ви ще й перевели стрілки на москалів, тоді я персонально вибачаюсь перед Вами.[/quote]

Вибачаю!
    Можливо, шо i я був не правий!
    Пробачьте!

2. консультант

консультант Дуже важлива персона

Тепер я розумію чому там така велика черга... !

3. Forpost

Forpost Стоїк

чим далі тим більше Свідків

4. консультант

Ми, християни, вже давно займаємось духовною практикою. Тільки Свідки Єгови почали відносно недавно, вибравши нову Дорогу в незрозумілому напрямку... !

5. Forpost

Forpost Стоїк

може памятаєте ?" не позволяй душе лениться ті заставляй єє трудиться і день і ночь

• Подобається Подобається x 1
  6. консультант

Згоден і підтримую, якщо це правильний Напрямок !

Додано через 4 години 24 хвилини

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

як це, при чому?

8. консультант

Непорозуміння знято. Давайте не будемо починати це питання, не та гілка. До полковника претензій я жодних не маю !

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

чим далі в ліс.... згадалося...

10. D.M.

D.M. Well-Known Member

Я час від часу заради тренування думаю деякою іноземною мовою. Якою думаю, такою відповідно і молюсь. Зараз такий період, що думаю по-англійськи.

11. Оля

Оля Старожилка форуму

Ви певно зрозуміли, що я молилася 4-ма словами? :) Ні! Я ж не мала тут всю молитву переповідати. :) Та і не пам"ятаю її дослівно. Молитва - то розмова з Богом! Як розмова зі своїм Творцем, своїм Батьком. Ну невже треба розмовляти чиїмось словами і Вам нема чого Йому сказати особисто? ;)

• Подобається Подобається x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

а хто має?

13. Оля

Оля Старожилка форуму

Д.М. А Ви - віруючий?:eek:

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Еге... буддиста.

15. Forpost

Forpost Стоїк

Оппа ...я памятаю

Додано через 1 хвилину
    Як Ви не розумієте? це код доступу

16. консультант

Тепер маю... . Думав, що звичайний росіянин але на жаль бачу помилявся. Може йому видніше дійсно хто Він є... ?

17. Черешенька

Черешенька Well-Known Member

Я вважаю, що молитва більш потрібна людині взагалі-то, ніж Богові. І молитвою вона стає лише тоді, коли йде з самого серця, з глибини душі і думки...
    В мене інколи існує проблема моєї мовної неспроможності, тоді, гадаю, навіть двох-трьох слів достатньо, щоб віднайти контакт із Небесним Отцем. І ці слова власного прохання чи потреби я можу сказати тільки рідною мовою, українською.
    Щодо "Отче наш", наприклад, чи іншої молитви у церкві, я можу молитись і німецькою, і англійською (відповідно часом до місця, де знаходжусь), і російською. В даній ситуації для мене найважливіше духовна єдність з Господом і з громадою християн.

• Подобається Подобається x 4
  18. Romko

Romko Дуже важлива персона

Невже Бог не почує матір,чи батька,які просять:"Боже,врятуй мою дитину!!!"
    Невже обов"язково для того виконувати якісь ритуали,придумані людьми?
    Невжа Божа сила і ласка більша в цьому місці,ніж в іншому,і Бог не почує прохання,що йде від усього серця,але своїми словами,а не старослов"янським текстом?І чи так важливо,якою мовою звертатися?

• Подобається Подобається x 2
  19. D.M.

D.M. Well-Known Member

Ось тут усе пояснено досить детально:
    http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=24490

20. Оля

Оля Старожилка форуму

Прочитала. Дякую!
    Я Вам не суддя, але з тих провокацій на релігійні теми на форумі, роблю висновки, що таки краще бути зовсім атеїстом. Бо тоді особисто я зовсім не можу зрозуміти Вашої цілі піднімання всіх тих релігійних питань. Даруйте, що так відверто. Але я то зовсім без злості. ;)

а де твій аватар? :)