Молитви,які нам допомагають

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Liliyah Romanova, 6 вер 2007.

1. friz

friz Well-Known Member

Молитва не може бути кимось складена, бо тоді вона буде похожа на якесь заклинання.Бог вислуховує молитви, які ідуть від серця.

2. Forpost

Forpost Стоїк

є одна зразкова ,всі інші від лукавого
    Від Матвія, розділ 6 стихи 9-13 http://bibleonline.ru/bible/ukr/40/06/#9

3. talavoda

talavoda Well-Known Member

У молитві людина прославляє Бога, дякує Йому і просить про допомогу.
    Яким чином щира молитва може бути від лукавого?

Благослови, душе моя, Господа і все нутро моє святе Ймення Його. (Книга Псалмів: 102. (103)

http://youtu.be/7Q7AFuGZCsY

• Подобається Подобається x 1
  4. talavoda

talavoda Well-Known Member

Псалом 90

Хто живе надією на Всевишнього, той під покровою Бога Небесного пробуває.
    Каже він до Господа: «Ти моє пристановище і захист мій, Бог мій, і я надіюся на Нього».
    Він спасе тебе від сітки ловця і від пошести згубної.
    Плечима Своїми Він захистить тебе, і під тінню крил Його ти надійно спочиватимеш.
    Обороною тобі буде правда Його.
    Не побоїшся страху вночі, ані стріли, що летить удень.
    Ані пошести, що діє в темряві, ані напасти духа зла опівдні.
    Впаде коло тебе тисяча, і десять тисяч правобіч тебе, але до тебе не наблизиться.
    Тільки очима твоїми будеш дивитися і помсту над беззаконними бачити. Бо ти сказав: «Господь — надія моя», і Всевишнього ти обрав за оборонця собі.
    Отже, не прийде до тебе лихо, і пошесть не наблизиться до оселі твоєї.
    Бо Він ангелам Своїм звелить, щоб охороняли тебе на всіх стежках твоїх. На руках вони понесуть тебе, щоб нога твоя не спіткнулася об камінь.
    На гаспида й василиска ти наступатимеш і потопчеш лева й змія.
    Бо скаже Господь: «За те, що він надію поклав на Мене, Я визволю його і захищу його, бо він знає ім’я Моє.
    Буде кликати Мене, Я почую його; буду з ним у скрутний час, визволю його і прославлю його.
    Довгим життям обдарую його і дам йому спасіння Моє».

• Подобається Подобається x 4
  5. plastic

plastic Well-Known Member

Я молюся зазвичай своїми словами. Я думаю що треба молитись не менше трьох разів в день, а краще молитися частіше.Апостол каже постійно молитися. Треба частіше думати про Бога. В старому заповіті, в псалмах, Давид радить постійно славити Бога.Це стосується і молитви. Треба у молитві славити Бога і благословляти Його.

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)