Молитви,які нам допомагають

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Liliyah Romanova, 6 вер 2007.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Відповідь: Мова молитви

Є кращий спосіб: якою мовою рахуєте гроші?

2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ось тут я на 100% англомовний!

3. Liliya

Liliya Well-Known Member

"Несколько набожных евреев молились в синагоге, когда они услышали голос ребенка, повторяющий: "A, B, C, D". Они попытались сконцентрироваться на священном писании, но голос повторял: "A, B, C, D". Они прервали службу, и когда они обернулись, то увидели мальчика, который продолжал нараспев читать азбуку. Раввин спросил у мальчика: "Зачем ты так делаешь?" "Поскольку я не знаю святых стихов", сказал мальчик. "Так что я надеялся, что если я прочитаю алфавит, Бог составит из букв слова, а из них нужные строки". "Благодарю тебя за этот урок", сказал раввин. "И, может быть, я посвящу Богу свои дни на Земле так же, как ты посвятил ему свои буквы".

Думаю менш важлива мова та точність молитви, ніж щирість та віра.

4. Forpost

Forpost Стоїк

Оппааа ...А ви не думали що то код доступу ? текст зразкової молитви

5. консультант

консультант Дуже важлива персона

Кожен молиться на тій мові, на якій відчуває найбільше Духовне Піднесення... .

6. Liliya

Liliya Well-Known Member

Не думаю, що щиро віруючу людину, яка у своїй молитві "Отче наш", переплутала слова, "не почує" Бог.
    Хоча хто знає...

7. Liliyah Romanova

То само собою. В принципі, мова не важлива. АЛЕ мене цікавило саме те, якими мовами люди моляться. Чи можуть молитися чужою мовою, чи відчувається і переживається наприклад читання СП іншою мовою. Тобто мені йшлося саме про мову, відчуття мови.

8. Калиниченко

Калиниченко Well-Known Member

Олю, головне, щоб молитва була щирою, і якщо я скажу:”Спаси і сохрани”, а не „збережи”, суть від того не зміниться, та і митарева молитва в мені звучить :”Боже, милостив, буди мні грішнаму!”(невже це так далеко від українського варіанту?). Коли мій син мав вечером страх, ми разом молились:”Да вокреснєт Бог і расточишася врази Єго і да біжат от лица Єго ненеавідящії Єго...”(думаю, Мих знає цю молитву українською), страх у дитини проходив. Зрозумійте, це не для красномовства, просто так воно вже є, в підсвідомості, і в якихось термінових ситуаціях я б не думав, як це перекласти правильною , розмовною чи літературною українською мовою

9. Liliyah Romanova

У мене коли якесь велике пережиття (позитивне чи негативне), то молюся псалом 140 і то саме церковнослов'янською, само так виходить, бо цією мовою знаю напам'ять. :)

10. Полковник

Полковник миється в бані

Тема надуманная, ИМХО!

11. Liliyah Romanova

Дякую за розуміння. :D:D:D

12. Forpost

Forpost Стоїк

Міло ...традиційники його рождають кожний рік, а Ви ще й воскресаєте

• Подобається Подобається x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ми ще й День народження своє святкуємо, але кожний рік не народжуємося, нє?

14. Полковник

Полковник миється в бані

НО, возрождаемся же! Не?

15. консультант

Ви кожен рік святкуєте день народження і продовжуєте народжуватись... . Ваш день народження теж минув в часовому просторі, а Ви продовжуєте його святкувати... ?

Додано через 7 хвилин
    Дякую, що відкрили мені очі на правду... .

16. Forpost

Forpost Стоїк

Ні. Коли таке стається муччить сумління

17. консультант

Коли мучить сумління, найкращий засіб від нього, у нас, християн -Сповідь, Причастя і духовна практика, а у Вас... ?

• Подобається Подобається x 1
  18. Полковник

Полковник миється в бані

Сами пробовали?

Додано через 1 хвилину
    Главное МОСКАЛЯ подколоть!
    Правильно я ПОНЯЛ?

19. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Зробити хадж до мавзолею і поклонитися мумії Ілліча:borat:

20. консультант

Главное МОСКАЛЯ подколоть!
    Правильно я ПОНЯЛ?[/QUOTE]

Причому тут МОСКАЛЬ... ? Якщо людина проживає довший час на території тієї, чи іншої країни і не знає її рідної мови, не бажаючи її вчити або не вчить, будучи не спроможною її вивчити- це проблеми її особистої культури. Для мене абсолютно немає значення чи людина "москаль", "жид", "хохол", негр чи китаєць... . В першу чергу вони для мене люди, мої браття та сестри во Христі, яких я Люблю за те, що вони є ...! Я думав, що пожартував. Якщо це Вас образило, а тим більше Ви ще й перевели стрілки на москалів, тоді я персонально вибачаюсь перед Вами.

а де твій аватар? :)