Молитви,які нам допомагають

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Liliyah Romanova, 6 вер 2007.

1. Levko

Levko Well-Known Member

Так.
    Точно, що не означає взяти свою хворобу.
    До речі, зразу після цих слів Ісус пояснює, що таке взяти свого хреста:
    Матв.10:39
    Хто душу свою зберігає, той погубить її, хто ж за Мене погубить душу свою, той знайде її.

Ісус зрікся Себе, взяв Свого хреста і поніс його за усіх нас!
    Думаю, вираз "взяти свого хреста"- це зректися себе на користь іншого.
    Я розумію, п.Олено, що слово "проклинати", трохи шокує своїм негативом.
    Але я ж не людину проклинав, а нечистого духа страху!
    Якщо маєте бажання, то благословляйте, любіть, творіть добро нечистим духам..., але я цього ніколи не робитиму... і Вам би не радив ;)
    Не скажіть. А випадок з фіговим деревом пам"ятаєте?

Мар.11:21 І, згадавши Петро, говорить Йому: Учителю, глянь фі?ове дерево, що прокляв Ти, усохло!

Якщо Ісус дерева проклинав, то уявляю собі що він уже з демонами витворяв;)

А ще згадайте ап.Павла. Що він собі позволяв "виговорювати":

1Кор.16:22 Коли хто не любить Господа, нехай буде проклятий!
    Гал.1:8 Але якби й ми або Ангол із неба зачав благовістити вам не те, що ми вам благовістили, нехай буде проклятий!
    Гал.1:9 Як ми перше казали, і тепер знов кажу: коли хто вам не те благовістить, що ви прийняли, нехай буде проклятий!

А ви кажете, що проклинати не в"яжеться з наукою Христовою?
    Залежить кого проклинати.
    Людину- зась! Хто би вона не була, навіть найзлішого вогрога.
    А духів нечистих- не те, що можна, їх треба і проклинати і противитися і виганяти в Ім"я Ісуса Христа!
    І фізичні і духовні поніс.

2. В нашій церкві ?

3. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Дякую всім за молитву!!!:give_rose:
    Сестрі краще,вже ходить,вже може брати на руки своїх маляток:)

• Подобається Подобається x 16
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Щось я не вірю, що диявол навернувся і з Богом за одно...

---------- Додано в 16:54 ---------- Попередній допис був написаний в 16:38 ----------

Взяти хрест на себе означає взяти на себе всі "тягости и лишения"(як кажуть в армії) життя. Що це означає? Це означає і хвороби в тому числі. А Ісус, взявши Свій хрест, взяв і фізичні страждання на Себе, а не лише душевні.

Тому-то життя християнина є дорогою важкою і одночасно радісною. А що до того, що Бог не посилає хворобу людині - ви праві. Бог допускає хворобу до людини.
    Є багато історій, коли через допуск хвороби до людини, людина ставала хорошим християнином. Все це є ніщо інше, як Божий промисел.

• Подобається Подобається x 3
  5. talavoda

talavoda Well-Known Member

Напевно мова йде про кожну волю Бога - також труднощі та випробування.
    Страх, сумнів це також спокуса, випробування.
    Ми ж кажемо "І не введи нас у спокусу, але визволи нас від лукавого."

Далі у Марка 11 написано про молитву.
    "Тому й кажу вам: Усе, чого будете просити у молитві, віруйте, що одержите, - і буде вам так.(Марка 11:24)
    До сили темної самому краще не звертатись, краще просити Бога щоб Він відвернув від Вас страх, чи сумнів, зміцнив віру і Був Вашою опорою.

• Подобається Подобається x 5
  6. Levko

Levko Well-Known Member

Хвороби нам не треба брати- вони самі нас беруть нагло і безпардонно. Хворобам треба протистояти!
    Погоджуюсь з вами!
    Отже, якщо Ісус взяв і фізичні страждання і душевні на Себе, то для чого нам їх зараз ще брати! Нам треба протистояти тільки їм Іменем Ісуса Христа!

А як я протистану злому духу, не звертаючись до нього і не наказуючи йому забиратися геть?

Написано:
    Мар.16:17 А тих, хто ввірує, супроводити будуть ознаки такі: у Ім'я Моє демонів будуть вигонити,

Не сказано ж, що віруючі будуть просити Ісуса, щоб Він вигнав демона.
    Написано, що самі віруючі будуть їх виганяти в Ім"я Ісуса Христа!

7. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Прошу про молитву за своє здоров"я. Ніс заклало по чорній силі, вуха заклало, горло болить, лице ватяне...:cry: Переживаю, щоб малу не заразити...:sad:

8. orfej

orfej Well-Known Member

Якось це не коректно мені виглядає, насамперед, перед Богом, вживати самовпевнено такі категоричні вислови до справ Віри і Божого Промислу!
    Ви ж мудра людина, а ще почуваєтесь незаперечно сильним воювати з злими духами

Це мала частина ваших «перлів» самовпевненості:
    – «Точно, що не означає...
    – «А я ніколи не дякую за хворобу..
    – «...він мусить підкорятися...
    – «ЦЕ НЕПРАВДА!
    – «Нема Божої волі на те...
    – «Я не збираюся погоджуватися з тим...
    – «Тому що я знаю, що нема волі Божої на...
    – «Точно, що не означає взяти свою хворобу.
    – «була дана виключно...
    – «Якщо Він узяв мої немочі, значить у мене їх немає бути!

• Подобається Подобається x 2
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Візьміть свій хрест і йдіть за Мною...

Давайте розберемо, що означає у даному випадку "хрест".

Хрест - це є місце терпінь і мук. А що означає взяти на себе свій хрест?
    Взяти на себе свій хрест означає сприймати життя таким, яким воно є. Не відмовлятись від того, що дається, (а дається не те, що ми хочемо, а те, що маємо), а сприймати життя, як належне.
    Тобто, справжній християнин - це той, хто бере свій хрест і йде за Ісусом.Справжній християнин не може сказати: оцей свій хрест я візьму, а оцей я не буду брати. А хвороба - це безумовно є хрест. Людину хвороба може мучити і рік і два і десять і півжиття і навіть все життя, як це не може бути її хрестом? Адже хвороба - то є мука і страждання.
    От ви пишите: хворобу не треба брати, бо вона сама приходить. А який хрест не сам приходить? Хіба ми самі собі замовляємо страждання і муки?

Отже взяти свій хрест означає сприйняти всі життєві прикрощі, які на нас чекають... сприйняти, а не відкинути, не казати: ото я візьму, а то я не годен взяти.

Наше життя сповнене і радощами і горем, переживаннями і спокоєм і ми то життя повинні сприйняти у повній мірі, щоб відчути повноту життя, його радість у Бозі. Амінь.

• Подобається Подобається x 4
  10. Levko

Levko Well-Known Member

Одні муки, то які?

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну ви ж не відмовляєтесь від того, щоб взяти свого хреста? Не відмовляєтесь!

Але крім хвороби!

Які муки можуть турбувати людину напротязі життя крім хвороби?

Наприклад, у людини немає житла, немає роботи, немає коштів, щоб забезпечити своє існування та існування своєї сім"ї, алко, наркозалежність когось з рідних, проблеми з сусідами, проблеми різними залежностями і т.д.

12. Levko

Levko Well-Known Member

п.Миху, оце все, що ви перерахували, я також не приймаю! Тому що це все є прокляття, від яких Христос мене викупив!
    Я цьому всьому, як і хворобі, протистою Іменем Ісуса Христа!

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

А яким чином тоді, Ви берете свій хрест?

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

По темі.
    В найважчі моменти свого життя...коли підступала смерть,коли біль не давав дихнути,коли розпач і зневіра закривали світло...я ніколи не шукав спеціальних слів і молитв...
    Просто,в думках молив:
    - Боже,не залиши мене!
    І...попускало...відступала смерть,знаходився вихід з безнадійних ситуацій...
    І зараз...теж шепчу:
    - Боже...не залиши мене...
    І надіюсь...надіюсь...ще надіюсь...

• Подобається Подобається x 9
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Прошу молитву за здоровя Іри, якій лікарі пророкують недовге життя.

• Подобається Подобається x 17
  16. Levko

Levko Well-Known Member

Я уже писав про це.

Вертаючись до теми про молитву.
    Недавно звернув увагу на одне слово Ісуса коли Він виганяв демона з людини.
    Ісус сказав- "Замовчи і вийди з нього!":
    Мар.1:25 Ісус же йому заказав: Замовчи, і вийди з нього!

Звернув увагу на слово "замовчи".
    Почав роздумувати і побачив, що насправді, коли проходиш через якісь хвороби, труднощі, то всередині постійно чуєш ці нав"язливі негативні голоси, типу, "хвороба твоя не виліковна", "нічого в тебе не вийде", "буде ще гірше"... і т.п. Дуже часто ці думки забирають сон, бажання їсти працювати, жити, приносять з собою муку...

Я зрозумів, що дух, атакуючи, говорить, інакше би Ісус не казав "замовчи". Значить у тому, щоб говорити є велика сила. Тому нам важливо також саме говорити Слово Боже у відповідь

Ісусові, напевне, було знайомі ці відчуття, ці атаки в розумі, тому Він перше, що сказав духові- це "замовчи", а потім уже вийди.

Я взяв собі на озброєння і почав застосовувати це у своїй молитві. Побачив, що це працює.
    Тепер, коли мені приходиться проходити через якісь труднощі, хвороби, то перше, що я говорю в молитві- це наказую замовчати цьому духу в Ім"я Ісуса Христа, котрий мене хоче атакувати. Після цього я можу наказати йому забиратися, також в Ім"я Ісуса. Потім дуже важливо для мене є це вхопитися за Слово і знайти місце щодо моєї ситуації і прогоголошувати це Слово , говорити Слово. Вкінці дякую Богу за вирішення моєї проблеми.

• Подобається Подобається x 1
  17. Levko

Levko Well-Known Member

Підтримую вас у молитві!!!
    Підтримайте також свою знайому цимим словами:
    Пс.90:16 і довгістю днів Я насичу його, і він бачити буде спасіння Моє!

п.с.
    Моїй мамі лікарі пророкували у свій час максимум шість днів життя. А вона уже живе, слава Богу, 14 років!
    Лікарі погані пророки, я вам скажу, п.Миху...;)

• Подобається Подобається x 15
  18. Lents

Lents Well-Known Member

Колись давно я писала прохання про молитву за мою подругу.
    Бог зробив чудо! У них народився синочок, чудова сім"я.
    З боку, може, це нічого надзвичайного, але, взявши до уваги, що їм суттєво за 30 і перша вагітність була тяжкою, то можна уявити як вони переживали і яке чудо для них ця дитина.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я не зрозумів вашого пояснення.

Чому взяти СВОГО хреста є зректися на користь ІНШОГО?

20. Levko

Levko Well-Known Member

Я мав на увазі жити жертовним життям.

Ісус взяв СВОГО хреста і поніс його замість нас!
    Через те нам нам уже не потрібно нести свого власного хреста- хворобу бідність, різні проблеми і т.п. ми протистоїмо Словом Божим цим проблемам і вірою приймаємо звільнення від цього всього. Натомість беремо як свого хреста тягар свого ближнього і несемо його. Коли той ближній запитає, чому ти несеш мій тягар, чому ти так за мене піклуєшся, тоді ми йому можемо сказати- тому, що я люблю тебе, я співчуваю тобі, тому що сам колись так мучився від цих тягарів, але одного дня прийшов Ісус в моє життя і звільнив мене від цих тягарів через те я хочу, щоб ти також став вільним від них, щоб ти віддав Ісусові свій тягар і отримав спокій для своєї душі... і тіла!

Гал.6:2 Носіть тягарі один одного, і так виконаєте закона Христового.

Матв.11:29 Візьміть на себе ярмо Моє, і навчіться від Мене, бо Я тихий і серцем покірливий, і знайдете спокій душам своїм.
    Бож ярмо Моє любе, а тягар Мій легкий!

п.с.
    Але це, здається, уже офтоп...

а де твій аватар? :)