Молитви,які нам допомагають

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Liliyah Romanova, 6 вер 2007.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Мабуть,коли я позбудусь малої,тон моїх молитв теж зміниться.

---------- Додано в 21:50 ---------- Попередній допис був написаний в 21:48 ----------

Умгу...нині отця в причинне місце копнула...підчас молитви...
    А сили неміряно ж...
    Цікаво,ще дякує?
    бо сичав тоді.

• Подобається Подобається x 2
  2. Levko

Levko Well-Known Member

Дякуєте за хворобу???!!!о_О
    Дивно...:scratch_one-s_head:
    А я ніколи не дякую за хворобу, я її проклинаю!

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

кого саме проклинаєте?

4. Levko

Levko Well-Known Member

Недавно я розповідав моїй знайомій про свій випадок, коли дух страху сильно атакував мене і що я прокляв цього духа страху, вигнавши його в Ім"я Ісуса Христа і відчув моментальне звільнення...
    Їй також було дивно чути, те що я когось прокляв.
    Я пояснив їй, що я не людину прокляв, а нечистого духа.
    Хвороба, неміч- це також духовні речі, це "сила ворожа", на котру ми, християни, маємо владу від Господа наступати:

Лук.10:19 Ось Я владу вам дав
    наступати на змій та скорпіонів, і
    на всю силу ворожу, і ніщо вам не
    зашкодить.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я з вами не погоджуюся у тому питанні.
    Вкінці-кінців всі помирають від хвороби.

Хіба хвороба - "сила ворожа" нас таки добиває?

6. talavoda

talavoda Well-Known Member

Найсмиренніша і водночас найсильніша молитва Ісуса у Гетсиманії:
    “Отче мій, якщо можливо, нехай мине ця чаша мене. Однак не як я бажаю, лише – як ти.” (Матея 26:39)
    Христос знав що його чекає і смиренно приймав волю Отця.
    Я ж не завжди знаю що мене чекає, тому молюся
    "Проведи мене Боже щоб здійснилась воля Твоя".
    Дякувати Богові за всі незмірні блага, смиренно приймати всі труднощі і надіятись на милосердя Боже.

Останнє редагування: 21 тра 2011
    • Подобається Подобається x 6
  7. Saszko

Saszko Well-Known Member

Ви ще не зцілені, але стверджуєте, що вже. Це схоже на якийсь аутотренінг, самовнушеніє, як в колись модних Секрет (фільм), трансерфінг реальності, Норбеков і т.п. (понятно, шо це всьо шарлатани, але публіка саме з такими кадрами пов'язує аутогенне тренування, бо вони були доступні і добре рекламовані). Недавно вперше зайшов на ресурс Джерело (jerelo) і там прочитав про описаний Вами спосіб молитви, таке практикують харизмати. А Ви ж з харизматичної церкви, так? Чи з п'ятидесятницької?
    Це звичайно дуже дивний спосіб, справді нагадує самовнушеніє. Але ж має бути молитва. Навіщо казати Богу те, що є наразі неправда? Може Ви якраз не зцілені поки що, бо в Бога інші плани щодо Вас? Самовілля.

---------- Додано в 03:03 ---------- Попередній допис був написаний в 03:00 ----------

Якби Ви малу таку владу, якби в Ваших словах була така сила, то ненависний дух вже вийшов би.

• Подобається Подобається x 3
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ви згадайте випадок, коли хвороба приводить людину до Бога.

• Подобається Подобається x 3
  9. Levko

Levko Well-Known Member

А чия це сила, як не ворожа!?
    Якби хвороба була Божою силою, то Ісус під час свого земного служіння не йшов би проти Божої сили, не зціляв би хворих, не виганяв би демонів.
    Чи не так? Як думаєте, п.Миху?
    Чому неправда. Якраз те, що я зцілений- і є правда, про котре пише Слово Боже. "Він узяв наші немочі і наші болі поніс". Якщо Він узяв мої немочі, значить у мене їх немає бути! Диявол, просто, через хвороби, хоче переконати мене в протилежному.
    Так він і виходить завжди- іноді моментально, іноді пручається, але йому нема куди діватися, коли його виганяють Іменем Ісуса Христа, він мусить підкорятися...:)

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я думаю наступне.

Хвороба має різні причини. Сама по собі хвороба може відігравати різну роль і різне призначення. Вона може йти від нечистого. Припустимо, людина живе у постійних заздрощах, або у стані постійної ворожнечі, то з часом така духовна проблема може перерости у фізичну проблему.
    Я б радив вам, пане Левко, звернути увагу на Святе Письмо, а саме на те місце, де учні запитують Ісуса, чому цей чоловік сліпий, чи то він згрішив, чи то його батьки згрішили, на що Ісус відповідає: ні він не згрішив, ні батьки його не згрішили, а хвороба ця на Божу славу. З тих слів добре видно, що хвороба у сліпого ніяк не від нечистого, бо став би нечистий забирати здоровя для Божої слави, нє?
    Ще один момент з цього місця Святого Письма. Бачимо, що хвороба може бути від гріха. Але Бог не роздає гріхи. Мов, от ти згрішив - на маєш хворобу. Все стається згідно Божих законів, як то кажуть автоматично.
    Чи може бути у людини хвороба не від гріха? Може! Почитайте Книгу Йова. Хвороба Йову була дана виключно для випробування.

Левку, не мені вам розповідати скільки людей пізнали Бога через те, що захворіли!
    Живе собі людина і ніби горя не знає, а тут раз і хвороба! І все! І життя тре переосмислювати, задумуватися, а чому так? А обдумавши своє життя, навернувшись, людина часто знову повертаєтьсчя до здорового життя, але вже перемінена. Тому Бог до людини часто говорить через хворобу. Ви не повірите, але скажу вам наступне. Отці церкви, які не рідко могли лікувати та зціляти людей від хворіб, самі хворіли, більше того, вони навіть часом раділи, коли самі отримували хворобу і казали, що Бог не забув про них і що хоче через хворобу їх зробити досконалішими, навернути, вказати на недоліки...

• Подобається Подобається x 4
  11. Molv

Molv New Member

Дякую всім сердечно за молитву. Поки що не маю звістки.

• Подобається Подобається x 11
  12. Peri

Peri Well-Known Member

Прошу помолитися за діточок,яким загрожує аборт.Нехай Господь напоумить їх батьків.Нехай вони відчують себе бажаними і такими бажаними прийдуть у світ.
    Отче наш....
    Богородице Діво...
    І також помолімся за хворих діточок!

• Подобається Подобається x 17
  13. Levko

Levko Well-Known Member

Хочете сказати, п.Миху, що хвороба у цього чоловіка була від Бога?
    Ок, якщо ви мені радити звернути увагу на Святе Письмо, то давайте зробимо це разом.

По-перше, там аж ніяк не написано, що хвороба цього чоловіка була для слави Божої!, так як ви написали.

Там написано, "а щоб діла Божі з'явились на ньому":
    Iван.9:3
    Ісус відповів: Не згрішив ані він, ні
    батьки його, а щоб діла Божі
    з'явились на ньому.

Це багато що міняє.
    Якщо написано, щоб діла Божі з'явились на ньому, то очевидним є те, що до того як Ісус зустрів цього хворого, на ньому ще не було ніяких "діл Божих". Відповідно його хвороба не була "ділом Божим".
    Ділом Божим, про котре сказав Ісус,- це було принести зцілення хворому. Що і сталося в цій ситуації.

---------- Додано в 17:59 ---------- Попередній допис був написаний в 17:47 ----------

Звичайно, що може бути і через гріх!
    Через гріх диявол має доступ, для того, щоб руйнувати людину. Але не Бог дає хворобу!

Дана ким? Богом? Дияволом була дана Йову хвороба, а не Богом. А чому йому була дана дияволом ця хвороба? Через страх! Пам"таєте Йовові слова, як він каже, що чого він боявся - те прийшло на нього? Через страх, диявол також має доступ до наших тіл і душі. Але не Бог дає хворобу!

14. orfej

orfej Well-Known Member

Теза виглядає правильною!
    Але – є цілком глибшою!
    Ми себе не будемо розуміти, якщо не з`ясуємо:
    - що таке кара Божа?
    – що таке допуст Божий?
    – що таке– «не уведи нас у випробування»

– як це...? « є один Бог, який все створив і всім управляє»

Нащо просити, коли Бог раніше наших просьб, знає про наші потреби, а більшість просьб залишаються просьбами?

А Диявол так собі від нудьги, може маніпулювати святими вірними Богові?

15. Molv

Molv New Member

Прошу про молитву за Юрія Луценка.
    За Боже змилування і благословення для нього.

• Подобається Подобається x 17
  16. Romko

Romko Дуже важлива персона

Прошу помолитись за упокій Мирослава.
    49 років.
    Помер вчора,на СБ,в церкві.

• Подобається Подобається x 18
  17. Levko

Levko Well-Known Member

Погоджуюся з Вами! Молитва без смирення- не молитва!
    Ісус своїм прикладом показав це.

Але я ніколи не погоджуся з тим, коли цей взірець Ісусової молитви" Отче, нехай буде воля Твоя" застосовують в ситуації, коли людина хвора, чи немічна...!!
    Люди кажуть, мовляв, Ісус страждав, тому і я страждаю:sad:, напевне, це така Його воля, щоб я страждав від цієї недуги:cry:!
    ЦЕ НЕПРАВДА!
    Нема Божої волі на те, щоб Його діти хворіли!
    Слово Боже каже, що Він узяв на Себе усі наші немочі і хвороби...:

Матв.8:17 Він узяв наші немочі, і недуги поніс.

Якщо хтось бере щось на себе, то мені уже не потрібно це брати, чи не так?
    Якщо, скажімо, хтось оплатив замість мене мої комунальні рахунки, то мені уже не потрібно йти в ЖЕК, витягувати з кишені свої гроші і ще раз платити за них.
    Так само із хворобами, якщо Хтось уже їх поніс, то мені уже не треба їх нести!! Слава Богу за це!

Ось тому, я не збираюся хворіти!
    Я не збираюся погоджуватися з тим, коли мої діти, чи дружина хворіють!
    Я завжди протистою Словом Божим будь-якій хворобі, чи немочі, котра намагається атакувати мою сім"ю!
    Тому що я знаю, що нема волі Божої на хворобу!

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

То ви переконані, що диявол дав хворобу тому чоловікові, щоб діла Божі на ньому зявились?

---------- Додано в 12:37 ---------- Попередній допис був написаний в 12:35 ----------

Одне-єдине запитання:

Що означає: візьми свій хрест і йди за Мною?

Останнє редагування: 23 тра 2011
  19. Оленa

Оленa Well-Known Member

Ісус навчав: Любіть ворогів своїх, благословляйте тих, хто вас проклинає, творіть добро тим, хто ненавидить вас, і моліться за тих, хто вас переслідує...Як проклинання в’яжеться з цією наукою? Ісус не проклинав нікого навіть сатану. Противитись ворожій силі, виганяти її - так!... Якщо проклинати, то людина стає ворогом свого ворога.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

недуги і немочі фізичні, чи духовні?

а де твій аватар? :)