Так собі ще молився контемплятивно розмовляючи з Господом... – Але ж вмерти, як бути покликаним Мною, це чудово так, як не уявляєте, це цілком не кара... Читайте завжди уважно, коли застерігаю Істинно, Істинно кажу вам... Знаєш сам напам`ять, але скажи... від Івана 5.24 *************** Душа Ореста вже є в доброму місці, дасть вам знати
Я це вже проходив – непоправно до себе, сотні разів... Однак, не можу позбутися /навпаки-наростає/, такої простої справи зі мною – вчування-вболівання-радості, з тими, що радіють, чи сумують. Тут – знову, і знову повертаю до початку списку... Chicago priest killed in bicycle crash... – о.Павло! – хвора Зігмундуа – Інна Федущак – Галі чоловік – Віктор ************************* ------------------------------- здоров'я Марусі-мами Чи, тільки, ви з форуму??? Список... лягає на кілька зошитів Підтримайте мене молитовно у моїх намірах, сьогодні, мені здалось, що я вже не можу... Хоча, і це вже було...
В п`ятницю добре молитися за абортованих Немовлят! МОЛИТВА ЗА АБОРТОВАНИХ НЕМОВЛЯТ Отче Небесний, Ти залишаєш нас вільними у виборі любові до Тебе та виконання Твоїх заповідей. Деякі батьки зловживають цією свободою, знищуючи дар життя, що Ти даєш їхньому потомству. Просимо Тебе, пробач усім тим, що знищують людське життя за посередництвом аборту. А цим ненародженим діточкам дай можливість, Господи, вічно втішатися Твоєю присутністю в Царстві Небеснім. Зберігаючи в серці слова Твого Сина:,,...що тільки вчинили ви одному з найменших братів моїх - те Мені ви вчинили,, - скріпи мене, Владико, в моєму палкому бажанні допомогти цим діточкам. Дозволь сьогодні мені духовно адоптувати одне, ще не народжене дитя, жертвуючи мої молитви, діла, радості та терпіння за нього, щоби воно могло народитися і жити для більшої Твоєї слави і величі. Амінь.
Ангельський Привіт – Ангел Господній Добре молитися щодня, в неділю особливо Ангельський Привіт Ангел Господній благовістив Пречистій Діві Марії і зачала від Духа Святого. Богородице Діво... Я раба Господня, нехай буде мені за Твоїм словом. Богородице Діво... І Слово стало тілом і оселилось між нами. Богородице Діво… Молися за нас свята Божа Матір. Щоб ми стали гідними обітниць Христа. Просимо Тебе Господи, влий в наші серця Свою ласку, щоб ми пізнавши за звістуванням ангельським втілення Христа, Сина Твого, через Його муки і хрест доступилися і слави воскресення з мертвих. Через Христа, Господа і Спасителя нашого. Амінь.
Proshu za molytvu Levka! Brate mij Ridnyj, Ty Cydovyj v cjomu Zytti!i Tvoja Cudovist`vze buduje sobi Vicne! Zapevnjuju Tebe Osoblyvishe pro vspomahannja Molytvamy!/pomiz inshym, za jakyj cas budu v Rymi,i Bazylici Sv.Petra– skladu Intensiju v Tvojim Namiri. Tobi – tak Radisno jak Sumno; tak Trudno jak Lehko – tak Normalno ce, – zyty u Chrysti! ---------- Додано в 17:49 ---------- Попередній допис був написаний в 17:30 ---------- Хоча я більше R.С.,ніж східний, але зараз постановив взяти акафіст до Спасителя/пречудова річ/, очевидно, кожна молитва має мати Намір – тут беру і особливіше за Вас/а чому ні, не мати симпататій?/
Молімося! За Ласку Господню – прощати самим і бути нам прощеними! Сьогодні оголошено в Храмі Божому, що наступна Неділя-Прощення! Як прощати, і я місцями маю труднощі! Але, маю добре відкриття – можу вже, не приймати образ...! Вже давніше знаю, як це можна робити. Борги, однак, маю... Якщо зацікавимися, можемо поспілкуватися... Однак – однозначно – перед Великим Постом – Великим очищенням нашої душі, вартує щось зробити НЕФОРМАЛЬНО. Молимося до Посту і в часі Посту!? Почнімо з прощення! Простіть мені: Мамо, Дружино, Сини....Євген, о.Богдан, Стефо, Роберт, Галино....
Прошу про молитву за упокій душі Олександра Миндюка. Головний лікар дитячої лікарні у Львові Олександр Миндюк вчинив самогубство І про спасіння....душі. Він нам допомагав в нашій війні з МОЗом.
Прошу о молитву за упокій новопреставленої Галини.Померла сьогодні після тяжкої хвороби.Пішла до неба світла душа християнки справжньої.Вічная пам*ять...
В нашого Ромка проблеми з тими хлопчиськами, ( котрі скористали здоров"ям Зоряни для збору грошей). Прошу молитвену підтримку для Романа, Люби та Зоряни, щоб все втишилось. І може хто в силі, щось порадити з юридичної сторони...
Цілу ніч сканував папку....зі списками. Там тисячі прізвищ людей,які перейнялись бідою Зоряни. Прізвища...тисячі прізвищ... і суми...кілька гривень...і кількадесятків гривень...і кількасот гривень... Є і по кілька тисяч гривень...списки...списки...списки... Це було для моєї дитини,хоч і потрапило до шахраїв.... Молюся сам за тих людей...і прошу молитви... З Калуша,Червонограда,Дрогобича,Івано-Франківська,Долини,Борислава,Львова...
Дорогі форумчани,прошу ВАС про спільну молитву щоб Господь дарував НАМ Ласку витривати у добрих намірах,які кожен собі задумав на час Великого посту і надалі. Прошу про молитву за дар прощення для ВСІХ,хто має будь-яку образу. Прошу також спільно помолитися за дар розуміння один одного і християнської Любові.