Молитви,які нам допомагають

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Liliyah Romanova, 6 вер 2007.

1. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Прошу про молитву за мого лікаря Мирона Михайловича.
    Вчора дізналась,що він вже тиждень в лікарні.........лопнула аорта,зараз потроху приходить до тями.
    Дай йому Боже здоров*я........він для нас багато зробив!

• Подобається Подобається x 15
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Знову прошу про молитву за здоров"я мого дяді Едуарда.Різко погіршився стан...провали в пам"яті, координація рухів і т.д...Знову в Київ.Як то воно буде?:sad:(

• Подобається Подобається x 23
  3. Peri

Peri Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  4. Shine

Shine Well-Known Member

Прошу про молитву за здоров*я для моєї донечки Марії-Діани, температура лізе догори і я не можу нічим збити...

• Подобається Подобається x 19
  5. plastic

plastic Well-Known Member

Ми не можемо зрозуміти Бога. Написано-що разум Його не дослідити.
    Він говорить до людини різними способами-через сни, через різних людей, через природу, через Біблію, через совість і т.д. І це відрізняється від того як говорить людина.
    Бог любить нас і приймає нас такими якими ми є. Він приймає поклоніння в дусі і істині. Він чує наші молитви бо створив всіх нас і Йому не все рівна наша доля.
    Він бажає щоб кожна людина була спасеною і жила.

6. YUST

YUST Well-Known Member

для того щоб знайти загублену річ - треба помолотися до святого Антонія.

• Подобається Подобається x 5
  7. Peri

Peri Well-Known Member

МОЛИТВА ПОДЯКИ ЗА ОТРИМАНІ ЛАСКИ

Господи Святий,Отче Всемогутній,Предвічний Боже,від якого походить всякий дар і всяке добро!Дякую Тобі за всі Твої добродійства,яких так багато подарував Ти мені,грішному і негідному(грішній і негідній),та сердечно молюся до Тебе:так як тепер Ти милостиво вислухав мої молитви і виявив до мене Свою доброту,так і назавжди виконуй мої добрі прохання і виявляй через мене велику Милість Твою.
    Бо Ти Щедрий і Чоловіколюбний Бог є, і я Тобі славу возсилаю,Отцю,і Сину,і Святому Духові,нині,і повсякчас,і на віки вічні.Амінь.

• Подобається Подобається x 6
  8. plastic

plastic Well-Known Member

Молитва дуже важлива для кожної віруючої людини. Молитва з єднує нас з Богом.
    Молитва потрібна не для Бога-щоб Він дізнався про наші проблеми( Він ітак їх знає), але щоб ми приблизилися до Нього.
    Учні Христа були здивовані тим, як молився Христос.І одного разу вони попросили Його навчити молитися.
    Він дав молитву, яка тепер називається "Отче наш". Можна молитися дослівно, а можна використати її як план молитви.
    Христос сказав молитися до Бога-як до Отця. Коли я іноді продивляюся молитовні нужди людей на іншому сайті, то розумію що вони Бога не знають, вони бояться Його. В мене раніше було те саме. Я боялася Його. І це жахливо.
    Ісус перший сказав звертатися так, бо раніше в Старому заповіті ніхто з патріархів не наважувався сказати Богу-Отче наш.
    Ми приходимо в молитві до Бога-як до Отця, який знає нас і любить і зробив все, щоб кожен з нас був спасений.
    Ми починаємо молитву з прославлення Бога-дякуючи за Його дари.
    Прославлення Бога-дуже важливо для кожної людини. І цим не можна нехтувати. В псалмах Давид не одноразово звертає на це увагу. Крім того ми маємо бути вдячними і не стати як 9 з 10 прокажених, яких зцілив Ісус, а вони не повернулися прославити Бога.
    Молитися треба Духом. Або під керівництвом Духа Святого. Згідно Його волі.
    Ми можемо просити і отримати негайну відповідь, можемо не отримати відповіді, а можемо просити довго і отримаємо відповідь.
    Якщо наші гріхи не роблять перешкоду між нами і Богом і ми просимо по Його волі-тоді напевно ми отримаємо відповідь на свою молитву.

• Подобається Подобається x 2
  9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Помоліться будь ласка за дядю Едуарда,завтра дуже складна операція по видаленню пухлини.
    Дякую....

• Подобається Подобається x 21
  10. Molv

Molv New Member

Прошу про молитву за Божий вибір подальшого шляху для Ярослава.

• Подобається Подобається x 10
  11. Peri

Peri Well-Known Member

Сердечно прошу,звичайно по можливості,пам*ятати про http://www.credo-ua.org/pray
    Відшукайте прохання за 11.11.10....
    ...хто може,жертвуйте свої добрі справи на допомогу нашим Ромкові,Зорянці,Любі,Олі,Ірині,Віктору і всім потребуючим ЛФ!
    Хай Господь почує спільну молитву,бо де багато у молитві,там Бог посеред них!

• Подобається Подобається x 19
  12. poetka

poetka Дуже важлива персона

:give_rose::give_rose::give_rose::give_rose:

• Подобається Подобається x 6
  13. Molv

Molv New Member

Сердечне всім спасибі (спаси Біг).

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Сьогодні померла моя вчителька і керівник групи з ЛТПА Храмова Неля Миколаївна.

Вічная память.

• Подобається Подобається x 11
  15. nastinka

nastinka відсутня

Прошу про допомогу.
    Здаю екзамен по мові вивчала дуже мало часу. дуже хочу здати його. дуже, хочу щоб батьки були раді з того. дуже хочу спокою трішки і певності.
    Здоров'я прошу в Бога та розуму.
    Дякую.

• Подобається Подобається x 16
  16. Molv

Molv New Member

Нехай спочиває з Богом.

• Подобається Подобається x 5
  17. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Страшно таке писати... Вчора помер наш з чоловіком маленький племінник, за місяць мав би три рочки: захлинувся, до лікарні привезли вже мертвим, сказали лікарі, що вони би нічим не змогли допомогти. Такий був життєрадісний, всюди його було повно, а тепер якось треба вчитися жити далі без нього... Помоліться, будь-ласка, за упокій душі Ярослава, а найбільше - за його батьків Марію і Юрія, сестричку Оленку, і за всіх нас, його рідних, щоб Бог дав сили якось пережити.

• Подобається Подобається x 25
  18. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

На сон грядущи... дякую Богові

Колись мала гурт християн, з якими зустрічалися щотижня й говорили про те, як і в чому Бог діє в нашому житті. Тоді це було так легко. Коли ж починає з'їдати рутина, помічати стає щораз важче.
    Якщо хтось бажає навчити чи допомогти іншим бачити Божу присутність у кожному дні.
    Буду вдячна кожному, хто долучиться зі своїм прикладом!

*християнська тема з обмеженим доступом*

Останнє редагування: 3 лют 2011
    • Подобається Подобається x 13
  19. Зануда

Зануда така зануда

Ми часто очікуємо якихось надзвичайних проривів у житті, неймовірних подій, що змінять усе і ми станемо новими людьми, прозріємо і побачимо руку Божу...отак чекати можна до скону, а нічого такого так і не станеться. Можливо тому, що і не повинно.
    Часто Бог діє у таких банальних і простих речах, що важко й зауважити, але тим не менше вони відбуваються не без Божого втручання.

• Подобається Подобається x 14
  20. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Завжди згадую приклад шкільної вчительки, яким вона з нами колись поділилася.
    Уночі раптом задзвонив телефон. Вона прокинулася. Хтось помилився номером (о 3-їй ночі!). А її бабуся поставила на газ воду грітися, але забула й пішла спати. Вода залила вогонь і до хати йшов газ. Якби не той дзвінок - уся сім'я до ранку би отруїлася. В тому числі двоє малих діток. Завдяки тому дзвінкові, що послав Господь, вони були врятовані.

---------- Додано в 17:25 ---------- Попередній допис був написаний в 16:46 ----------

Приклад із нашого з чоловіком життя. Як Бог учив нас бути жертовними.
    Збиралися ми на новий рік на Закарпаття. Очевидно, в першу чергу фінансово збиралися. І все нам не складалося. Переживали, як то ми відпочинемо, як грошей - кіт наплакав. Їхали до друзів, правда, тому за нічліг були спокійні.
    День перед від'іздом я довідалася, що одній хорошій людині дуже треба шапки, а не має за що купити. Запропонувала чоловікові, аби подарувати. Він відмовив, бо попереду подорож, але й я не наполягала надто.
    А на Закарпатті нам не лише нічліг дали, а прийняли як рідних. Ми не витратили ні копійки, бо все було вже оплачено й домовлено заздалегідь.
    Вернулися додому і я нагадала про ту шапку, якої людина потребувала, а ми пошкодували своїх грошей. Ми усвідомили, що то Бог нам дав таку научку. І таки подарували, аж дві. А про цей приклад часто згадую, коли знову комусь потрібна допомога. :)

• Подобається Подобається x 18
а де твій аватар? :)