Молитви,які нам допомагають

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Liliyah Romanova, 6 вер 2007.

1. plastic

plastic Well-Known Member

Писание часто говорит нам о ходатайственных молитвах. Этот совет дал нам и апостол Павел. Мы должны молиться даже за государственных деятелей, с которыми мы наверняка не встретимся. Мы должны молится за наших родных, друзей, знакомых и даже врагов. Зачем?
    Каждый человек несет ответственность за свою миссию в земной истории. Каждый христианин-это посредник, через которого Бог воздействует на мир.Бог посредством Духа Святого помогает нам найти людей, за которых мы должны молиться.Когда Дух побуждает нас к молитве она бывает очень действенна.
    Важно в молитве быть постоянным.
    Когда я недавно задумалась сколько времени я уделяю молитве-вышло максимум 1 час в день, иногда 0,5 часа, не считая кратких молитв пероед едой, перед выходом из дома. Молитвы стали вялыми и однообразными.
    Тогда я поняла что пора что-то менять. Причина этого всего-недостаток Духа Святого. Моя молитвенная жизнь стала угасать а я удаляться от Бога.
    Я решила просить Бога о помощи в этой ситуации, и Он ответил на мою молитву.
    Улучшить молитвенную жизнь может:
    1. Регулярность и точное общение с Богом.
    Я просыпаюсь раньше на час чтобы помолиться. Прошу Бога быть со мной и Дать мне Духа Святого-Духа молитвы. Минут 5-читаю прославляющие Бога псалмы вслух.
    2, Молиться иначе чем обычно молимся-отказаться от привычных и установившихся оборотов речи. Молиться вслух, например.
    3. Активное участие в христианском служении-и молитвы за других людей, Это поможет обратиться от своих проблем и думать о других людях.
    4, Я стараюсь быть откровенна с Богом.
    Конечно же, без Божьей помощи не возможно ни какое улучшение-потому что без Христа не можем делать ничего.

---------- Додано в 02:19 ---------- Попередній допис був написаний в 02:05 ----------

Есть такая структура молитвы об очищении, состоящая из 9 ступеней:
    1Молитесь о том, чтобы Господь помог вам всецело посвятить свою жизнь Богу. (Боже, я принадлежу Тебе. Даруй мне желание прислушиваться к Твоим словам. Помоги мне их воспринять)
    2.Молитесь о небесном покровительстве.
    3. Спрашивайте у Бога, на какую слабость или грех Он хочет указать вам сегодня(Ждите Его ответа)
    4.Спросите у Бога как этот грех повлиял на вашу жизнь(Ждите Его ответа)
    5. Примите твердое решение оставить етот грех. Просите о Божьей помощи.
    6.Молитесь так: Открой мне, Господи, какую черту Христова характера Ты хочеш возрастить в моем сердце на том месте, какое раньше было занято грехом?(выслушайте ответ)
    7.Молитесь с верою " Благодарю Тебя Господь Иисус за ето исцеление . Избавь меня и от прочих пороков"
    8. молитесь"Господи , я хочу увидеть крест на Голгофе. Покажи мне все, что я должен увидеть сегодня. Покажи мне Иисуса и весть предназначеную для меня"(Выслушайте ответ)
    9.В конце молитесь так:
    Прошу Тебя, Господи, ниспошли Духа Святого, чтобы я мог исполниться силы. Благослови мои руки и ноги, чтобы я мог служить Тебе. Благослови мое сердце и владей им безраздельно. Даруй мне Дух Твой, чтобы я принадлежал лишь Тебе во веки. Аминь.
    Таковы эти 9 ступеней. Каждый может с Божьей помощью их видоизменить.

• Подобається Подобається x 2
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пропоную згадати у молитві і просити у Господа здоровя за о. Дмитра, що у с. Глиняни, його дружину та дитину, які були побиті невідомими в помешканню священника. Зараз потерпілі знаходяться у реанімації.

• Подобається Подобається x 10
  3. majolika

majolika Well-Known Member

• Подобається Подобається x 4
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Безпоняття, чув, що нічого не взяли, і чув, що вони подумали, що вбили їх.
    Ще чув, що їхньою кровю помешкання розмальовували. Але то все на рівні чуток.
    Зараз вони в реанімації.

• Подобається Подобається x 3
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

я знаю його....ми привозили до нього Зоряну...

6. Кохана

Кохана LuBimaya

Боже мій милостивий! Що в світі коється!! І немає тому ні кінця, ні краю... Коли вже на святих отців руки піднімають, то що казати про звичайних людей... А та дитинка що їм заподіяла??? Мерзота одна кругом... Жах...

7. plastic

Давайте помолимося за мир в Україні, за те щоб більше людей прийшло до Господа в нашому місті-щоб вони відвернулися від поганих вчинків і присвятили себе Господу.

8. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

За кого ви молитеся?

Просто цікаво стало, чи молимося ми тільки за своїх близьких та друзів, чи коло молитви є ширшим? Наскільки ширшим?

Чи молитеся ви за ворогів, яких Христос казав любити, змінивши цим старозавітнє правило (Мт. 5, 43-35)?
    Чи молитеся за людей, котрі дратують вас? За тих, хто запхав ножа в спину?
    Чи молитеся ви за владу, до котрої кожен українець має масу претензій?

І якщо так, то як вам це вдається?

• Подобається Подобається x 9
  9. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

за себе, за близьких.
    Можливо, ще за когось іншого, проте не за владу.

10. plastic

За рідних, родичів, друзів.
    за людей що працюють зі мною на роботі.
    за знайомих.
    за відродження церкви-
    про Дух Святий
    за керівництво церкви
    про людей що стоять при владі держави.
    за місіонерів-що розказують Євангеліє там де є переслідування християн
    про людей що інколи зустрічаю по дорозі-безпритульних і т.д.
    я молюся за тих людей, які просять молитися за них на сайті ісцелен.org
    і т.д.

• Подобається Подобається x 8
  11. Оленa

Оленa Well-Known Member

Явних ворогів у мене немає, але коли хтось зробить мені щось недобре, то можу помолитись, але приходиться прикладати зусилля.
    Коли мене хтось роздратує, то вважаю це своєю проблемою і борюсь з нею.
    Намагаюсь таким пробачити і не тримати зла, бо не люблю цього відчуття.
    Ви ж знаєте, за владу, хворих, подорожуючих молимось на спільній молитві.

• Подобається Подобається x 9
  12. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

За викладача, який мені дуже-дуже допомагав за життя. Сподіваюся шо випаде шанс пересіктися з ним в наступгних життях і якось віддячитися.

Деколи, після того як мої дивляться якусь кримінальну передачу і я мельком побачу якусь дику жорстокість, молюся шоб наказали винних нелюдів

• Подобається Подобається x 5
  13. Oxid

Oxid Well-Known Member

За рідних, священників, Церкву, за ненароджених дітей, за бомжів, алкоголіків, біля мене якраз "точка" де вони "тусуються", за тих хто зрікся католицької віри, або відпав від Церкви, за померлих з родини, однокласників, однокурсників... Коли були вороги - молився за них, тепер вони стали друзями, то вже не молюся...

• Подобається Подобається x 7
  14. poetka

poetka Дуже важлива персона

За рідних............
    Не можу.........але змусило замислитись;чому,не можу?

За владу точно ні........
    цікаве запитання,хотілося б і мені знати..........

• Подобається Подобається x 5
  15. Filosof

Filosof Well-Known Member

Раз на тиждень ходю у Кірху. Останні тижні не ходила. Молюся за свою душу, перш за усе. За батьків. За померлих не молюся - сенсу немає.

• Подобається Подобається x 1
  16. plastic

Коли ми дивимося на Ісуса, який пробачає нам різні гріхи, то розуміння гріхів чужих людей по відношенню до нас здаються малими в порівнянні того як ми грішимо проти Ісуса.
    Коли молимося за ворогів-щоб вони зрозуміли, покаялися, отримали прощення -ми виступаємо заступниками за них. В старому заповіті можемо згадати Мойсея, Даніїла, навіть сам Ісус Христос молився заступницькими молитвами.
    Якщо ж не молимся за ворогів-значить ми їх не простили в своєму серці.

• Подобається Подобається x 6
  17. Liliyah Romanova

Власне, але чи ми в ті слова вчуваємося? Чи ті прошення на літургії проходять повз?

18. Оленa

Оленa Well-Known Member

Важко говорити за інших. Думки і мрії - вільні птахи, прилітають, коли й не чекаєш.:girl_in_dreams:

19. Liliyah Romanova

Ну от я й питаю прямо.
    Я завжди повз вуха пропускала. А потому одного дня зловила себе на думці, що як можу мати претензії, якщо не молилася...

20. Оленa

Оленa Well-Known Member

А знаєте, я зауважила, люди по-різному себе поводять. Таких активних як я меншість :blush: (якось дочка сказала, що заважаю їй зосередитись на змісті молитви). Переважно люди сприймають Богослужіння через слухання або ж моляться про себе. Але в усіх випадках має бути зосередженість, коли частково забуваєш про своє "я" і віддаєшся Літургії.

а де твій аватар? :)