Молитви,які нам допомагають

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Liliyah Romanova, 6 вер 2007.

1. Оля

Оля Старожилка форуму

Молімся за Україну.

На ЛФ є гілка для молитов про окремих людей і я знаю, що ця гілка багатьом допомагає, багатьом вселяє надію на краще.
    А я пропоную цю гілку, щоби молитися за всю УКРАЇНУ. Те, що твориться зараз в Україні, жахає людей і в Україні, і за її межами. Не хочу нічого доказувати нікому, нікого звинувачувати. То все даремно. Нема ні часу, ні бажання його марнувати. Вірю, що один лиш Бог може розрішити всю ту ситуацію що склалася, може Своїм втручанням чудно все змінити. Але для того потрібні молитви людей, просьби за долю своєї країни. Отож приєднуйтеся і своїми словами, як вмієте, просіть в Бога, щоби Бог Сам втрутився в те, що зараз знову робиться на віками знедоленій землі нашої Батьківщини - України.

---------- Додано в 23:52 ---------- Попередній допис був написаний в 23:42 ----------

Господи, прошу Тебе, зглянься на нашу бідну Батьківщину, на Україну. Тільки Ти Один знаєш, як вивести її з тої кризи, в яку вона потрапила. Ти бачиш мільйони людей, загубивших віру в те, що вони можуть таки колись жити у своїй вільній державі, не боятися за свій завтрашній день, за майбутнє своїх дітей та онуків. Прошу Тебе, Боже, не допусти кровопролиття на українській землі, не допустити, щоби брат став на брата, родина на родину. Дай єдність українцям і всім, хто живе в Україні. Зруйнуй всі задуми диявола, які він спорудив проти України. А найбільше, відкрий українцям очі, дай їм навернутися до Тебе, Живого Бога і жити згідно Твоїх заповідей і законів. Амінь!

---------- Додано в 23:54 ---------- Попередній допис був написаний в 23:52 ----------

п.с. Просьба модераторів видаляти з цієї гілки всяку політику.

• Подобається Подобається x 19
  2. Lents

Lents Well-Known Member

Не можу сказати, що я настільки люблю Україну, що в мене серце за неї болить. :sad: Просто сумно і все. Я би теж хотіла жити в Америці, як ви.
    Але в світі є багато лиха, не лише на Україні. Якщо в Біблії і є молитви за якусь країну, то це за вибраний народ Божий - Ізраїль.

Є сказано молитися за керівників країни, щоб Бог давав їм мудрість у їх нелегкій і відповідальній справі. А у нас прийнято їх лише брудом поливати.

• Подобається Подобається x 1
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 8
  4. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Зішли Господи МУДРОСТІ!

• Подобається Подобається x 6
  5. консультант

консультант Дуже важлива персона

Просити Бога щось конкретне, означає вказувати Богові, що Він має робити. Думаю, що Він мудріший за нас всіх разом взятих. Я молюсь так, як вчив Ісус Христос, тобто читаю "Отче наш", віддаючи все на Волю Божу. Це сама досконала молитва на всі випадки життя. Все інші молитви - плід людських фантазій та словесне вираження своїх емоцій, почуттів та переживань.

• Подобається Подобається x 3
  6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Тарас Петриненко. Молитва за Україну

[mp3]http://mypage1.narod.ru/Audio/petrin-molytva.mp3[/mp3]

Навіть на останнім рубежі
    Промінь віри в нас ще не погас,
    Боже, Україну збережи,
    Господи, помилуй нас.
    Нам свою всемилість покажи
    Правдою повсюди й повсякчас,
    Боже, Україну збережи,
    Господи, помилуй нас.

Помилуй Господи
    Помилуй Господи
    Господи помилуй нас.

В наших грудях кулі і ножі,
    Нас розіп’ято й знищено не раз,
    Боже, Україну збережи,
    Господи, помилуй нас.
    І з колін піднятись поможи
    І благослови у добрий час
    Боже, Україну збережи,
    Господи, помилуй нас.

Наші душі нидіють в іржі,
    Але промінь віри не погас,
    Боже, Україну збережи,
    Господи, помилуй нас.
    Грішні діти – діти не чужі,
    Отче наш, почуй їх щирий глас,
    Боже, Україну збережи,
    Господи, помилуй нас.

• Подобається Подобається x 10
  7. Оля

Оля Старожилка форуму

Консультанте, ця гілка для молитов за Україну, а не роздуми на релігійні теми, особливо, якою має бути молитва. Як Ви так розумієте, то моліться, як розумієте, хіба я когось переконую в чомусь? І як не хочете за Україну молитися, то не моліться. Хто кого примушує до чогось? :dntknw:
    А я от собі пофантазую трохи, емоції свої висловлю, почуття, переживання. ;) Моя коліжанка сьогодні ридала в трубку від того, що робиться в Україні. І я їй порадила молитися і просити в Бога милості для України, бо Бог чує навіть одну людину. А нас же ж більше молиться. Тим більше, що люди просять миру для України, сводоби, щоби людська кров не пролилася.

Молодець, Борисе! Я від Вас навіть не чекала, що Ви в цю гілку напишете! :good:

• Подобається Подобається x 5
  8. Romko

Згадав Ліну Костенко...з "Берестечка"...

І ТОЙ НАРОД, І ТАК ПО СВІТУ ГНАНИЙ,
    сумний народ, що світу дав Христа, —
    о Божа Мати, змилуйся над нами!
    Дай розум в серце й правду на вуста.

Чи ми коли той біль страшний загоїмо?
    Взаємна кривда — то взаємний гріх.
    Бо їхні темні нас вважають ґоями,
    а наші темні обзивають їх.

Чи винен той скрипаль чи балагула,
    чи винен хлібороб той чи кобзар,
    що серед нас є Лисенко, вовгура,
    а серед них — визискувач, лихвар?!

УСІ НАРОДИ, А ВІДТАК І МІЙ,
    у чомусь винні, скоївши й не скоївши,
    як винен той святий Варфоломій
    за те Варфоломіївське побоїще.

О горе нам!.. Я вже як ті пророки,
    що часом божеволіли з жалю.
    Я знаю свій народ. Кляну його пороки.
    Але за нього Господа молю!

А ВИ, ЩО ЗВИКЛИ РОЗЗЯВЛЯТИ ПАЩІ,
    злочинства наші множити стокрот, —
    побійтесь Бога! Ви нічим не кращі
    за мій сумний зацькований народ.

А втім, нехай. Дорога правди довга.
    Усі усім втовкмачують своє.

У всеправуючого Бога

усе записано як є.

• Подобається Подобається x 4
  9. консультант

консультант Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
  10. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Дякую всім, хто підтримав, хто молився.Пухлина не злоякісна, можна оперувати.

• Подобається Подобається x 19
  11. Lents

Lents Well-Known Member

У нас ще поки що мир є. Коли кругом закликають до миру, то це підготовка до війни.

12. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

прошу про молитву за здоров"я моєї мами Люби,щойно її забрала швидка з тиском 220...дякую

• Подобається Подобається x 16
  13. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Дякую Вам,рідні,за Ваші молитви.Мамі легше,тиск збили до 140/90,зараз лежить в лікарні,проходить обстеження,здає аналізи.....прошу ще згадувати мою мамусю в молитвах....

• Подобається Подобається x 17
  14. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Прошу молитви за душу Володі... і щоб Господь дарував втішення і віру його батькам...

• Подобається Подобається x 16
  15. Полковник

Полковник миється в бані

Ребята, извините, что втручиваюсь.
    Часто вижу в транспорте монашек, которые читают затёртую книжку.
    Библию?
    Не.
    Библия потолстее будет.
    Что они читают?
    Почему постоянно перечитывают?
    В чём фикус?
    Звиняйте за втурчанне ещё раз!

16. Romko

В них дуже глибока віра. Вона настільки переповнюе їх єство,що всякі щирі слова до Бога в тотому єстві вже не влізаюцця. Тому мусять читати з шпаргалок,себто молитвенників.

• Подобається Подобається x 2
  17. Василь

Василь Well-Known Member

Напевно, вивчають молитву про скоре настання царства божого на землі...

18. Romko

А нашо ї вивчати? Всьо є в шпаргалках...соррі...молитвенниках... Як там:"О.трояндо мого серця..."(раз підгледів в єдному)...

19. Василь

Василь Well-Known Member

А яка є молитва з шпаргалки? Хіба царство боже шпаргалкою здобувається?

20. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

:)))

Думаю, що вони бояться "ляпнути" щось зайве, тому дуже мало звертаються до Бога своїми словами. :)
    Тобто, залякуючи себе та інших, вони, можливо, не вірять в те, що Бог - Наймилосердніший!?

а де твій аватар? :)