Якщо серця торкнулась благодать - це ще не значить, що вона там залишиться назавжди...Самовпевненість в духовному житті більше шкодить...В кожного, навіть найкращого християнина є і гріх, і благодать, є таємні гріхи, яких християнин не бачить в собі, після періодів душевного підйому приходить духовне охолодження. і найкращий, усиновлений, і на перший погляд вже спасенний християним може повернутись до зла і стати неспасенним, радість навернення проходить , гріхи повертаються... молитва - це добре, але це далеко не все - ще краще хворій людині приступити до Таїнства Сповіді, Святого Причастія, Єлеєосвячення, тоді і молитва буде і глибшою, і дієвішою..
Так. І відбувається це через Таїнство Хрещення. Ми стаємо спадкоємцями Ісуса Христа. "всі, що у Христа хрестилися, у Христа зодягнулися" (Гал. 3, 27) То має бути постійний процес.
Молитва до святого духа(починається "Царю Небесний,Утішителю.Душе істини,що всюди єси і все наповняєш...") Особливо в навчанні помагає,як би скептично до цього не ставився мій брат.
я моюся тільки Отче Наш і Богородицю і вірю що коли молитися щиро , від душі , то молитва помагає завжди
...дуже прошу про молитву за здоров"я моєї мами, у якої сьогодні виявили пухлину в хребті. ми ще не знаємо про її природу. прошу молитись, щоб Бог дав сил усе пройти і щоб було по Його волі.
прошу про молитву за упокій душі Романа,та за видужання його батька Ігора,котрий зараз у дуже важкуму стані в реанімації....дякую....
хотіла подякувати усім щиро. пухлина не злоякісна. будемо лікуватись далі. хай Бог береже ваших близьких.
Прошу про молитву. Дякую, перепрошую водія вишневої вісімки (девятки) з якою, завдяки йому, розминувся близько 9год. у суботу біля Сколе. Мої нетерплячість, поспіх, необачний обгін фури, не встигав закінчити обгін, гальмував, щоб повернутися на свою смугу, слизька дорога не давала, я ковзав притиснувшись до фури по зустрічній смузі, назустріч вишнева вісімка, зїхавши на обочину уникнула зі мною зіткнення. Дякую Богу, перепрошую.
Я давно не була на форумі, вибачте, якось відвикла. Але мені дуже приємно, що я маю це місце спілкування, що люди цікавляться як у нас справи. Зараз усе добре, дякувати Богові. Усе дуже швидко зажило, лише голова деякий час боліла, бо було багато знеболюючих. Ми проходили додаткове обстеження тиждень тому, все добре. І, як на мене, теж - повністю здорова дитина, ідеального здоров"я ж не буває. Сподіваюсь, що і надалі так буде. Дякую всім за молитви!
душа новопреставленого Ігора просить про молитву....дай Боже пережити важку втрату внука Романа і сина Ігора батькам ,близьким та рідним....на 9 днів по сину,відійшов у вічність батько... __________________
Хто може помоліться за мою маму звати її Анна.Завтра їй будуть робити важку операцію в онкоцентрі,виявили пухлину в шлунку. Спаси, Господи, всіх.
Молитви в Римо-Католицькій Церкві Хотів узнати як моляться католики, але щось ні ґуґл, ні яндекс не помогли мені найти молитовника. Поділіться, будь-ласка, лінком.
Майже так само як і православні. Якщо православні хрестяться 3ма пальцями , то римо-католики роблять знак Хреста ладонею, де всі пальці стиснуті. Греко-католики хрестяться так само як і православні. В католицькому молитовнику є молитви до Пресвятого Серця Ісуса і Пресвятого Серця Діви Марії. В православному молитивнику цих молитов не має. Є ще різниця в Причастії....Але що стосується молитов , то ніби все. Молитви ці самі - Отче Наш , Вірую , Богородице Діво.. Священник під час Сл.Божої в молитві згадує Святішого Отця Папу Римського ....і дальше називає Його імя.