Молитви,які нам допомагають

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Liliyah Romanova, 6 вер 2007.

1. Калиниченко

Калиниченко Well-Known Member

Якщо серця торкнулась благодать - це ще не значить, що вона там залишиться назавжди...Самовпевненість в духовному житті більше шкодить...:scratch_one-s_head:В кожного, навіть найкращого християнина є і гріх, і благодать, є таємні гріхи, яких християнин не бачить в собі, після періодів душевного підйому приходить духовне охолодження. і найкращий, усиновлений, і на перший погляд вже спасенний християним може повернутись до зла і стати неспасенним, радість навернення проходить , гріхи повертаються... молитва - це добре, але це далеко не все - ще краще хворій людині приступити до Таїнства Сповіді, Святого Причастія, Єлеєосвячення, тоді і молитва буде і глибшою, і дієвішою..:)

• Подобається Подобається x 5
  2. Peri

Peri Well-Known Member

............

• Подобається Подобається x 2
  3. Зануда

Зануда така зануда

Так. І відбувається це через Таїнство Хрещення. Ми стаємо спадкоємцями Ісуса Христа.

"всі, що у Христа хрестилися, у Христа зодягнулися" (Гал. 3, 27)

То має бути постійний процес.

4. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Молитва до святого духа(починається "Царю Небесний,Утішителю.Душе істини,що всюди єси і все наповняєш...")
    Особливо в навчанні помагає,як би скептично до цього не ставився мій брат.

• Подобається Подобається x 4
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Хай буде Воля Твоя...

• Подобається Подобається x 7
  6. Zaba

Zaba миється в бані

Мені теж допомагає 90 псалом.

• Подобається Подобається x 6
  7. gv2000

gv2000 Member

я моюся тільки Отче Наш і Богородицю і вірю що коли молитися щиро , від душі , то молитва помагає завжди

• Подобається Подобається x 2
  8. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

...дуже прошу про молитву за здоров"я моєї мами, у якої сьогодні виявили пухлину в хребті. ми ще не знаємо про її природу. прошу молитись, щоб Бог дав сил усе пройти і щоб було по Його волі.

• Подобається Подобається x 29
  9. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

прошу про молитву за упокій душі Романа,та за видужання його батька Ігора,котрий зараз у дуже важкуму стані в реанімації....дякую....

• Подобається Подобається x 18
  10. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

хотіла подякувати усім щиро. пухлина не злоякісна. будемо лікуватись далі. хай Бог береже ваших близьких.

• Подобається Подобається x 25
  11. Levko

Levko Well-Known Member

Слава Богу!!!!!!

• Подобається Подобається x 16
  12. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Слава Богу!!! :girl_angel: :girl_in_love: :yahoo: :dancer: :yahoo: :dance2: :girl_in_love: :yahoo:

13. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Прошу про молитву за здоров"я мєї мами Галини. Рак. Проходить лікування-хіміотерапією.

• Подобається Подобається x 24
  14. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

Прошу про молитву за моє здоров)я, кепсько мені... дякую всім

15. romhavr

romhavr Well-Known Member

Прошу про молитву. Дякую, перепрошую водія вишневої вісімки (девятки) з якою, завдяки йому, розминувся близько 9год. у суботу біля Сколе. Мої нетерплячість, поспіх, необачний обгін фури, не встигав закінчити обгін, гальмував, щоб повернутися на свою смугу, слизька дорога не давала, я ковзав притиснувшись до фури по зустрічній смузі, назустріч вишнева вісімка, зїхавши на обочину уникнула зі мною зіткнення. Дякую Богу, перепрошую.

16. Lents

Lents Well-Known Member

Я давно не була на форумі, вибачте, якось відвикла. Але мені дуже приємно, що я маю це місце спілкування, що люди цікавляться як у нас справи.

Зараз усе добре, дякувати Богові. Усе дуже швидко зажило, лише голова деякий час боліла, бо було багато знеболюючих. Ми проходили додаткове обстеження тиждень тому, все добре. І, як на мене, теж - повністю здорова дитина, ідеального здоров"я ж не буває. Сподіваюсь, що і надалі так буде.

Дякую всім за молитви!

• Подобається Подобається x 20
  17. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

душа новопреставленого Ігора просить про молитву....дай Боже пережити важку втрату внука Романа і сина Ігора батькам ,близьким та рідним....на 9 днів по сину,відійшов у вічність батько...

18. Мішаня

Мішаня Well-Known Member

Хто може помоліться за мою маму звати її Анна.Завтра їй будуть робити важку операцію в онкоцентрі,виявили пухлину в шлунку. Спаси, Господи, всіх.

• Подобається Подобається x 19
  19. Saszko

Saszko Well-Known Member

Молитви в Римо-Католицькій Церкві

Хотів узнати як моляться католики, але щось ні ґуґл, ні яндекс не помогли мені найти молитовника. Поділіться, будь-ласка, лінком.

20. Patrick

Patrick Well-Known Member

Майже так само як і православні.
    Якщо православні хрестяться 3ма пальцями , то римо-католики роблять знак Хреста ладонею, де всі пальці стиснуті.
    Греко-католики хрестяться так само як і православні.
    В католицькому молитовнику є молитви до Пресвятого Серця Ісуса і Пресвятого Серця Діви Марії.
    В православному молитивнику цих молитов не має.
    Є ще різниця в Причастії....Але що стосується молитов , то ніби все.
    Молитви ці самі - Отче Наш , Вірую , Богородице Діво..
    Священник під час Сл.Божої в молитві згадує Святішого Отця Папу Римського ....і дальше називає Його імя.

а де твій аватар? :)