Молитви,які нам допомагають

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Liliyah Romanova, 6 вер 2007.

1. Yur

Yur Well-Known Member

Почитайте про ісихазм http://slovari.yandex.ru/dict/rges/article/rg2/rg2-0381.htm?text=исихазм&stpar3=1.1

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Вчора ввечері загинув мій товариш Роман Антонів.
    саксофоніст "Ватри".
    Хай спочиває з Богом.

• Подобається Подобається x 12
  3. Зануда

Зануда така зануда

Дякую всім, хто підтримав мене у важкий період хвороби. Вашими молитвами і уколами, пігулками та мазями почуваюсь набагато краще. Ще раз всім велике дякую!!!

• Подобається Подобається x 13
  4. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Смію просити форумлян про молитву за успішну подорож та щасливе повернення мого чоловіка Ігора
    (дуже переживаю за нього ,бо наступних два тижні проведе за кермом,проїде тисячі кілометрів чужими країнами....)...Дякую.

• Подобається Подобається x 15
  5. Ясь

Ясь Well-Known Member

Прошу про молитву за упокій душі чоловіка моєї співробітниці, а також за неї, щоб Бог дав їй сил і здоров"я пережити це.
    Важко їй зараз, дуже-дуже важко... (Молоді люди, щойно три місяці від весілля пройшло...)

• Подобається Подобається x 17
  6. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

Прошу за молитву за Максима, хай Бог дасть йому сил і здоров)ячка пережити цей складний період в його житті...
    дякую щиро від мене і від нього..

• Подобається Подобається x 15
  7. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Чи обоязково іти до церкви, щоб нашу молитву почув Бог? Чи потрібно знати безліч молитв щоб Бог нам допоміг?
    Чи треба молячись повторювати одні і тіж вивчені напам'ять слова?
    Що ж каже Біблія з цього приводу.
    Також, коли молитесь, не будьте як лицеміри, котрі люблять молитися, стоячи в синагогах та на розі головних вулиць, щоб їх бачили люди. Правду кажу вам: вони отримали свою нагороду сповна. Ти ж коли молишся, увійди до своєї кімнати, і зачинивши за собою двері, помолися до Батька, якого не видно, і Батько що непомітно спостерігає за всім винагородить тебе. А молячись не повторюйте одне і те ж, як люди з інших народів, бо вони думають що будуть вислухані за своє багaтослів'я. То ж не уподібнюйтесь до них, адже Бог ваш Батько, знає, що вам потрібно ще до того як ви попросите у нього. (Матвія 6:5-8)

8. Arthur

Arthur Well-Known Member

На розі вулиць молитись може і не варто.
    А в церкві як раз таки варто.
    Але молитися спільно ще угодніше Богові: «Де двоє або троє зберуться в ім`я Моє, там і Я посеред них», — каже Господь (Мт. 18, 20).

• Подобається Подобається x 2
  9. ABDURAKHMAN

І там ще говориться, що молитва має йти від серця людини, і не повинна бути, як дань чи обов'язок. Вона не повинна бути одною й тою ж яку ви вивчили як віршик. Коли молитва стає лише обовязком, вона втрачає свою силу.

• Подобається Подобається x 1
  10. Зануда

Зануда така зануда

Існують різні форми і способи молитви відповідні до місця і ситуації, тому розумна людина мала б розуміти. Є час на приватну розмову з Богом, є на те місце, є час на спільну молитву, є для неї місце.

• Подобається Подобається x 3
  11. Багіра

Багіра Well-Known Member

підтримую.. люди все так буквально сприймають... прийшов до церкви як в кабінет до начальника - обговорити питання.. чи типу нащо йти так офіційно - якщо можна все обговорити приватно, не треба йти до церкви...
    спілкування з Богом настільки багатогранне, а головне двостороннє... найбільш важливою є щирість.. просто слова торкаються нашого серця і зачіпають потрібні струни... можна сказати Богу "Щиро дякую" і це добре.. а можна почитати Біблію, молитви... самому, гуртом і відчути щось нове, нові грані віри, відповісти на свої ж запитання, вирішити проблеми... і тому це ще краще...

• Подобається Подобається x 3
  12. ABDURAKHMAN

Питання лише в тому чи всі способи поклоніння угодні Богу.

13. Lents

Lents Well-Known Member

У мого синочка, якому нема ще двох рочків, минулої суботи вилізла грижа (хоча один з хірургів це заперечує, якось не так називає) і сховалася. Стався заворот кишок. Це визначили аж у Львові на рентгені у вівторок вночі. До цього часу лікували отруєння в інфекційному відділі в нашій районній лікарні. Він три дні лежав зі мною і конав. Я читала книжечку. Лікарі теж не дуже ним цікавилися. Аж поки в понеділок ввечері він не почав рвати каловими масами.
    Йому вирізали 20 см. тонкої кишки. Якби операція була зроблена ще в суботу, то кишку просто поставили би на місце, а так вона за три дні відмерла. Її взяли на аналіз, щоб визначити від цього це сталося.
    Дитина затоксикована, весь час колять снодійне. Зараз він в реанімації, а я вдома...

• Подобається Подобається x 22
  14. Оленa

Оленa Well-Known Member

Тримайтеся, дорога. Просимо Господа і Спасителя нашого поглянути своїм милосердним оком на вашого синочка і повернути йому здоров’я. Славимо Тебе, Бога Милостивого‚ з Отцем і Духом на віки віків. Амінь.

• Подобається Подобається x 17
  15. Багіра

Багіра Well-Known Member

питань є багато, а головне в тому чи дійсно ви хочете отримати на них відповідь чи просто полялякати... бо хто шукає - той знаходить,
    а хто тільки лялякає - то не тільки не знаходить, його ще й не любить оточення:)

• Подобається Подобається x 2
  16. ABDURAKHMAN

Да, я дійсно прагну знайти те що шукаю. При цьому я хочу викасти свої роздуми і поглянути на роздуми інших. І на їхній основі дійти до якогось логічного висновку.:dntknw:

17. Peri

Peri Well-Known Member

Молитва до Чесного Хреста проти злих духів

Нехай воскресне Бог,і розвіються вороги Його,і нехай втікають від Лиця Його ненависники Його.Як зникає дим,нехай вони зникнуть.Як тане віск від тепла вогню,так нехай згинуть біси від тих,хто любить Бога,хто хреститься і в радості промовляє:радуйся,Пречесний і Животворний Хресте Господній,бо Ти проганяєш бісів силою розп*ятого на Тобі Господа нашого Ісуса Христа,який до пекла зійшов,і подолав силу диявола,і подарував нам Тебе,Хрест Свій Чесний,на прогнання всякого супротивника.
    О,Пречесний і Животворний Хресте Господній,допомагай мені зі Святою Владичецею Дівою Богородицею і з Усіма Святими на віки вічні.Амінь.

• Подобається Подобається x 4
  18. Зануда

Зануда така зануда

Які ж на вашу думку не угодні?

19. Зануда

Зануда така зануда

Господь милосердний нехай дарує здоров"я вашому синочку, а вам силу духу і спокій. Ми з вами. Тримайтесь.

• Подобається Подобається x 16
  20. Leri

Leri Well-Known Member

незнаю як хто думає... але у Писанні дуже чітко сказано

5 А як молитеся, то не будьте, як ті лицеміри, що люблять ставати й молитися по синагогах (у церквах) та на перехрестях, щоб їх бачили люди. Поправді кажу вам: вони мають уже нагороду свою!
    6 А ти, коли молишся, увійди до своєї комірчини, зачини свої двері, і помолися Отцеві своєму, що в таїні; а Отець твій, що бачить таємне, віддасть тобі явно.
    7 А як молитеся, не проказуйте зайвого, як ті погани, бо думають, ніби вони будуть вислухані за своє велемовство.
    (Матв.6:5-7)

Це передмова до молитви "Отче наш"

і чесно кажучи мені це відразу нагадує як іноді люди покуту відмолюють 50 раз "Отче наш" і 10 "Богородице Діво" (кількість може різнитися)

ми, люди думаємо що вгоджуємо цим Богу...
    що Він за ось це гріхи нам буде прощати... а для початку нам усім непогано задуматись "а, власне, чи Йому це потрібно?"

далі, в тій же нашій скоромовці "Отче наш" є такі слова
    12 І прости нам довги наші, як і ми прощаємо винуватцям нашим. (Матв.6:12)
    а потім пояснення -
    14 Бо як людям ви простите прогріхи їхні, то простить і вам ваш Небесний Отець.
    (Матв.6:14)

страшно? - якщо дійсно подумати - повинно бути страшно...

умов для молитви і поклоніння просто купа...
    і причини "Як тревога то до Бога" - ой як недостатньо для того, щоб тебе хоча би почули....

13 Хто вухо своє затикає від зойку убогого, то й він буде кликати, та не отримає відповіді. (Пр.21:13)

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)