Молитви,які нам допомагають

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Liliyah Romanova, 6 вер 2007.

1. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Прошу змовити молитву за мою бабцю Матрону яка вчора (Середа, 1-ше Квітня) упокоїлась в Бозі о 9-тій годині вечора.
    Вона чекала на свого середульшого синочка, аби той приїхав і її відвідав, а як синочок поїхав назад в Америку вона зі спокійною душею відійшла.

• Подобається Подобається x 23
  2. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Нехай спочине в Господі... Мої вам співчуття...

• Подобається Подобається x 14
  3. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Співчуваю. Царство їй небесне...

• Подобається Подобається x 8
  4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Най у Бозі спочиває!

Марусю, ми з тобою та твоєю родиною! Міцно вас обіймаємо!!

• Подобається Подобається x 8
  5. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Молитва про духа покори
    До Тебе, мій Творче і Господи, звертаюся з покірним благанням рятунку в небезпечній спокусі гордости, бо тільки Ти можеш мене врятувати від небезпеки цього гріха, і Ти обіцяв свою святу ласку кожному, хто Тебе в ім’я твого єдинородного Сина Ісуса Христа про неї буде просити.
    Ти об’явив нам, що гордість була першим гріхом, який увійшов у світ і спричинив стільки лиха між людьми та безнастанно його спричинює.
    Даруй мені, Господи, ласку покори, щоб я належав до тих, що люблять правду і справедливість. Дай мені пізнати себе самого (саму), щоб я не виносив (виносила) себе понад інших, а бачив (бачила) завжди власну неміч і маловартність. Навчи мене, мій найдорожчий Спасителю, цієї найбільшої мудрости, яку Ти проповідав словом і ділом та якої Ти хотів навчити твоїх святих апостолів, коли сам понизив себе аж до умивання їм ніг і хресної смерти.
    Дай мені зрозуміти твою святу правду, що «хто хоче бути першим, нехай буде слугою всіх». Покажи мені, найсолодший Ісусе, високу ціну чесноти покори, і розбуди в моєму серці гарячу любов до неї, бо Ти сказав, що «Бог гордим противиться, а покірним дає благодать».Ісусе, лагідний і покірного серця, дай мені серце, подібне до серця твого.
    Амінь

• Подобається Подобається x 6
  6. Molv

Molv New Member

Прошу про молитву за дорогих мені людей, щоби пішли до Великодної сповіді:cry:

• Подобається Подобається x 11
  7. Max_

Max_ кл. москаль

Что то как то не по себе...

• Подобається Подобається x 14
  8. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Прошу про молитву за здоров"я мого синочка Ігорчика та моє здоров"я,та за наших рідних,котрі нам безмежно помогли і помагають,дякую всім...

• Подобається Подобається x 21
  9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Прошу молитви за здоров’я батька дорогої мені людини,якого тільки що забрала швидка з церкви..серце...
    Звати Роман...

• Подобається Подобається x 22
  10. Lents

Lents Well-Known Member

Хороша молитва.
    Може хтось знає щось подібне при зазрісті до блага інших людей?

11. Калиниченко

Калиниченко Well-Known Member

Псалом 36
    Ці молитви теж допомагають (перевірено;) )
    За тих, що ненавидять і ображають нас.
    О распненших тя моливийся, любодушне Господи, і рабом твоїм о вразіх молитися повелівий, ненавидящих і обидящих нас прости, і от всякаго зла і лукавства ко братолюбному і добродітельному настави жительству, смиренно мольбу приносим. Да в согласім єдиномислії славим Тя Єдинаго Человіколюбца.
    Якоже первомученик Твой Стефан о убивающих єго моляще Тя, Господи, і ми припадающе молим: ненавидящих і обидящих нас прости, во єже ні єдиному от них нас ради погибнути, но всім спастися благодатію Твоєю, Боже всещедрий.

Коли в моїх дітей були нічні страхи, допомагала ця молитва:

Да воскреснєт Бог і расточатся врази Єго, і да біжат от лица Єго ненавидящіі Єго. Яко ісчезаєт дим, да ісчезнут, яко таєт воск от лица огня, тако да погібнут біси от лица любящих Бога і знаменующихся крестним знаменієм і в веселії глаголющих: радуйся, Пречестний і Животворящий Кресте Господень, проганяяй біси силою на тебі пропятаго Господа нашего Ісуса Христа, во ад сшедшаго і поправшаго силу діаволю, і даровавшаго нам Тебе Крест Свой Честний, на прогнаніє всякаго супостата. О, Пречестний і Животворящий Кресте Господень, помагай ми со святою Госпожею Дівою Богородицею і со всіми святими во віки. Амінь.

• Подобається Подобається x 3
  12. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Дуже прошу про молитву за мою бабцю Стефанію. Відмовляють ноги, другий день не ходить "по нужді":cry:. Сьогодні зранку їй стало ще гірше...:cry::cry::cry:

• Подобається Подобається x 2
  13. Оленa

Оленa Well-Known Member

Обов’язково викличіть швидку, не зволікайте.
    Помолюсь.

14. Яська Березнева

Щиро дякую. Але справа в тому, що вона живе в селі, за 125 км від нас. До неї вже вчора виїхали тато з братом, ввечері має виїхати мама...

15. Оленa

Оленa Well-Known Member

Мусите покласти її в лікарню і то вже сьогодні, там допоможуть.
    В мого батька таке було.

16. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Хочу попросити Вас про молитву за мого татуся Олега і дідуся Богдана...
    за їх здоровя...якого їм на даний момент катастрофічно бракує...а біля них і мені.....адже важко дивитися як сраждають близькі тобі люди..Дякую...

17. Яська Березнева

Щиро прошу про молитву за упокій душі моєї бабці Стефанії. Сьогодні о 2.30 вночі вона відійшла від нас...:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

18. Оленa

Оленa Well-Known Member

Я хвилювалась за вашу бабусю, сподівалась почути що з нею уже все гаразд. А тут така новина)))
    Сумую разом з вами.

19. Molv

Molv New Member

Хай спочиває з Богом.

• Подобається Подобається x 1
  20. Leopolis

Leopolis Well-Known Member

В ДТП загинув відомий телеведучий Ігор Пелих

а де твій аватар? :)