Прошу змовити молитву за мою бабцю Матрону яка вчора (Середа, 1-ше Квітня) упокоїлась в Бозі о 9-тій годині вечора. Вона чекала на свого середульшого синочка, аби той приїхав і її відвідав, а як синочок поїхав назад в Америку вона зі спокійною душею відійшла.
Молитва про духа покори До Тебе, мій Творче і Господи, звертаюся з покірним благанням рятунку в небезпечній спокусі гордости, бо тільки Ти можеш мене врятувати від небезпеки цього гріха, і Ти обіцяв свою святу ласку кожному, хто Тебе в ім’я твого єдинородного Сина Ісуса Христа про неї буде просити. Ти об’явив нам, що гордість була першим гріхом, який увійшов у світ і спричинив стільки лиха між людьми та безнастанно його спричинює. Даруй мені, Господи, ласку покори, щоб я належав до тих, що люблять правду і справедливість. Дай мені пізнати себе самого (саму), щоб я не виносив (виносила) себе понад інших, а бачив (бачила) завжди власну неміч і маловартність. Навчи мене, мій найдорожчий Спасителю, цієї найбільшої мудрости, яку Ти проповідав словом і ділом та якої Ти хотів навчити твоїх святих апостолів, коли сам понизив себе аж до умивання їм ніг і хресної смерти. Дай мені зрозуміти твою святу правду, що «хто хоче бути першим, нехай буде слугою всіх». Покажи мені, найсолодший Ісусе, високу ціну чесноти покори, і розбуди в моєму серці гарячу любов до неї, бо Ти сказав, що «Бог гордим противиться, а покірним дає благодать».Ісусе, лагідний і покірного серця, дай мені серце, подібне до серця твого. Амінь
Прошу про молитву за здоров"я мого синочка Ігорчика та моє здоров"я,та за наших рідних,котрі нам безмежно помогли і помагають,дякую всім...
Прошу молитви за здоров’я батька дорогої мені людини,якого тільки що забрала швидка з церкви..серце... Звати Роман...
Псалом 36 Ці молитви теж допомагають (перевірено ) За тих, що ненавидять і ображають нас. О распненших тя моливийся, любодушне Господи, і рабом твоїм о вразіх молитися повелівий, ненавидящих і обидящих нас прости, і от всякаго зла і лукавства ко братолюбному і добродітельному настави жительству, смиренно мольбу приносим. Да в согласім єдиномислії славим Тя Єдинаго Человіколюбца. Якоже первомученик Твой Стефан о убивающих єго моляще Тя, Господи, і ми припадающе молим: ненавидящих і обидящих нас прости, во єже ні єдиному от них нас ради погибнути, но всім спастися благодатію Твоєю, Боже всещедрий. Коли в моїх дітей були нічні страхи, допомагала ця молитва: Да воскреснєт Бог і расточатся врази Єго, і да біжат от лица Єго ненавидящіі Єго. Яко ісчезаєт дим, да ісчезнут, яко таєт воск от лица огня, тако да погібнут біси от лица любящих Бога і знаменующихся крестним знаменієм і в веселії глаголющих: радуйся, Пречестний і Животворящий Кресте Господень, проганяяй біси силою на тебі пропятаго Господа нашего Ісуса Христа, во ад сшедшаго і поправшаго силу діаволю, і даровавшаго нам Тебе Крест Свой Честний, на прогнаніє всякаго супостата. О, Пречестний і Животворящий Кресте Господень, помагай ми со святою Госпожею Дівою Богородицею і со всіми святими во віки. Амінь.
Дуже прошу про молитву за мою бабцю Стефанію. Відмовляють ноги, другий день не ходить "по нужді". Сьогодні зранку їй стало ще гірше...
Щиро дякую. Але справа в тому, що вона живе в селі, за 125 км від нас. До неї вже вчора виїхали тато з братом, ввечері має виїхати мама...
Хочу попросити Вас про молитву за мого татуся Олега і дідуся Богдана... за їх здоровя...якого їм на даний момент катастрофічно бракує...а біля них і мені.....адже важко дивитися як сраждають близькі тобі люди..Дякую...
Щиро прошу про молитву за упокій душі моєї бабці Стефанії. Сьогодні о 2.30 вночі вона відійшла від нас...
Я хвилювалась за вашу бабусю, сподівалась почути що з нею уже все гаразд. А тут така новина))) Сумую разом з вами.