Прошу про молитву за мою бабцю Ярославу. Защемлення нерва. Сильні болі, які не знімають найсильніші знеболюючі. Просить Бога, щоб уже швидше забрав її до себе...
Ставлять діагноз "паркінсонізм". Відмовляють ноги. Втратили чутливість пальці на ногах. "Відмерли" нігті. Вилазить волосся (від тривалого вживання ліків). І сильні "блукаючі" болі вздовж хребта - від голови до попереку. Одна лікарка каже, що загострення остеохондрозу, інша - що защемлення нерва. Бог його знає... Вибачте за оффтоп...
Ви з нейрохірургами косультувались? Якщо ні - то негайно зробіть це. Це може бути защемлення спинного мозку. Тому не гайте часу. На пракінсонізм не ведіться, львівських невропатологів не слухайте. До нейрохірургів на Топольну йдіть.
Щойно прочитала: "16 березня 2009 року Божого о 02:00 в Святоуспенській Унівській Лаврі переставився до Господа великосхимник Ананія (Атанас Русиняк), останній монах довоєнного монастиря, який знав блаженного отця Климентія (Шептицького). Його похорони відбулися 17 березня в Святоуспенській Унівській Лаврі." Цей чоловік багато перетерпів за життя - лишень з Божою ласкою це можна витримати. Але яким ясним, яким добрим, яким неземним залишився його погляд. За душу цього святого чоловіка прошу про молитву.
Прошу про молитву за нашу форумлянку Ірену,ось її нинішний допис на ДП: лежу в лікарні на збереженні - прогестеронова недостатність... дуже прошу про молитву за моє здоров"я та довгоочікуваної дитинки хай вас благословлять вищі сили...
Дуже прошу про молитву за прооперованого Петра.. його здоровя та довголіття! Хай помагає йому Бог, втамує біль і страждання та зцілить немочі його! Та за його дружину, Маряну, щоб мала сили пережити це і витримати!!!
Може це не зовсім до теми,але стосується допомоги через молитву. В Церкві св.Андрія розпочалися реколекції,які дуже цікаво проводить о.Корнилій.Початок о 18-00.І в цій же Церкві зараз виставлені мощі св.Шарбеля для поклоніння і звернення з різноманітними проханнями.Цей святий дуже допомагає! з повагою,Р.
У мене порівняно з усім вище писаним проблема маленька й біль мізерний... Але так рве на кавалки, що мушу попросити підтримки... Цього разу ностальгійне поривання додому ще й Дарчиковими сльозами підсилене. Хотів у Львові лишатися... ми всі троє хотіли... Того й дре на шматки немилосердно... Як хто згадає хоч словом у молитві, щиро буду вдячна...
Прошу молитву за Миколу Кушніра який повісився на "Орльонку",за Кривородька Юру який розбився насмерть на машині......
так, двоюрідна, рідних в нього нікого не було, він ще й хресним в моєї доці був((( і сама рідна і близька мені людина....
Розумію Вас... Сам таке постійно переживаю, коли від батьків повертаюся. Можливо моя порада Вам допоможе... Найкращим ліком для мене в таких ситуаціях є занурення з головою в молитву після якої виходиш з розумінням, що де б я не був зі мною завжди є мій Батько. Тоді приходить така радість, мир і спокій ...!!! Хочеться Його без кінця славити!!!! Тримайтеся! Господь з Вами!!!
Рідні мої, щиро прошу Вас про молитву за Ольгу, Миколу та Романа, щоб Господь просвітив їх і наставив на шлях істини... І за мене... Буду дуже вдячна...