Молитви,які нам допомагають

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Liliyah Romanova, 6 вер 2007.

1. Agaton

Agaton Well-Known Member

Гм, вірша з того не зроблю... :scratch_one-s_head:
    але намагался перекласти можливо вірно...

Кожен твердий Твій вирок - прийму,
    Смирюсь перед обліччям потужності Твоїй.
    Але берегти мене, Господи, від зневажливості
    Від ненависті, захищай мене, Боже.

Адже Ти є безмежним благом,
    Котрого не виражають слова
    Отже, мене від ненависті охороняй
    І від зневажливості мене - заховай!

Що вирішиш, хай здійсниться
    Хай воля Твоя станеться
    Тільки збав мене від ненависті
    І враятуй мене від зневажливості, Господи.

• Подобається Подобається x 5
  2. hothope

hothope Member

Сила молитви справді залежить від щирості і чистоти намірів молільника, але просто кожна людина має певні молитви, які є близькі їй по духу, ближчі до серця, і тому молиться більше їх, ніж якісь інші, нема молитов більш чи менш помічних, деколи, як тут вже було сказано, і саме призивання імені Ісуса допомагає, як ціла потужна дев"ятниця

• Подобається Подобається x 4
  3. hothope

hothope Member

Дуже гарна молитва!!!
    Візьму собі на озброєння.

• Подобається Подобається x 1
  4. Levko

Levko Well-Known Member

Дякую, за переклад!
    Гарний вірш-молитва!

• Подобається Подобається x 1
  5. Багіра

Багіра Well-Known Member

не зовсім погоджуюсь... для мене наприклад, дуже важливе зорове сприйняття... лише чуючи або згадуючи слова, я не відчуваю їх так.. тому для мене молитва найкраща тоді, коли я беру свій молитовник і читаю його, хоч деякі молитви знаю напамять... але коли бачу слова, то їх зміст для мене ближчий і молитва виходить більш вдуманою і щирішою...
    так само і молитви... звичайно можна просто попрохати в Бога певних благ для себе, подякувати йому... але як я вже писала, не всі такі обізнані, не всі знають суть, можливості, значення молитви... нпр, та ж молитва щоденного сповідання гріхів... читаючи її згадуєш всі свої промахи і каєшся в них... а просто згадуючи по памяті не все можна пригадати...

• Подобається Подобається x 6
  6. Levko

Levko Well-Known Member

Класно! Це є нормально так молитися, я також молюся дуже часто таким чином, використовуючи для цього Боже Слово, особливо, Псалми Давида...
    Я лише проти сприйняття молитви як проголошення якоїсь мантри із певним набором слів або звуків, а не як прямого і живого спілкування з Богом (як правильно зауважував вище франц-йосип)

7. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

за здоров"я Оксани - моєї подруги-обновлянки, в якої бронхіт ніяк не проходить і за здоров"я (фізичне, і що важливіше - духовне) мого колишнього одногрупника Михайла , у якого цироз печінки.

і ще - за моє смирення. дякую!!!

• Подобається Подобається x 26
  8. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Дуже прошу про молитву за мою бабцю Стефанію (гній на 2 см навколо клапана, вставленого в серце, потребує операції). Щиро дякую.

9. Molv

Molv New Member

Прошу про молитву про мою студентку Христю.
    Їй поставили дуже поганий діагноз.
    Молю Бога, щоб він не підтвердився.

• Подобається Подобається x 23
  10. Ірена

Ірена Well-Known Member

прошу про молитву за здоров"я Ольги, що чекає дитинку...

• Подобається Подобається x 19
  11. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Моїй бабці вже краще. Щиро дякую всім за Ваші молитви.

• Подобається Подобається x 16
  12. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Прошу про молитву за нашу подорож! Особливо за Дарчика, аби неважко йому далося.
    Дуже дякую!!

• Подобається Подобається x 18
  13. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

прошу про молитву за Олександра - наркозалежного

• Подобається Подобається x 23
  14. Madson

Madson миється в бані

Звичайно ж усі молитви гарні, як сказала Бійцівська рибка, головне що б вони виходили искренни від серця! Дуже гарна молитва на щоранку "Молитва оптинских старців"
    Господи, дай мені із щиросердечним спокоєм зустріти все, що принесе мені цілком зрадитися волі Твоєї святої. На всяку годину цього дня у всьому настав і підтримай мене. Какия б я не одержував звістки протягом дня, навчи мене прийняти їх із спокійної душою й твердим переконанням, що на всі свята воля Твоя. У всіх словах і справах моїх керуй моіми думками й почуттями. У всіх непередбачених випадках не дай мені забути, що всі ниспослано Тобою. Навчи мене прямо й розумно діяти з кожним членом родини моєї, нікого не бентежачи й не засмучуючи. Господи, дай мені силу перенести стомлення наступаючнго дня й усі події в плини дня. Керуй моєю волею й навчи мене молитися, вірити, сподіватися, терпіти, вибачати й любити. Амінь.

15. asiana

asiana Well-Known Member

Допомагає віра...Сила віри, викладена словами молитви.
    Боже, дай мені мужності змінити те, що я можу змінити, покори, щоб прийняти те, що змінити неможливо, і мудрості, щоб відрізнити одне від другого...

16. Peri

Peri Well-Known Member

Доброго Вам дня!

Молитва Любові і порятунку душ --- Ісусе,Марія,люблю ВАС!Рятуйте душі!
    Пропоную Вам познайомитися з Вервицею Визволення.Зараз цю книгу (одноіменна назва)можна знайти в книгарні духовної літератури *Добра книга*що у Львові по вул.Куліша.Відмовлення цієї Вервиці не займає багато часу(десь біля 8-10 хв)але яка Вона потужна!В цій же книжечці є багато свідчень людей,котрим ця Вервиця допомогла.
    Бажаю кожному з Вас Божої допомоги і Благословення!
    з повагою,Р.

17. Окультист

Окультист Well-Known Member

"Отче наш", особливо при багаторазовому повторенні і часом такі слова: "Допоможи мені пройти той шлях, на який я ступив і сили та мудрості прежити все, що мене на ньому чекає".

• Подобається Подобається x 8
  18. Lents

Lents Well-Known Member

За мою подругу Галю.
    На кінці восьмого місяця вагітності її дитина завмерла. Кесарево, похорон, пустота...
    Щоб вони справилися з цим горем, і щоб Бог ще дарував їм дитину, якнайскоріше.

• Подобається Подобається x 28
  19. Багіра

Багіра Well-Known Member

Господи, полегши страждання, запосни порожнечу світлом радості і щастя, дитячим сміхом, благополуччям!!!

20. Зануда

Зануда така зануда

Прошу про молитву за здоров"я мого тата Михайла. І за всіх нас, щоб у цю важку хвилину нам не забракло душевного спокою та рівноваги і ми не опускали руки. Дякую.

а де твій аватар? :)