знайшла. текст той сам, наче http://wicatholicmusings.blogspot.com/2009/01/freedom-of-choice-act-desperate-call.html
Щось мені смерть вуйка з голови не йде... Хотілося би бути біля свого брата зараз. А можливості немає. То дуже попрошу вас також молитися за те, аби Сергій мав силу то все перейти... Він вже й так молодшого брата кілька років тому втратив, коли того вбили в Італії, теж за загадкових обставин...
Дуже прошу про молитву за завтрашню нашу подорож... Згодом розкажу про обставини. Наперед вдячна за підтримку!
Сердечно дякую всім за підтримку!!! Отже, розповідаю, що то було. Ми виявили, що в Дарка були проблеми з документами. Уже кілька місяців він був у Канаді нелегально. Довелося їхати на кордон, бо в іміграційній службі сказали, що в Канаді ми це не вирішимо. Сказали, що дитину треба вивезти з країни, аби отримати знову дозвіл на перебування. На щастя, все вдалося залагодити на канадському кордоні й перетинати кордон не довелося. Ми найбільше боялися, що застрягнемо в Штатах, якщо до Канади не пустять. Але все вирішилося дуже швидко й легко. Ще раз дякую за підтримку!!! Наші батьки у Львові теж молилися, аби все добре склалося. Дякувати Богові, так і вийшло!
Дякувати Богу. Добре все , що добре кінчається. (наспівуючи © Левандівка) "...у нас законов вочьих нет, что-бы совсем забыть о человеке....."
Вечорами молимося з Романом за здоров'я тяжкохворого Ореста та його дружину. Орест є хресним і вуйком однієї із найбільш енергійних та сонячних форумлянок. Дуже прошу підтримати цю молитву!
Пробачте, що набридаю, але чомусь останнім часом багато важких новин. Тому прошу про молитву за тяжкохвору Марту, мою добру подругу.
Дуже прошу про молитву за рабу Божу Наталію та за душечку її не так давно померлої дитинки (померла ще немовлятком)
Сьогодні ми запалили свічки ... Сьогодні ми вшановуємо пам’ять тих, хто не дочекав до 27 січня 1944 року, хто зигинув у блокадному Ленінграді. Серед них були і мої рідні...
навіть не знаю як попросити... але помоліться за здоров*я моєї донечки будь ласка... їй зараз так воно потрібне Дякую
прошу всіх, молитви за мою маму Татяну.за розуміння того що вона мама. і за мене-за те щоб я малма силу і ВІРУ все це перемогти..... мене звати Катя.
прошу про молитву за спасіння прекрасної людини, дорогої мені людини - Євгена. дякую. я дуже сподіваюсь на ваші молитви!..