я запитав священика: молитися за невіруючого можна? він сказав: не можна, а треба.... і то посилено.....
А я прошу про молитву за упокій душі свого дядька Ігора....Вчора він пішов з життя, а було йому 45 років...Чудова людина, доктор медичних наук, до останнього дня життя він думав не про себе, а про своїх пацієнтів, яким надавав допомогу у будь-який час...Він жив тим, що допомагав іншим...а підступна хвороба обрала саме його....
Кожен є вартісним для Бога і кожен заслуговує на молитву. Утім, ви знаєте коли молитва вважається щирою.
Гроші, але вони теж мають своє астральне поле, яке об"єднює їх на інформаційному просторі і хто стоїть за цим всім, ніхто не знає...
ні, думаю Бог всетаки один, просто релігії різні і тому так виходить, що кожен молиться до свого Бога... я мала на увазі чи дія молитви залежить від того до кого вона скерована, чи вона діє незалежно від того.
по-моєму Ви говорите про речі на декілька порядків нижчі. Перепрошую, але Ви заперечуєте сама собі (без образ) Якщо Бог один (а Він таки один), то не може бути релігії більше ніж одна. А всі світові релігії - це різіні види одного і того ж. Якщо подовитись на основні базові принципи кожної з них, то ми побачимо ті ж 10 заповідей. Різниця в другорядних рисах, які сформувались під впливом етнічних та історичних відмонностей. імхо
Як гадаєте, діти, коли моляться і звертаються до Бога, замислюються над тим скільки взагалі є богів і до якого з них варто чи не варто молитись?....Зрештою питання риторичне... Просто наткнулась нині на отакі дитячі звернення до Бога(гадаю сюди доречно): Можно мне не умирать, а? Юля, 1 кл. Почему Иисус Христос отдал жизнь за грешников? Саша, 4 кл. Как это: на все воля божья?! И на лето, и на мамину болезнь, и на войну? Марат, 2 кл. Почему мир без нежности? Лена, 1 кл. Почему в мире существует зло? Лена, 2 кл. А я есть на самом деле? Люба, 3 кл. Куда уходят тени? Тоня, 3 кл. Дай мне надежду. Зорик, 4 кл. Пожалуйста, сделай жизнь проще. Павел, 4 кл. Верни мне маму. Роман, 1 кл. І, як на мене, наступне поза конкуренцією: Спаси наши души от инвалидности. Изя, 4 кл.
Coffe13 +100 воістину "устами младенца глаголит истина" діти не бояться задавати правильні питання. може нам в них дечому повчитись?
ні, не заперечую просто, можливо, не так висловлююсь. питання не в тому чи є Бог, а в тому "чи дія молитви залежить від того до кого вона скерована"? І які молитви є "почуті" щирі, підкріплені емоціями, чи заучені? можливо молитва це не зовсім те що ми собі уявляєм?