Відповідь: Прохання про молитву Може і справді ніхто тут ні за кого не молиться, але як будете мати час спом*яніть мене в своїх молитвах аби Бог мені дав розуму і сили щоб відпустити чоловіка.
Відповідь: Прохання про молитву Помоліться будь-ласка за маленького хлопчика Артема. Дитина без перестанку хворіє (найбільший інтервал між хворобами був 2,5 тижні). І де ті батьки не їздять, яких лікарів не обходять і яких аналізів не здають ніхто ще їм не сказав причинни. На перед вам дуже вдячна. І знаєте я сліпо вірю, що тут знаходяться люди, яким не байдуже горе, які обовязково моляться. Я сама така.
Відповідь: Прохання про молитву Прошу про молитву за долю України, аби мир і спокій панували в ній. Також прошу помолитися за мене. Останнім часом потерпаю від жорстокості одного з членів родини і від байдужості комунальників. І нехай благословить Вас Бог!
Відповідь: Прохання про молитву Іреночко, буду за вас молитись. Я вас розумію, бо якби не мала спокою у душі зараз то напевне б на стіну полізла. Або когось вкусила.
Відповідь: Прохання про молитву Я теж за Вас молюся. Хоч не знаю Вас особисто і на цьому форумі недавно, але перейнялася Вашою проблемою. А ви не думали, що може все не так страшно? Може Ваш чоловік ще одумається і повернеться? Впевнена, що і у Вашому, і в його серці живе велика і щира любов один до одного і до Ваших діточок! Щиро за Вас обох молюся! Хай Вам обом Бог пошле мудрості, життєвих сил, щоб пережити ці неприємні часи. І, звичайно, ще більше любові один до одного.
Відповідь: Прохання про молитву "Будьте уважні!" - співають в церкві, - й мають рацію. Ось я не вірю я в щиросердечність кількох форумчан, та й по всьому.
Відповідь: Прохання про молитву мавко, не тре вірити (у щирість)..... з цього починається традиційницьке християнство: не важливо що ти бачиш на власні очі, головне вірити..
Відповідь: Прохання про молитву А Пупер правий. Тома повірив, бо побачив, то ж скільки дасться тОму, хто не бачив, але повірив...
Відповідь: Прохання про молитву у більшості - гілка для ниття. адже , на мою думку, справжня молитва - це глибока медитація, і , Боже мій, хто буде сидіти в себе вдома в темноу куточку годину самозаглиблюючись та молячись за чиюсь хорошу оцінку чи збільшення розуму чужого незнайомого чоловіка/тещі/тощо.
Відповідь: Прохання про молитву справжня молитва, я так вважаю, не може бути публічна... тим паче, просити за неї непотрібно...
Відповідь: Прохання про молитву Щиро прохаю, незалежно від переконань, якщо знайдете хвильку - відправте частинку позитиву на спомин грішної душі Василя. Дякую.
Відповідь: Прохання про молитву пан мих у своєму репертуарі (читаємо: порушення логіки)... хома якраз повірив тоді, коли побачив.... ну та ладно... бог ваш вам суддя...
Відповідь: Прохання про молитву велике прохання до людей, які не вірять в силу молитви, вважають, що християни моляться неправильно, тощо, створити собі окрему гілочку і це обговорити. На цю гілку люди заходять тоді, коли їм дуже погано, не думаю, що ваші пости покращать душевний стан людей, які просять про молитву. Дякую за розуміння.
Відповідь: Прохання про молитву справедливіше було б, - :cowboy: скільки досягне той, хто повірить у власні сили.
Відповідь: Прохання про молитву на цьому форумі стільки самотніх людей, Маріє, що їм легшає від заходження на будь-яку гілку.